mlecne x nemlecne kase

68
7.3.08 12:11

mlecne x nemlecne kase

Ahoj! Jake kase jsou podle vas lepsi? Mlecne do vody nebo nemlecne do UM/MM mlika? Muzou se ty do vody udelat do mleka??? Dekuji za odpovedi.

Hezky den! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2073
7.3.08 12:19

Mlecne kase - v techto kasich je jiz susene kojenecke mleko - takze delat je z mleka je blbost. Vetsina maminek pouziva prave tyto kase. Nemlecne kase se rozdelavaji do mleka, nebot v nich to susene mleko neni a je urceno hlavne pro deti, ktere „bezne“ kojenecke mleko, ktere je v mlecnych kasi nesnasi - takze se jim to pak dela z mleka, ktere jim vyhovuje treba z nejakeho pro alegrgicke deti nebo treba i z materskeho.

Pokud tve ditko nema problemy, tak bych kupovala normalne mlecne kase - rozhodne je to jednodussi na pripravu (nemusi predtim pripravoat jine mleko) a hlavne bych rekla, ze v nich je i vetsi vyber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21576
7.3.08 12:59

my jsme začínali na nemléčných, které jsem dělala do hypoalergenního mléka. manža je alergik, tak preventivně, aby se taky nerozeběhla nějaká ta alergie. od roka jsem pak přešla na mléčné a je to strašná úspora času. a finančně to vyjde tak nastejno, možná i ty nemléčné dráž, protože tam jsou zase vyšší náklady na UM… a opravdu je v mléčných kaších výrazně větší výběr… my nejvíc kupujeme značku Hami a výborné jsou i od Nestlé. zkoušela jsem i Sunarku, ale ta mi trošku smrděla (chuťově ale dobrá) a Babylove a Humanu a ty byly taky dobré.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
7.3.08 13:20

Mam privezene z CR prave ty mlecne do vody. Lee chutnaj, dokonce prvni nocni kojeni protahla na 4 hodiny, doposud jsem kojila po 3 hodinach. Jsem si rikala, ze kdybych ji tu kasi misto do vody udelala do mlika tak ze by ji to vice zasytilo a spala dele…
Vim, ze mam doma zavislaka co se budi jen na mlsani, ale to je zase na jine tema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
7.3.08 13:34

Ahoj.

U nás vedou nemléčné, ale spíš ze zvyku. Radim měl alergii na bílkovinu kravského mléka, takže mléčné nesměl. Nemléčné jsme dělali do Nutrilonu Pepti. Hanička alergii nemá, ale já si jaksi zvykla. :D
Ze značek jsem si oblíbila Sunarku. Hami je taky dobrá.
Nemléčné jsou super při průjmu (zadělané do vody). Můžeš je dělat pro větší děti i do normálního mléka.
Mléčné bych už do mléka nedávala. O větší sytivosti nejsem přesvědčena, ani ve srovnání mléko - kaše. Obě děti spaly stejně, ať dostaly kaši nebo mléko.
Vyzkoušej a uvidíš. Každý má jiný apetit. :lol:
Je fakt, že mléčné mají větší výběr, takže i Hanka měla občas změnu - mléčnou kaši.

Beruška :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6149
7.3.08 14:01

Evaku: co mám tak zkušenost, tak u většiny takhle starých dětí délka spánku moc nezávisela na tom, jestli se „nafutrovali“ večer kaší nebo jen mlíkem, spíš bych řekla, že pro spustu dětí je ta kaše na noc těžká a budilo je nacpané bříško. Pro větší sytivost bych tam možná přisypala trošku nadrcených piškotů, nebo tak, ale mléčné ještě do mléka bych nedávala, mlíko docela projímá, aby se ti po tom malá neposrajdila :wink: Přeju co nejvíce klidných nocí ( i sobě :wink: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gabika
7.3.08 14:52

Ahoj Eva,

je pravda, že v mliečnych kašiach je vačší výber, je tam ale pridávaný cukor (sacharóza), arómy… Netvrdím, že je to zle, niekto ale nechce deťom sladiť do nejakého veku (napr. ja :-)), takže som kupovala nemliečne a rozrábala najprv do UM, potom do normálneho mlieka. Deti kaše milujú, jedia ich každý deň :roll: , a to ich neprisládzam doteraz, len do nich dostanú sušené hrozienka, ovocie…

Gabika

• Citovat
  • Upravit
2073
7.3.08 20:00

Gabinko,
nevim jake nemlecne kase pouzivas, ale napriklad v Sunarce nebo v Hami je i v nemlecnych kasich pridam cukr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí