večeře u 10-ti mes. syna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
večeře u 10-ti mes. syna
Holky poradte,prosim! Mam skoro 10-ti mesicniho syna a vecer kasi sni,ale je videt,ze mu moc radost nedela.Jak se priblizuji s talirem s kasi,tak se mi jakoby davi.Po prvni lzicce je to v pohode,ale vzteka se u ni.Nacpat ho do ni je boj.UM ho nenasyti na celou noc.Premyslela jsem o MS prikrmu.Davate nekdo MS prikrm 2× denne - k obedu i veceri?MS prikrm sni raz,dva,ale vecer jsem ho jeste nezkousela.Nebo davate nekdo neco jineho k veceri (tepleho)nez kasi - dejte mi,prosim tipy?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, žádné z mých 3 dětí kaše nejedlo, jelikož dávení probíhalo po celé krmení a na závěr to vyzvraceli. tak u nás byly večeře masozeleninové, popř. polévka a za chvíli mléko… stačilo jim to tak. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
davam mleko do ted- nechce nic jineho tak ji prece nebudu zneprijemnovat zaver dne-neřeším
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše se u nás taky neujali, takže jsme dávali příkrm i na večeři a pak před spaním UM. To teda dáváme pořád.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my máme sice teprve 8 měsíců ale určitě bych dala masozel. příkrm koukala jsem že dělají přímo na večeři ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když mu nechutná…tak bych ho zbytečně netrápila a dala mu něco jiného! Třeba masozeleninový příkrm nebo i přesnídávku s nadrobeným piškotkem…MŇAM..... ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit