Plovací pomůcky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Plovací pomůcky
Naučí se dítě plavat s kombinací nafukovaciho kruhu a nafukovací vesty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Chlebík 123 píše:
Neresila jsi uz neco podobneho? Dost pochybuju, vzdyt bude spis nad vodou, nez ve vode
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej mu kolem pasu pásek s molitanovými dílky, ten ho bude jen lehce nadnášet, ale nebude překážet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chlebík 123 píše:
Viděla jsi někdy polohu na vodě takového dítěte? Na mě takové děti na koupališti působí jak pro srandu králíkům, i s kruhem a rukávky ![]()
Správná poloha pro plavání je úplně jiná a muže ji umožnit pouze pěnový pás, když už musí mít pomůcku.
A děti, které se naučí plavat spontánně, mimo kurzy, plavou většinou nejdřív pod vodou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naučí se tak maximálně vznášet ![]()
Ne, opravdu ne. Tohle můžeš dát batoleti, které má paniku z vody a potřebuje se začít cítit bezpečně, a postupně odebírat. Děti se nejlépe naučí plavat bez plovacích pomůcek, někde, kde dosáhnou a mohou to zkoušet samy. Maximálně tak ten polysterenový pás, ale nám nevyhovoval-děti měly pocit, že je to překlopí dopředu (i když to samozřejmě není pravda, pokud je správně upevněn)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic takového jsem neměla, a plavat jsem se naučila. Táta me učil v menším bazénu bez vymoženosti, kde mi byla voda po krk. ![]()
- Citovat
- Upravit
Chodím s dětmi na plavání od jejich 6m a ještě jsem tam neviděla plaveckou školu, co by používala nafukovací pomůcky. Jenom pěnové.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit