Večerní kašičky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
269
20.1.13 12:11

Já používám filtrační konvici běžně, pro malou to ještě převařím, četla jsem kdesi, že do roka by se to mělo. V pokojové teplotě se rychleji množí bakterie, tak vařím vždy novou, jinak bych asi skladovala v ledničče. Ale přijde mi to zbytečný, na kaši vodu beztak ohřívám, tak rovnou udělám čerstvou a k obědu si ze zbytku uvařím kojočaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
20.1.13 12:14

Přes den mi to také problém nedělá převařit novou a hned jí spotřebovat, spíš přemýšlím v noci zatím je v noci ještě na MM, ale přes den už dávám UM protože mléka je minimum. A právě v noci mi to příjde zdlouhavé převařit vodu, schladit atd.. tak přemýšlím jak na noc vodu uschovat. Taky jsem někde četla, že do roka se má, ale některé maminky píšou, že vodu nepřevařujou. V úterý jdeme k Dr. tak se jí tam zeptám jestli neporadí něco jak převařenou vodu uschovat aby byla dobrá a netvořili se tam zase bakterie.. :)

• Citovat
  • Upravit
269
20.1.13 13:56

@PajinkaT tak dej pak vědět, cos zjistila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PajinkaT
20.1.13 14:20

Určitě sem hned v úterý napíšu.. :)

• Citovat
  • Upravit
PajinkaT
22.1.13 13:51

Tak jsem se na tu vodu ptala doktorky a ta mi řekla, že převařenou můžu skladovat např. v termosce nebo konvičce, nebo i ve flašce prej hlavně, aby se dala ta nádoba zavřít..:)

• Citovat
  • Upravit
136
23.3.14 21:53

Holky můžete mi poradit nějakou kaši třeba i domácí aby zasitila na noc. zkoušela jsem jich už hodně, ale asi máme jedlika a za 3 hodky ma zase hlad.ma 5 a pul měsíce a přijde mi ze ji az moc.:-) zkoušela jsem už domaci jahlovou, ryzovou a krupici a kupovane snad uz vsechny. na zácpu netrpí spis naopak. četla jsem ze do toho michate ovoce, to se muže na noc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
23.3.14 21:56

@sabczza kolik ti té kaše tak normálně sní???
A dáváš ji lžičkou či ve flašce??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
23.3.14 21:56

Dáváme kaši od Nestlé „Banánová na dobrou noc“ klidně přidám namačkaný banán přímo do hotové kaše, nebo nastrouhané jablko, hrušku… cca za hodinku nakojím (už si vezme spíš ze zvyku než z hladu) a spinká až do rána ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
23.3.14 22:06

Dávám mu 180, ale nemá problém ani s 210. Většinou lžičkou, někdy když je protivnejsi, nebo unavený tak z flasky. bananovou jsem ted zkoušela od hami a stejné nespal.:-) ale aspoň mu chutnají všechny.:-) tak zkusim do toho přidat i banán na noc. Žízeň po tom nemá, normálně to zapije čajem nebo vodou. v noci to zkousim prvně jestli nemá jen žízeň, ale stejné nakonec musím dat mliko 150 ml.co 3- někdy i co 2 hodky. a Rano se vzbudí vysmaty a nemá už ani hlad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
23.3.14 22:07

@Bekyn a jak starou mas sikulku? Možná trápí malého i zuby a proto se tak budí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
23.3.14 22:10

No tak zase mu není ani půl roku. Tak to má ještě nárok v noci trošku baštit. Naše malá teda v té době jedla cca v půl osmé večer a pak kolem páté ráno. Ale každé dvě hodinky to mi přijde opravdu moc. V noci když se vzbudí tak pláče, nebo si brouká, nebo se vzteká?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
23.3.14 22:10

@sabczza teď jí je rok, ale toto praktikujem od šesti měsíců a je to pořád stejné. Jen ráno se budí místo v pět v sedm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
23.3.14 22:12
@sabczza píše:
@Bekyn a jak starou mas sikulku? Možná trápí malého i zuby a proto se tak budí. :nevim:

Na zoubky nám v noci hodně pomáhá mastička pro miminka na znecitlivění dásní ;) do pěti minut mastička zabere, namažu, dám dudlíka a malá zase usne a je klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
23.3.14 22:20

Masticku vyzkousim.:-) začne hned řvát, jen rano si začne zvatlat a smát se, no aby ne…:-D měli jsme období kdy spinkal krásně, ale ted asi dva mesice je to takhle. Jinak pres den ma dopoledne presnidavku pak oběd, mezitím mliko a večer tu kaši. myslela jsem ze se to zlepší když už bude jist i ty obědy, ale ne…:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3993
23.3.14 22:25

No tak to může být klidně k zoubkům… Jak začne řvát zkus hned namazat dásničky (mastičku koupíš téměř v každé lékárně, u nás ji mají i v DM…)Já když jsem nevěděla kterej zoubek zlobí, namazala jsem celou pusu :mrgreen: působí to téměř hned. Chvilku počkej no a když se tak do čtvrt hoďky neuklidní tak pak bych teprve nabídla jídlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí