Večerní zvracení ročního mimi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Večerní zvracení ročního mimi
Ahoj maminky!
Prosím o radu pokud máte někdo stejné zkušenosti. Roční syn měl před 10 dny kašel a rýmu se silným zahlenenim.Po návštěvě doktorky nasazen prospan, mořská voda na proplachovani nosanku. Před5 dny v pátek začal večer zvracet. Jesli jsme na pohotovost kde nám řekli že je to že silného zahleňeni, dali čípek proti zvraceni a nasadili jsme dietu. Zvraceni během noci přestalo. Celou sobotu byl klid až zase večer po nakojení a uložení zhruba po 1/2hodine zvracení. Jednou se vyzvracel a pak už nic. Ráno začal zvracet druhý syn i partner. Takze zřejmněn nějaká viroza. Celý den doporučená dieta a vše v pohodě. Večer po nakojení uložení opět zvracení. A takhle je to už je to 4 den. Doktorka neví co. Prý že je to od zahleněni v kombinaci s mlékem. Ale rýmu už v podstatě nemá a zakašle 5×deně. Máme zvýšenou polohu, Na topení hrnec s vincentkou a přes postýlku dávám mokrou plenu. Celý den je v pohodě, hraje si a je veselý. Jen do některého jídla co měl předtím rád se mu nechce.Vim že v roce už není kojení nutné ale ještě jsem přecházet na UM nechtěla a hlavně je to pořád mliko takže pokud by měl být důvod začlenění tak to stejně nic neřeší. A bez mlička se malému nechce spát. Je zvyklý dostat napít i v noci když se zbudi. Prosím pořádně jestli máte někdo stejné zkušenosti. Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Vas 81 tohle mi dělal mladý taky, viróza u něj měla nejdelší průběh a ano, zvracel zásadně v noci a po mléku.. vydrželo mu to týden a mmchdm, je na um. Kojení je v tomto případě lepší, um nedávej
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Teď to taky řeším. Roční miminko zahlenene už tyden, pozvracel mě v noci 2×, prostě dieta a znovu nakojit. Syn přinesl že školky střevní virozu, takže celý dům postupně a potupně zvracel +průjem. Já dokonce na pohotovosti na injekci, jinak bych nemohla ani kojit a s tím zvracením a nekojenim by se malý dehrydroval. Um doma nemám, je ještě hůř stravitelné než mm, vůbec by to nepomohlo.
Prostě vydržet, a taky spíš odsavat než kapat Vincentku nebo lobenar-navaluje se jim z toho jak to protece do krku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju moc.Jsem ráda že to není jen náš problém. Děsí mě že takhle blinká. Vždycky jsme poblinkany oba dva. Myslela jsem že bych se pokusila přežít pár noci jen o čajíku. Ale malýmu se to nelíbí a nerada bych aby se mi ztratilo mliko. Odsávame taky, ale nemáme co. Právě je mi divný že když měl nudli a vlhkej kašel tak jsme nezvraceli a tě když už je ohodně lepší tak tohle. A kdy po pozvraceni kojíte? Na pohotovosti nám bylo řečeno 1-2hodiny nic nedávat pak až dávat ledový čaj po lžičkách a pokud po hodině nebude zvracet tak může dostat něco k jídlu. Hlavně ne nic teplého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vas 81 u nás jsem ho bez mléka držela půl dne.. ale na noc je zvyklý na um, takže dostal a modlila jsem se ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už kojim jen večer a přes noc. Takže přes den to není problém. I když jsem ted dala párkrát i přes den když nechtěl nic papat a to bylo v pohodě. A nemáte nějakou radu jak se těch hlenů co nejdříve zbavit? Jak říkám kašel a rýmu už vpodstatě nemáme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vas 81 píše:
Já už kojim jen večer a přes noc. Takže přes den to není problém. I když jsem ted dala párkrát i přes den když nechtěl nic papat a to bylo v pohodě. A nemáte nějakou radu jak se těch hlenů co nejdříve zbavit? Jak říkám kašel a rýmu už vpodstatě nemáme.
Tohle byva u tech blicich hnusu normalni, nepanikar!
Ze 4 bliti jeste „nikdo neumrel“, ani neni potreba hned k doktorce.
Hlavne nedavej UM, tvoje mleko je ted to nejlepsi, co muze dostat. Koj, koj, koj, klidne i pres den co to jde, zvlast jestli jine jidlo nechce. V MM jsou prirozena probiotika i protilatky na tu virozu.
Kojila jsem klidne znovu i po vybliti, pokud dite chtelo, zadne velke prestavky. Kojenim opravdu nemas co zkazit, neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za povzbuzení. No ono je strašný to množství co vyblinká a jak u toho trpí. A člověk mu nemůže nijak pomoct. Hlavne nevím jak se zbavit ten kašlových hlenu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit