Dát ještě mléko po kaši?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
dát ještě mléko po kaši?
Ahoj holky, potřebuji poradit.Dnes jsem dala malému poprvé rýžovou kaši a snědl mi cca 75 ml mám dát ještě mléko nebo počkat jak ho to zasytí a dát třeba za hoďku? Vím že je to asi blbej dotaz ale ja fakt nevím
Nevypadá že by měl hlad…A ještě jsem se chtěla zeptat, než malej tu kaší snědl byla uplně studená, mám to třeba ohřívat? Nebo to může sníst studené? Díky moc mamka kristýna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Může to jíst studené. Předpokládám že to byla mléčná kaše. Mlíko mu klidně dej, třeba ne hned, ale za půl hoďky, záleží jaký máte režim, co mu vyhovuje. Po kaši mívají děti žízeň.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@andelka83 píše:
Může to jíst studené. Předpokládám že to byla mléčná kaše. Mlíko mu klidně dej, třeba ne hned, ale za půl hoďky, záleží jaký máte režim, co mu vyhovuje. Po kaši mívají děti žízeň.
Ok, díky. Zkusila jsem mu dát trochu čaje ale nechtěl ho. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ke kaši nabídni vodu. Aby neměl zácpu. Jinak dítě může jíst studené i teplé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, nebo vodu..ale pokud nechce čaj..ono se to utřepe a uvidíš co vám bude vyhovovat. Já jsem dávala kaši až od 7,5m…nemléčnou, potom jsem kojila asi za hoďku. Ale on už snědl 150-200g. Vy teprve začínáte, tak uvidíte časem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já po kaši dávam zapít čajíkem a když potom ještě řve, tak jí dokrmim mlíkem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávám kaši hodinu před koupáním, po koupání má posledni kojení a hned usíná. Myslím, že by měl žízeň, kdyby to nezapil. Studenou sníst může.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevím jak s UM, ale já po kaši normálně dokojovala, ale většinou tak půl hoďky až hoďku po, těsně před spaním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja dokojuju hned po kasi, mala ma zizen a pije pomerne dlouho. Pokud mu to nechces davat studeny, tak to nedavej do misky, ale do vyssi sklenicky, vydrzi to dlouho horke, ale zase musis foukat kazdou lzicku skoro az do konce. Ale studeny by mi to nechutnalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@p3traQ píše:
Ja dokojuju hned po kasi, mala ma zizen a pije pomerne dlouho. Pokud mu to nechces davat studeny, tak to nedavej do misky, ale do vyssi sklenicky, vydrzi to dlouho horke, ale zase musis foukat kazdou lzicku skoro az do konce. Ale studeny by mi to nechutnalo
jo tak diky za radu priste to tak urcite zkusim
ja totiz uz kdyz mu to davala to bylo takovy malo teply
A
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mařenkaa píše:
Já po kaši dávam zapít čajíkem a když potom ještě řve, tak jí dokrmim mlíkem
a krmíš svým MM nebo UM? ja totiz nevím když mi normálně vypije cca 180 ml UM a dám mu treba 75 ml kase jestli mu mám dát treba 120 ml mléka nebo celou davku? to asi ne ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tynuša301 zkus dát celou a uvidíš, maximálně nechá ne? Já při kojení taky nevím kolik vypije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tynuša301 píše:
a krmíš svým MM nebo UM? ja totiz nevím když mi normálně vypije cca 180 ml UM a dám mu treba 75 ml kase jestli mu mám dát treba 120 ml mléka nebo celou davku? to asi ne ne?
krmim UM a mam strašnýho žrouta, v pěti měsících váží přes 8kg, ale nedej jí, když má hlad
4× denně má 180ml mlíčka a večer jednou kaši ze 120ml, brala jsem to podle tabulek na obalu, u každý kaše ty dávky můžou bejt jiný, podle toho, jak je hutná a kolikrát se mi stane, že jí musim ještě minimálně 100ml mlíčka dát, než je spokojená…a když už se mi zdá, že toho měla fakt hodně, tak jí pokapu dudlík espumisankama a po tom většinou usne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mařenkaa píše:
krmim UM a mam strašnýho žrouta, v pěti měsících váží přes 8kg, ale nedej jí, když má hlad4× denně má 180ml mlíčka a večer jednou kaši ze 120ml, brala jsem to podle tabulek na obalu, u každý kaše ty dávky můžou bejt jiný, podle toho, jak je hutná a kolikrát se mi stane, že jí musim ještě minimálně 100ml mlíčka dát, než je spokojená…a když už se mi zdá, že toho měla fakt hodně, tak jí pokapu dudlík espumisankama a po tom většinou usne
To máš dobrý Filípkovi jeste 5 mes. není a taky uz váží 8 kg:D ale byl velkej už když se narodil 4230
tak jsme zase dneska dali kaši a musela jsem dát jeste 120 ml UM a trochu čaje a stejně mi přijde že nebyl pořádně najezenej
A jakou kaši dáváte? ja jsem dneska koupila od hami bananovou tak snad bude dobra
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tynuša301 to je srovnatelný, malá měla 3,850, takže si myslim, že tloustnou tak nějak stejně, ale to se vyběhá ![]()
já mam od nestlé „moje první kaše“ a je mléčná, ted jdu zkusit ještě odpoledne místo jednoho mlíčka polívku, uvařit zeleninu, maso a rozmixovat, tak jsem na to zvědavá…
hele, jeden večer ještě bez kaše měla 180ml, nemohla usnout, vyčamtla 80ml čaje a pak ještě 2× 100ml mlíka, sem vůbec nechápala, kam to dává
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit