granule pro psa

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
105
22.2.08 16:15

granule pro psa

Vypadá to, že sem tohle téma nepatří, ale jen zdánlivě. Moje 8M dcera si totiž dnes pochutnala na psí granuli, resp. takové té psí sušence Markies, plněné nějakým masem:)). Vím, že někdy psí žrádlo může být výživnější než naše, ale myslíte, že jí z toho může něco být? Sice to obsahuje bílkoviny a vitaminy, ale kromě jiného taky hodně tuků, různá barviva, antioxidanty a konzervanty. Nemůže jí to udělat v žaludku maglajs, když s normálním jídlem teprve začínáme?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
22.2.08 16:24

Zjišťovala jsem to - a i psí i kočičí granule jsou naprosto zdravotně nezávadné, tak se nemusíš bát ;) Jedině hrozí vdechnutí…

Dračice mi je taky jednu dobu pojídaly ve velkém, teda postupně, ne najednou :o - ale pak zjistily, že normální jídlo je přece jen lepší :) Pokaždé se k nim dostaly dřív jak jsem je stihla dát nahoru…

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
22.2.08 17:05

Můj malý synovec se na ně vysloveně těšil, při každá návštěvě mířil neomylně k misce kde byl vždy nějaký zbyteček. Tak jsem studovala složení a vyloženě nic neslučitelného se životem jsem tam taky nenašla. Bacha na vdechnutí. Časem asi za 2 roky ho to přešlo :lol: Akorát má fakt husté, lesklé a žíňovité vlasy tak nevím......... :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
22.2.08 17:14

Psí granule byly první pevné jídlo, které moje dcera ochutnala:D Někde na netu jsem pak viděla dotaz na pediatra - nějaké dítě pojídalo granule pravidelně. Pediatr se smíchem odpovídal, že mají kupovat kvalitní značky granulí, kde je dobrý poměr živin a je to OK - dítě bude mít vyváženou stravu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.08 17:40

Ahoj, tak tak, ptala jsem se onehdá pediatra… se smíchem mě uklidnil, že po konzumaci granulek pro naše mazlíčky se dětičkám nic nestane. Tedy né, že bych jim je podsouvala úmyslně… Lucka

• Citovat
  • Upravit
105
22.2.08 17:44

U dítěte staršího víc jak 1 rok bych se tím ani nezabývala, můj syn si je taky dával do pusy a občas nějakou sněd, ale protože má malá teprve 8 měsíců a maso ještě nejí, tak jsem si říkala, aby z toho neměla třeba průjem. Já jsem si složení četla a nic závažného tam není, akorát teda ty konzervanty, barviva a antioxidanty, ale ty vlastně jsou i v našem jídle, takže jídlo jako jídlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
22.2.08 17:58

Tak mě ještě napadlo kupovat štěněčí granule :D

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
583
22.2.08 19:37

Lesino, tys to dorazila, tlemím se tu jak blázen:)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9262
22.2.08 20:08

horte Dej jí to pořádně zapít (jsou docela slané) jinak průjmu bych se nehrozila spíš zácpy. Ale pokud si nebude pochutnávat pravidelně tak se nic nestane. :wink: Viki poprvé ochutnala kolem půl roku a nic jí z toho nebylo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.2.08 22:47

Ahoj,

stryc je veterinar a granule a pri mlsky ji taky. Tvrdi, ze to je nezavadne a casto i lepsi jidlo nez to nase. Holky mi taky chroupaly granule (steneci) a nic jim po tom nebylo, takze bych se nebala.

Terik

• Citovat
  • Upravit
64
23.2.08 04:09

I tady uz se chutnaly steneci granulky…

Maly byl najednou tek nejak hodny a sla jsem hledat pricinu toho.....
nasla jsem ho u misky s granulkama pro pejska…pekne si na nich pochutnaval…ale nic mu nebylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22800
20.12.19 06:34

My máme kočku, takže u nás frcely ty kočičí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie