Plavání s miminkem, když v noci huhna?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak zodpovědná by jsi měla být hlavně vůči vlastnímu dítěti. Přinpodezření na nemoc bych s ním do bazénu nechodila.
- Citovat
- Upravit
@Janli Když mě nepřijde, že by vypadal nebo se cítil nemocne,.krome toho občasného zahuhnani v noci.
- Citovat
- Upravit
Jestli je tam sauna pro malé děti, tak bych se s provozovatelem zkusila dohodnout na návštěvě v době, kdy ta sauna bude volná a šla bych jen do ní. Taky nepíšeš nic o tom jak dítěti je. Jestli v noci spí, je unavenejsi, plavání je obrovský výdej energie. A taky nepíšeš, jestli plavete ve slané vodě, někde ji nemají. Když mu neteče z nosu, tak by snad nemělo být infekční. Pokud se mu rýma spustí, tak bych nešla nikam. Jinak bych všechno zvážila a zařídila se podle toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Když mě nepřijde, že by vypadal nebo se cítil nemocne,.krome toho občasného zahuhnani v noci.
Tenhle příspěvek jsem přehlédla.
Jestli je tam tepla slaná voda nebo ta sauna, tak bych asi šla. Jinak si nemyslím, že by mu to prospělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Maminky, prosím, zvažuji zda odvolat lekci plavání či ji absolvovat. Máme rozjetý kurz s naším osmimesicnim prckem. Dva dny teď v noci huhna, ale nic neodsaju a rýma mu neteče ani přes den. Hádám asi zadní rýmu, ale ani po kapickach to není lepší. Přes den vypadá bez problémů. Mám vynechat lekci plavání nebo jít? Nerada bych, aby mě někdo odsoudil, že jsme nezodpovědná vůči ostatním maminkám a dětem. Říkám si, aby se mu třeba rýma nespustila v bazénu..
já asi nerozumím dotazu - jak může miminko v noci huhňat? nebo co si představuješ pod pojmem huhňání?
huhňání je přece, když člověk mluví přes nos - ale miminko přece nemluví?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Maminky, prosím, zvažuji zda odvolat lekci plavání či ji absolvovat. Máme rozjetý kurz s naším osmimesicnim prckem. Dva dny teď v noci huhna, ale nic neodsaju a rýma mu neteče ani přes den. Hádám asi zadní rýmu, ale ani po kapickach to není lepší. Přes den vypadá bez problémů. Mám vynechat lekci plavání nebo jít? Nerada bych, aby mě někdo odsoudil, že jsme nezodpovědná vůči ostatním maminkám a dětem. Říkám si, aby se mu třeba rýma nespustila v bazénu..