Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Michaelakkk píše:
nakukovatelko, ano i my máme k večeři rozdílná jídla, ale abych řešila, e se mu nějaké časem omrzí![]()
takovou blbost jsem snad nikdy neslyšela, potom ztakových vyrůstají ty mamánci, kterým maminky doma vyvařují podle jejich přání, prost at jí co je žádný vybírání si
nevím, co myslíš tou „blbostí“ ale pro mě je důležité, aby mi moje dítě jedlo…vím, co máš na mysli tím vyvařováním, takhle dopadla moje sestra a stejně se nezavděčí, ale u nás je to trošku o něčem jiném.
obrazek píše:
a btw.včera jsem málem vyskočila z kůže, když jsem zjistila, že tcháni, kteří ho hlídali, do něj nacpali (samozřejmě teda jedl dobrovolně) k svačině 2 docela velký šátečky s tvarohem sypaný cukrem, a já mu zatím připravila ovocný bio tvaroh (otevřela a dala do misky, aby mohl jíst sám), takže ten pak už nechtěl.
Obrázku, nezlob se a neber to vůbec jako útok, ale musela jsem se smát…to je přeci jasný, že jedl dobrovolně a jistě mu to moc chutnalo víc než nějaký bio tvaroh
Neboj, neotráví se z toho, naopak mu dali ještě dobrotu, vem si, že někteří prarodiče dají takhle malýmu dítěti jitrničku apod., to bych řvala já, z tohodle si nic nedělej a ber to, že mu chutnalo
![]()
Michaelakkk píše:
nakukovatelko, ano i my máme k večeři rozdílná jídla, ale abych řešila, e se mu nějaké časem omrzí![]()
takovou blbost jsem snad nikdy neslyšela, potom ztakových vyrůstají ty mamánci, kterým maminky doma vyvařují podle jejich přání, prost at jí co je žádný vybírání si
Obcas zasnu nad Tvoji drzosti, ale budu zasnout dal a necham to zcela bez komentare.
nakukovatelka píše:Michaelakkk píše:Obcas zasnu nad Tvoji drzosti, ale budu zasnout dal a necham to zcela bez komentare.
To bude asi ještě doznívající puberta
mě to nepřijde jako drzost, jen si prostě z toho dělám srandu ![]()
Michaelakkk píše:nakukovatelka píše:To bude asi ještě doznívající pubertaMichaelakkk píše:Obcas zasnu nad Tvoji drzosti, ale budu zasnout dal a necham to zcela bez komentare.
mě to nepřijde jako drzost, jen si prostě z toho dělám srandu
Mně to taky nepřijde moc vtipný, když tady prosím o radu a ne o názor, co dělám špatně.
dajdulka25 píše:Michaelakkk píše:Mně to taky nepřijde moc vtipný, když tady prosím o radu a ne o názor, co dělám špatně.nakukovatelka píše:To bude asi ještě doznívající pubertaMichaelakkk píše:Obcas zasnu nad Tvoji drzosti, ale budu zasnout dal a necham to zcela bez komentare.
mě to nepřijde jako drzost, jen si prostě z toho dělám srandu
No jelikož špatně neděláš nic tak by si se nad tím mohla pousmát ne? ![]()