Večer se u jídla vzteká :-(
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Večer se u jídla vzteká:-(
PROSÍM O RADU MÁM DOMA 2,5 MĚSÍČNÍHO KLUČINU. STRAŠNĚ SE MI VĚČER U JÍDLA VZTEKÁ, BREČÍ A ŠERMUJE RUKAMA. PARKRAT POTAHNE A PAK NANOVO
NAKONEC USNE A LAHEV ANI NEDOPIJE.
KRMIM HO NUTRILONEM. V NOCI JE TO V POHODĚ NAPIJE SE A SPINKA DÁL. TAK NEVÍM ČÍM TO JE JESTLI UŽ JE TAK UNAVENY? NEBO MA MALOU DIRKU? MÁME JEDNIČKU, TA JE PRY DO PUL ROKU.MAM STRACH MU DAT VĚTŠÍ ŽE UŽ PAK NEBUDE CHTÍT PRSO? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
A proc krmis flaskou, kdyz se bojis o kojeni? Moje dite treba kolikrat nechce ani tak jist ci pit, jako se u toho prsa zkratka ududlat, staci dat prso a po chvilce je v limbu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gladys u nás je to úplně to stejné, taky se mi uspí u prsa, stačí 2 minutky a chrupká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
KRMIM NUTRILONEM PROTOŽE MÁM MALO MLIKA, A TO OD ZAČATKU. MLÍKO SE MI V NEMOCNICI PŘI KOMPLIKACICH STOPLO. A BOHUŽEL UŽ SE VIC NEROZJELO
ZBIDOU ODSAJU 30ml.ALE ASPON NĚCO NEŽ NIC.
PRSO BYCH MU DALA TO NENI PROBLEM, JENŽE SE Z TOHO MOC NENAJI.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak tak, nejprve prso a pak um. Tím nic nezkazíš, já tak holky taky krmila. Otázka je, jestli nemá prdíky? Večer je to nejmarkantnější, děti se vztekají, protože je bolí bříško ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak z ty flasky se zas tak moc zrejme taky nenaji, tak mi to prijde sul nul. To, kolik odstrikas nema vyovidajici hodnotu o tom, kolik si dite muze realne vytahnout. Frkni mlade k prsu, mozna budes prekvapena, ze toho dokrmu treba nebude potreba tolik ![]()
Njlepsi noci s malochama byli, kdyz se deti vecer z nejakeho duvodu moc nenajedli, pa vydrzeli paradoxne spat mnohem dele nez nastouchnuty po okraj ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svadlenka Já mám tříměsíční holčičku, je kojená a večer mi dělá úplně to samé a už to dělá pěkně dlouho a ještě jsem nepřišla na to proč, ale prý to dělá víc dětiček, tak nám asi nic jiného nezbývá než se s tím smířit, ta naše se v noci také napije a spinká dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@svadlenka hele, málo mléka mít rozhodně nemusíš! To že odsaješ málo přece nic neznamená, já odsála hodně, ale já měla hroznou retenci…malej si vytáhne mnohem více než víc než odsaješ a než si vůbec myslíš…koj, koj koj…UM jen opravdu kdyby měl ještě hlad…ale to se těžko poznává..už za hodinu se v prsou utvoří 50% toho co si vypil, takže nabízej prso jak nejvíc to jde, jestli chceš kojit..u prsa se ti třeba tolik vztekat nebude…mě malý u kojení taky dělal brikule…myslím, že to může být už únavou, zkus si s ním lehnout do postele, dát vleže prso, zpívej, hlad ho, třeba se zklidní…a pak dej UM…na dojezení ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to teď dvakrát po sobě udělala dcera taky, ale podle mě to bylo tím, že jsem jí přetáhla. Už měla hlad (nebrečela, ona skoro nebrečí, ale řikala že má hlad prostě), ale já jsem jí ještě před tím začla koupat (je to její standardní koupací čas) a pak jí oblíkání tak nasralo, že se rozeřvala a vůbec to prso nechtěla, ačkoli řvala hlady. Vždycky jsem jí odstavila, pochovala, ona se uklidnila a když jsem jí pokládala k prsu tak zase spustila šílenej řev. Zkusila jsem to snad dvacetkrát a nakonec zabralo jedině jí uchodit a ve stoje v rámci toho chození jí nenápadně nabídnout prso - jakmile se přisála, jedla jako divá. Strašně mě to teď mrzí, protože jí fakt jinak nenechávám brečet a rozumíme si i bez pláče…ale to sem asi ani nepatří..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Roste. Mně to dělal mladý taky. Bylo to v cyklech. Vydržel vždy tak 14 dní a pak byl klid. A za čas znova. Chce to chvilku počkat a pak nabídnout flašku znova - nebo znova kojit. Chvilku = 10 minut.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslim ze uz je proste unaveny. Nakrmila bych ho treba hodinku pred tim nez davas spat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Janichka možné to je, ale mě to malá dělá i přes den, ne tak často jak večer a dělá to i když se zrovna vzbudí přes den, tak že je vyspalá a stejně to dělá…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hmm, tak u nás je to evidentně spurt - dneska v noci jsem pětkrát kojila (a to už spala celou noc předtim..). Takže doufám, že to za pár dní přejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit