Vecerni kaše u kojence
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Vecerni kaše u kojence
Ahoj holky, chtěla bych dceri 6m začít dávat večer kaši před spaním. Budí se i každou hodinu, v noci ji 3× tak bych to chtěla zkusit. Je na UM k obědu zatím zelenina odpo přesnídávka. Chtěla jsem se zeptat - od malá trpěla na boleni bříška cca do 4 m, vím, že kaše jsou těžké a břichaboly, mám radši ještě počkat? A další otázka - máme rituál vykoupat atd, zabalím do deky a UM dávám už v ložnici po tmě, dám odkrknout a do postýlky. Nedokážu si predstavit, že bych ji měla krmit lžičkou v obýváku a pak ji dát do postele, že by mi usnula. Už při tom krmení se unaví.. je blbost dát jí kaši do flašky? Díky teprve budeme začínat tak přijímám všechny rady ☺️️
Jinak má alergii na laktózu poradíte nějakou večerní kaši? Ovesné nebo jaké? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ještě bych pockala a dávala sem kaši ridkou do flasky, akorát je potřeba udělat větší dírka v savičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělej kašička řidší, kup savičku s větším průtokem a mohlo by to klapnout
vím, že když jsem synovi kupovala větší průtok, tak u některých bylo, že tento průtok je vhodný i na kaši.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Že bude večer po kaši dítě dobře spát není vždy pravda. Kaše je těžká na noc, plná sacharidů a nutí bříško pracovat, naopak může být dítě neklidné. Co husté zeleninové polévky? Já mám tedy obě holky kojené skoro do 3 let a budily se několikrát za noc až do odstavení..a druhá i dlouho potom.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kaše ti spaní nevyřeší. Nechápu, proč se tento mýtus stále traduje. Bříško po kaši může bolet a taky nemusí, jako po kterékoliv jiné potravině. Zkusit to můžeš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucynka25 píše: Že bude večer po kaši dítě dobře spát není vždy pravda. Kaše je těžká na noc, plná sacharidů a nutí bříško pracovat, naopak může být dítě neklidné. Co husté zeleninové polévky? Já mám tedy obě holky kojené skoro do 3 let a budily se několikrát za noc až do odstavení..a druhá i dlouho potom.
Tak tak. Sice sem kojila jen cca do roku a půl ale dokud se nenajedli pořádně ve dne tak se budili často.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@JancaS84 tak ji zkusím dát kaši kolem 16h kdy má mlíko a pak má před osmou UM to bude jako večeře? Že by neměla tak těžké na noc a alespoň uvidím, jestli ji bolí z toho bříško.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mína91 nepočítám s tím, jen vím, že některé matky tvrdí, že jim spí lépe a vím, že některé hůře a na některé to nemám vliv, myslím, že je potřeba to zkusit
jen se ptám na zkušenosti
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlas.1991 píše:
@JancaS84 tak ji zkusím dát kaši kolem 16h kdy má mlíko a pak má před osmou UM to bude jako večeře? Že by neměla tak těžké na noc a alespoň uvidím, jestli ji bolí z toho bříško.
Jo, to by si asi mohla tak zkusit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bolesti briska jsou do 4m normalni…, ze bude lepe spat…tomu moc never, ale muzes zkusit
dcera hodne pribirala, tak jsem s kasi zacla az nekdy 8m..a vstavala v noci uplne stejne
ono uz je to spis zvyk v noci..ja dala kasi pred koupani, jako veceri, lzickou a pak normalne koupani a tak a nakojila pred spanim jako vzdy..jakou kasi neporadim..proste nakou nemlecnou, nejake typy urcite najdes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tady přihodím jeden článek, kde je o kaších asi tak úplně vše
edit adminom - odkaz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pavlas.1991 jo, tak ono se nesmí odkazovat, to jsem zas nevěděla… tak já kdyžtak pošlu do zprávy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit