Jak na pití u příkrmů?

ježourek
10.4.13 16:17

Jak na pití u příkrmů?

Ahoj, chtěla bych se zeptat jak jste to řešili s pitím když jste začali s příkrmy a mimi nechtělo pít nic jen mléko. Je nám půl roku, zatím dáváme příkrm jen v poledne ale začínám dávat přesnídávku ke svačině, zatím ji dám 120 mléka a dojím přesnídávkou ale nevím co budu dělat až ji dám svačinku plnou dávku a ona nebude chtít pít. Mléko dávám v 5 ráno, v 9,v poledne obídek(zelču s něčím),ve 4 mléko(přesnídávku) a v 7 večer mléko. Myslím si když dostane v 9 mléko a pak až v 7 večer že to je dlouhá doba na to aby nepila a bude mít asi málo tekutin, vypije mi tak těch 180ml.Jak jste to dělali vy když jste najeli na druhý příkrm a prcek nechtěl vodu, čaj ani nic jiného?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
10.4.13 16:21

Zkoušela jsem, zkoušela jsem, zkoušela jsem. Výsledkem bylo, že stejně nic nevypila, teda tak 10-20ml. Vždycky jsme si myslela, že první je příkrm, a pak se dopije mlékem a ne naopak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ježourek
10.4.13 16:25

No to sem zkoušela nejdřív příkrm a pak mléko ale asi ji přesnídávka tak chutnala že se na mlíko křenila a nic moc tomu nedala tak jsem to zkusila obráceně a funguje to.Jsme ještě trošku nemocný tak potřebuju do ni dostat hlavně tekutiny, proto nejdříve mléko aby se napila.

• Citovat
  • Upravit
6836
10.4.13 16:30

Mně pomohlo dosladit čaj Glukopurem (hroznový cukr).Schváleno doktorkou :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
10.4.13 16:36

Nechávala jsem prckovi k dispozici pití po celý den, rozpil se až tak kolem 7 měsíce. zkus různé druhy čaje, doslazování si nech jako poslední možnost a spíš používej jablečnou šťávu (100% přírodní) než glukopur. Přece jen má vitámíny, minerály a vlákninu…

u nás hodně zabodoval borůvkový čaj od Megafytu http://www.lekarna.cz/…ruvka-20x2g/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
10.4.13 16:42

Pití bych se snažila pořád nabízet, po jídle i mimo jídlo, vyzkoušej různé čaje, různé lahvičky nebo hrníčky, já jsem se dokonce jeden čas uchýlila i ke stříkačce, protože malá nechtěla nic. Nejvíc jí chutná ovocný čaj od Lerosu, pořádně pít mi začala až kolem 10 měsíců, hodně nám pomohl hrníček Nuby z DM, z ničeho jiného pít nechtěla a nechce… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
10.4.13 16:48

Syn začal pít až 100 procentní jablečnou šťávu, kterou jsem pak postupně míchala s vodou, až jsem skončila u čisté vody (ale přechod trval skoro rok :P ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
10.4.13 16:53

Porad nabizej…me se deti chytly az na ovocne stavy. Vodu nebo caj, ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
10.4.13 19:53

Tak to zase u nás ovocné šťávy ani omylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.4.13 20:03

Ja pulrocnatko zatim lzickuju - po kazdem prikrmu nalzickuju jeste cca 20-50ml piti, jak kdy. A nesladke taky nechce, davam cajik od Sunarku, granulovany hruska s medunkou, ale jen vzdy par granulek na „ovoneni“ a staci to ;) Na hrnicek s pitkem se starsi taky naucila az kolem tri ctvrte roku az roku, tak to nehrotim. A z flasky pila pouze mleko, mladsi to ma taky tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí