Večeře pro 14měsíční dítě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1724
21.12.10 09:08
Michaelakkk píše:
nakukovatelko, ano i my máme k večeři rozdílná jídla, ale abych řešila, e se mu nějaké časem omrzí :mrgreen: :mrgreen: takovou blbost jsem snad nikdy neslyšela, potom ztakových vyrůstají ty mamánci, kterým maminky doma vyvařují podle jejich přání, prost at jí co je žádný vybírání si :-)

nevím, co myslíš tou „blbostí“ ale pro mě je důležité, aby mi moje dítě jedlo…vím, co máš na mysli tím vyvařováním, takhle dopadla moje sestra a stejně se nezavděčí, ale u nás je to trošku o něčem jiném.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6597
21.12.10 10:19
obrazek píše:
a btw.včera jsem málem vyskočila z kůže, když jsem zjistila, že tcháni, kteří ho hlídali, do něj nacpali (samozřejmě teda jedl dobrovolně) k svačině 2 docela velký šátečky s tvarohem sypaný cukrem :cert: , a já mu zatím připravila ovocný bio tvaroh (otevřela a dala do misky, aby mohl jíst sám), takže ten pak už nechtěl.

Obrázku, nezlob se a neber to vůbec jako útok, ale musela jsem se smát…to je přeci jasný, že jedl dobrovolně a jistě mu to moc chutnalo víc než nějaký bio tvaroh :mrgreen: Neboj, neotráví se z toho, naopak mu dali ještě dobrotu, vem si, že někteří prarodiče dají takhle malýmu dítěti jitrničku apod., to bych řvala já, z tohodle si nic nedělej a ber to, že mu chutnalo :wink: 8-) :palec: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4181
21.12.10 12:41
Michaelakkk píše:
nakukovatelko, ano i my máme k večeři rozdílná jídla, ale abych řešila, e se mu nějaké časem omrzí :mrgreen: :mrgreen: takovou blbost jsem snad nikdy neslyšela, potom ztakových vyrůstají ty mamánci, kterým maminky doma vyvařují podle jejich přání, prost at jí co je žádný vybírání si :-)

Obcas zasnu nad Tvoji drzosti, ale budu zasnout dal a necham to zcela bez komentare.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.12.10 17:17
nakukovatelka píše:
Michaelakkk píše:
Obcas zasnu nad Tvoji drzosti, ale budu zasnout dal a necham to zcela bez komentare.

To bude asi ještě doznívající puberta :mrgreen: mě to nepřijde jako drzost, jen si prostě z toho dělám srandu :-)

• Citovat
  • Upravit
1724
21.12.10 19:54
Michaelakkk píše:
nakukovatelka píše:
Michaelakkk píše:
To bude asi ještě doznívající puberta :mrgreen: mě to nepřijde jako drzost, jen si prostě z toho dělám srandu :-)

Mně to taky nepřijde moc vtipný, když tady prosím o radu a ne o názor, co dělám špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
21.12.10 23:15
dajdulka25 píše:
Michaelakkk píše:
nakukovatelka píše:
Michaelakkk píše:
To bude asi ještě doznívající puberta :mrgreen: mě to nepřijde jako drzost, jen si prostě z toho dělám srandu :-)
Mně to taky nepřijde moc vtipný, když tady prosím o radu a ne o názor, co dělám špatně.

No jelikož špatně neděláš nic tak by si se nad tím mohla pousmát ne? :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

Poradna o homeopatii