Večeře miminek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Večeře miminek
Maminky co dáváte mrnouskum na večeři. Můj prcek má 13mesicu a už nwm co ku mám dávat aby ho to zasitilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Terez001 tu mi už odmítá a prijddmi že už ho to taky tak nenasiti. A to dělám 250ml mleka
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeleninové plavky, polévky, masozel příkrmy, v tomto věku už syn jedl normální večeře..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mapu to on jako ji taky, buď zbytek oběda, chleba z máslem nebo sýrem a tak ale přijdemi že má furt hlad buď mu toho dávám málo nebo je nenasytnej. A to. Ku dávám celej krajíc chleba. Chci aby už jedl všechno co nejdřív.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka Protivinská píše:
@Terez001 tu mi už odmítá a prijddmi že už ho to taky tak nenasiti. A to dělám 250ml mleka
No a jak se to projevuje? Že se v noci budí? To je v tomhle věku normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucie_Sx on se mi právě v noci budi brekem tak mu dám prso, ale poslední dobou mne přijde že mu spíš kruci v bříšku. Protože si cucne a hnedka zase spinká. (jako příčin je hodně že se mi budi ale chci nato přijít čím to může být tak se ptám ohledně jídla)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já dávala na večeři husté zeleninové polévky.
Kaše může naopak budit, je těžká do bříška.
Jinak mě se budí ještě teď 2leta dcera, kojit jsem přestala nedávno.
Je to normální.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka Protivinská syn má 19M a budí se v noci pořad a to žere večer fakt dost… nemyslím si, ze je to o jídle… jednou to prejde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verurizeckova píše:
@Terka Protivinská syn má 19M a budí se v noci pořad a to žere večer fakt dost… nemyslím si, ze je to o jídle… jednou to prejde
Asi tak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka Protivinská jo vždyť v pořádku, ale prostě to tak je. Kolikrat za nespavosti není nic jiného, než to, že chce mimco být s mámou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka Protivinská píše:
@Lucie_Sx on se mi právě v noci budi brekem tak mu dám prso, ale poslední dobou mne přijde že mu spíš kruci v bříšku. Protože si cucne a hnedka zase spinká. (jako příčin je hodně že se mi budi ale chci nato přijít čím to může být tak se ptám ohledně jídla)
Chce se ujistit, že tam jsi, a trošku najíst. To je normální a nemá smysl řešit nějaké večeře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Terka Protivinská píše:
Tak to nevím, já dávám kaši před spaním synovi 23 měs. Má to jako rituál (nepije večer mléko-nechce) a bez ní nechce jít spát. Šel ale že 120 ml mléka nebo vody,, 250 si nedovedu představit, to musí být snad plna mísa
jeho zasytí kaše nejvíc, po ničem mi tak hezky nespal. Polibky vůbec, to byl za 3 h vzhůru hlady
přidávám i kousek másla, nebo půl lžičky orechoveho másla a trošku ovoce
Nesladim, kaše nemají žádný cukr jinak.
- Citovat
- Upravit