Večer se stále budí. Co s tím?

Anonymní
21.7.18 20:09

Večer se stále budí.Co s tím?

Ahoj,
Moje malá má 10 měsíců. Vždy večer krásně usnula. Poslední 3 měsíce dostane po koupání mlíčko, pak usne, dám jí do postýlky, po 20min je vzhůru. Jdu tam, uhoupu, usne, dám do postýlky a zase po chvíli usne. Tak to trvá do tý doby než jdu i já spát. Jak ví, že jsem v posteli, pak spí až do rána. Někdy jí mám i u sebe v posteli.
Holky, co s tím? Takhle nemám večer ani chvilku pro sebe. Odnaučí se to?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.7.18 20:17

Obdobi.. přejde. Bud za tyden, mesic… nebo dyl no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.18 20:18
@nenivolnynick píše:
Obdobi.. přejde. Bud za tyden, mesic… nebo dyl no :lol:

Jenže to už trvá několik mésíců :)

• Citovat
  • Upravit
1486
21.7.18 20:22

U nás trvalo dva roky :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3204
21.7.18 20:25

To máš dobré, ta naše 9m zas spí v postýlce do té doby než se přikradu do ložnice potichu jako myš a do 10 minut bečí. Tak si ji vezmu do postele a obě po čase usneme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.7.18 20:27

Nám to taky dělala a vím že to není dobře, ale necháme ji v posteli a máme večer klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.7.18 20:35

Tak do dospělosti to dělat nebude. Je to normální, dětské spaní se mění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
21.7.18 20:35
@Anonymní píše:
Ahoj,
Moje malá má 10 měsíců. Vždy večer krásně usnula. Poslední 3 měsíce dostane po koupání mlíčko, pak usne, dám jí do postýlky, po 20min je vzhůru. Jdu tam, uhoupu, usne, dám do postýlky a zase po chvíli usne. Tak to trvá do tý doby než jdu i já spát. Jak ví, že jsem v posteli, pak spí až do rána. Někdy jí mám i u sebe v posteli.
Holky, co s tím? Takhle nemám večer ani chvilku pro sebe. Odnaučí se to?

Já tě uklidnil syn mi nespal do 3let,byl vzhůru třeba 20krat za noc.Dcera začla spát celou noc až ve 2,5letech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.7.18 21:04

Já takhle běhala každý večer každých 20 minut. Uspala u prsa,za 20 min znovu řev. Bohužel to trvalo celou noc. Vydržela jsem to cca 3 týdny a pak jsem ho prostě nechala kontrolovaně vyplakat. Od té doby usíná víceméně sám,spí daleko kvalitněji a hlavně je vyspalý,dobře naladěný a vše ho víc baví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
21.7.18 21:25

@Aduš8 divila bych se, ze by to tu nekdo nezminil. Jeste, ze to bylo kontrolovane, kdyz si to dite muze stopnout, hned je mu pri tom placi lip.
Miminko/batole proste potrebuje blizkost mamy. Vyroste z toho. Behem par let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
21.7.18 22:12

@misuled a já bych se divila,kdyby to někdo nekritizoval. Laskavě nesuď,nevíš o mně a mém dítěti absolutně nic. Chtěla bych vidět,kdyby se ti dítě neustále budilo nevyspalé. Celý den prokňouralo a bylo nevrlé. Já vím,nechala bys to tak dál,jen protože potřebuje tvoji blízkost a čekala třeba dva roky,až z toho vyroste. A kontrolovaně opravdu neznamená stopovat. Jen každá máma pozná,kdy dítě brečí,protože jen nemůže zabrat a kdy je to z jiného důvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
21.7.18 22:13

Syn to tak měl cca do dvou let, sice se časem pak už nebudil tak často, ale dokud jsem s ním nespala v posteli, občas se probudil a plakal, teď má dva a půl a už spí tvrdě od uspání, ale spí doteď se mnou v ložnici v posteli. Já to ale neřešila, brala jsem to, že to tak prostě potřebuje a časem to přejde. V životě bych ho nenechala vybrečet, jsem jednou jeho máma, tak se starám, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
21.7.18 22:14
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
21.7.18 22:18

@Aduš8 Ano, na buzeni neni nic zvlastniho, i dospely se budi, jen sam zase umi usnout. Dite ne. Takze k tomu potrebuje prave tu mamu/sum/hacku/satek/houpani.
A jinak ano, deti se nam v nasi blizkosti budily tak do tri let… a prislo mi to narozdil od toho nechat je rvat prirozeny. Vyrostli z toho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
362
21.7.18 22:20

Mě když se na to někdo zeptá tak prostě vždy odpovídám, že to sice není podle učebnice,ale spíme my, spí malá a celkově jsme spolu rádi. Přítel ten od malinka sám říkal že je klidnější když ji máme u sebe. Ale to spaní u nás nastalo až v půl roce. Kdyby se někdo bál sex máme :mrgreen: jen jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí