Mléko Babylove???
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mléko Babylove???
prima večer, ráda bych se zeptala, jestli některá dáváte dětem mléko z DM Babylove, zda se vůbec někdo najde??? Malej je už delší dobu na Sunaru, ale cena je teď docela velká, tak mne to dnes upoutalo v letáku, že to mléko Babylove je laciné, ale jestli tady cena neodpovídá i kvalitě, tedy že není moc dobré??? Budu ráda, pokud někdo odepíše své poznatky.....
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj,
jednou jsem tohle mlíko zkusila, Tomík byl taky na Sunaru. Připadalo mi takové divné, jakoby vodnaté, no Tomík ho prostě nechtěl. Tak jsem ho věnovala kamarádce, jejíž holčička prý vypije vše…no a nechtěla ho ani ona
Takže u Ondry už neexperimentuju, nakonec je pořád Sunar z těch levnějších ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsme ho měli, rozpouští se hůř než sunar, musela jsem ho rozšlehat v hrníčku a pak nalít do flašky. Ale chuťově se dal - no vypil se bez problémů. Jenže moje děcko pije jakoukoliv výživu bez problémů, takže my asi nebudeme nejvhodnější populační vzorek
.
A s tou cenou máš pravdu, je o hodně levnější.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My ho jeden čas používali, malá pije vše, v tom problém nebyl. . .ale má jaksi větší odměrku, je takové nadýchané a nakonec jsem měla pocit, že sunar vydrží déle, takže zas tak dražší není. Na krabici je obsah jedné odměrky, tak porovnej, už nevím z hlavy. . .
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, díky všem za odpověď, tak to vypadá, že zůstaneme na Sunaru… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli 2 i 3 (s jablkovou příchutí) a pohoda. Po rozpuštění zůstavaly v suspenzi takové jakoby granule, je hustší (asi jako Beba), ale přes třírychlostní Avent dudlík to teklo normálně. I mladší dcera je žrout, takže i toto UM jí šmakuje.
A cena je ve srovnání s jakýmkoli jiným UM velmi příznivá, počítala jsem to a vyšlo mi, že nejlevnější litr mlíka je Bybylove asi za 30,–kč, Sunar mi tuším vyšel okolo 45,–, ale soubor s výpočtem mám někde zabordelený, pokud by měl někdo zájem tak to najdu.
Už jsme po dohodě s MuDr. na obyčejném plnotučném čerstvém mléce (Bio za cca 25,–Kč/l), ale jedno balení Babylove 3 mám pořád ve špajzu jako zálohu.
Jo a u Rossmana mají podle mně totéž mlíko (stejné složení, stejné odměrky, stejná konzistence) za stejných 129,– za 800g krabici.
Bára
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je mooc dobré a chutné
jedině doporučuji . Nehrudkuje a je lahodné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje dvojčata pijí všechno a hlavně cenově vychází opravdu nejlevněji, měla jsem i kuponky , tak to bylo za 99 Kč 800g
. Musí se , ale opravdu dobře rozpustit, jinak nevidím problém, no a naše Ema má problém se stolicí a sunar pro ní není nejlepší, tak já za sebe můžu babylove jenom doporučit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky ,prosim vím,že to není Babylove,ale nemáte některá zkušenost s tímto mlékem?!
Mám 8 měsíční holčičku,dávám Hipp,ale chtěla bych něco levnějšího když už to není hlavni jídlo . Moc děkuji
Nejde mi vložit fotka je to Folgemilch je to Bio a na krabici má čápa a stoji okolo 180 korun
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mal.lucie : myslíte toto?
Koupila jsem ho včera, dcerka má problém s prdíky a bříškem po třech UM chci vyzkoušet ještě tohle.
Už jste ho zkoušeli? Jaké je?
(Na fotce to vrchní - BIO) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Monika811 nakonec jsem po čtení recenzi koupila od babylove
Máme mlíčko už jen 2 × denně ,a hlavně pulku vylévám nemam jedlika. Jsem zvědavá ,tak dejte vědět az vyzkoušíte ???? az vyzkoušíme také písnu ????
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mal.lucie jasně, napište ![]()
My máme zatím Bebu sensitive, ještě chvíli počkáme než to změníme, ale doma už ho raději koupené mám ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, dávala jsem malému Sunar 1,ale strašně trpěl na prdíky, pak mě někdo z lékařů doporučil, ať vyzkouším Babylove 1,zkusila jsem a v pohodě, mnohem se to zlepšilo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit