Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Prosím o radu.
Již několik dní hledám co s mým problémem. Stále nejsem spokojena s odpověďmi.
Mám 4 měsíční mimi. Je plně kojeno. Mám spočítáno, že denně vypije asi 700g mlíčka. O kojení si říká pravidelně od narození po 3 hodinách a v noci vynechává jedno kojení (kojím v 1, 4, 7, 10, 13, 16, 19 hod)
V poslední době mi večer v 19 hodin vypije z obou prs jen asi 60g a už neukápne ani kapka. Musím dokrmit 60 Nutrilonu.
Vyzkoušela jsem homeopatika, kojicí čaje, hodně pít, přikládat pokaždé k oboum prsům..a stále bezvýsledně.
Nemáte někdo radu?
Děkuji Katy a Eliška 4měsíce
Katy,mně se na tvorbu mléka osvědčil olej na podporu od Welledy v kombinaci s jejich čajem
dana
Zkus se tak 2 hodiny pred tim poslednim kojenim najist a vypit aspon litr vody a PRI kojeni vypit dalsi pul litr. Me se spousti mliko za:,–(ne kdyz piju.
Ja to trochu nechapu…Ten Nutrilon ji davas protoze ma jeste hlad? A pokud tyhle intervaly udrzuje porad, tak to je parada,protoze tam mas dlouhou prodlevu 19-1. Treba se nechce na noc cpat… ![]()
U nas to bylo presne obracene, mala se vecer krmila i hodinu a byla jak balonek a stejne vstavala za 3 hodiny.
Ja bych to urcite neresila jako nedostatek mlika a nestresovala bych ![]()
Měla jsem to samé, zkus si ráno po kojení ještě odstříkat a dát jí to večer v láhvi.
Tak u nás je to taky ,malej otesánek, ale řekla bych, že je lepší dávat z jednoho prsu a dorvat umělou, než oba, protože mlíko se ti líp udělá v jednom máš na to 6 hodin, když si to tak vezmeš, ale pokud budeš dávat obě, tak bude furt málo, já bohužel kojím jen z jednoho, ale večer jí dám odstříkané mléko a stáhne kolikrát i 250 ml a večer před spaním to narvané prsa zase odstříkám a tak pořád dokola, malá si pěkně zvykla na tento rituál a já se snažím alespon to druhé psí ucho rozdejchat:-))
jinak známá dělla to samé co ty, že krmila z obou a poté co najela jen na jedno je vše v poho, hold kojení je fakt občas na p......