Dát ještě mléko po kaši?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
178
13.4.13 15:02

Ty brdo :D tak to je fakt jedlík:D a vy už přikrmujete i mrkvi atd? Jinak ta kase od Hami je pekne hnusna :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
13.4.13 15:05

Holky já mám známou a její yn v 5,5 měs vážil 10 kg. Dle mého je to moc. A krmení 150 ml zelenina + lahev sunaru. večer lahev kaše + lahev sunaru.No dle mého je to prostě už překrmování. :nevim: Je mu půl roku. Jen spí a jí. Nic se mu nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.4.13 15:27
@Petra2829 píše:
Holky já mám známou a její yn v 5,5 měs vážil 10 kg. Dle mého je to moc. A krmení 150 ml zelenina + lahev sunaru. večer lahev kaše + lahev sunaru.No dle mého je to prostě už překrmování. :nevim: Je mu půl roku. Jen spí a jí. Nic se mu nechce.

A to měl potom hlad? Když mu dala tu lahev kaše? nebo tu zeleninu? Tolik maji deti myslim kolem roku ne? my teda mame taky pekny faldy na rukou a nohou:D A jeho maminka vypada jak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
13.4.13 16:44

@tynuša301 Váží víc, než můj 11 měs skoro syn. Vypadá fakt nechutně funící řvací koule. Řekla jsem jí že ho překrmuje. Ať mu dá napít že má žížu. To kolik sní on nesní ani můj a že je jedlík. Ona vypadá celkem v poho.Ale její moto hlavně že neřve.
Ale je to její dítě. Sama mám 3 všichni byli jedlíci, ale tohle mi fakt přijde už moc. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
13.4.13 17:19
@Petra2829 píše:
@tynuša301 Váží víc, než můj 11 měs skoro syn. Vypadá fakt nechutně funící řvací koule. Řekla jsem jí že ho překrmuje. Ať mu dá napít že má žížu. To kolik sní on nesní ani můj a že je jedlík. Ona vypadá celkem v poho.Ale její moto hlavně že neřve.
Ale je to její dítě. Sama mám 3 všichni byli jedlíci, ale tohle mi fakt přijde už moc. :nevim:

Aha chudak dítě jednou :? pokud ho takhle bude překrmovat až bude starší :roll: My teda začínáme ted s příkrmama ale kolikrat se mi taky stalo že malej řval i když vypil co mu normálně stačí dělá to občas i teď když mu seberu flašku i když nemá hlad :nevim: Tak třeba je to její dítě to stejný ale máte pravdu že má určitě žízeň hlavně když už má třeba tu kaši! Ja jsem právě myslela že je jeho mamina třeba obéznější víte jak se to říká jablko nepadá… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7907
13.4.13 18:38

@tynuša301 :mrgreen: ne obézní není. Ba naopak mám obézní kamarádku a ta dbá na to aby děti byli v pohodě. Je to bezva ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí