Rodiny v aquaparku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
40
7.8.21 09:22

Rodiny v aquaparku

Ahojte. Možno pre niekoho hlúpa téma ale chcela by som vedieť vás názor. Bolo sme na dovolenke po Sk a boli sme sa aj kúpať v aquaparkoch. druha rodina co bola s namy tak mali tanga plavky mamka aj dcéry pritom dcéry mali iba 14 a 16 rokov. Neviem ci bby som dovolila svojim dceram také plavky na verejnosti, niekde v bazéne na záhrade v pohode. Ale ako som pozerala aj na ostatné tak mali tanga plavky aj iné baby bez ohľadu na vek a postavu. Dovolili by ste dcéram také plavky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10886
7.8.21 09:35

@44alex pokud na, to bude mít postavu, tak ano. Ve 14 letech jsem je taky nosila. Včetně takových kalhotek. Měla jsem krásnou postavu a chtěla jsem, aby byla vidět. Nemít na to postavu, tak je nenosím a dceři vysvětlím, ze existují i jiné varianty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1240
7.8.21 09:38

Doufám, že nedovolila, ale třeba změnim názor než do toho věku doroste. A o postavě to fakt není. Mně se i krásné postavy v tangach nelíbí, každého ale jeho věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9001
7.8.21 09:59

Mně to teda přijde trapnější u té matky než těch dcer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
7.8.21 10:02

Neviem ci by sa mi páčilo keby neaky muži slintali na zadkom mojej dcéry :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105732
7.8.21 10:41
@44alex píše:
Ahojte. Možno pre niekoho hlúpa téma ale chcela by som vedieť vás názor. Bolo sme na dovolenke po Sk a boli sme sa aj kúpať v aquaparkoch. druha rodina co bola s namy tak mali tanga plavky mamka aj dcéry pritom dcéry mali iba 14 a 16 rokov. Neviem ci bby som dovolila svojim dceram také plavky na verejnosti, niekde v bazéne na záhrade v pohode. Ale ako som pozerala aj na ostatné tak mali tanga plavky aj iné baby bez ohľadu na vek a postavu. Dovolili by ste dcéram také plavky?

A proc ne? V cem je problem? Takove mlade holky si to prave ještě muzeu opravdu dovolit. Později uz to tak dobre nevypadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105732
7.8.21 10:42
@44alex píše:
Neviem ci by sa mi páčilo keby neaky muži slintali na zadkom mojej dcéry :nevim:

Ty pozorujes muže, jestli slintaji?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1129
7.8.21 10:46
@44alex píše:
Neviem ci by sa mi páčilo keby neaky muži slintali na zadkom mojej dcéry :nevim:

Pokud máš dceru, bude mít postavu jako lusk, tak se tomu nevyhneš :nevim: mám dceru v tomto věku, je to už z velké míry žena, je si toho vědoma a je hezká, štíhlá. Pro spoustu mužů už je přitažlivá, ať v plavkách, nebo jen džínách a croptopu. Ve 14 jí ještě plavky rozmluvíš, v 16 už horkotěžko. Nedovedu si představit, že by mi mamka určovala co mám nosit. Je to teď navíc taková móda, vidíš sama, že se to kolem tebe vyskytuje. Ono i ty kraťasy teď, půlka zadku venku. Podle mě to tak trochu k mládí patří. K maminkám už méně :) ale proti gustu…jsem v tomhle benevolentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19981
7.8.21 10:51

Mam dvě dcery, fakt ještě malé a teď říkám ze ne, spíš bych jim doporučila treba brazilky, ale kdo ví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.8.21 10:55

Nemám dceru. Ale kdybych měla, tak bych je do aquaparku nedovolila.

• Citovat
  • Upravit
2773
7.8.21 11:09

Mám 2 dcery 16 a 17 a nedovolila bych, naštěstí je to ani nenapadne, jsou stydlivé samy od sebe.
Byla jsem teď v několika aquaparcích a vůbec jsem si teda nevšimla, že by tam někdo tanga nosil, naopak, v Rakousku je spousta arabských žen v těch jejich koupacích mundůrech.
Spíš bych to čekala u moře než v aquaparku, na pláži je to intimnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2660
7.8.21 11:12

Tak já doufám, že moje dcera bude mít cit pro vkusnost a sebeprezentaci po mamince a nebudu tohle muset řešit. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
7.8.21 11:13

Do oblečení takhle velkých „dětí“ opravdu nemají rodiče co mluvit. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
7.8.21 11:15

Nemám dceru, ale když si vzpomenu na sebe. Tak nejvíc jsem chtěla nosit to, co bylo na tehdejší poměry pro slušně děvče nevhodné. :lol: Tak já bych to nezakazovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
7.8.21 11:42

Nebránila bych ji, ale doporučila spíš brazilky. Taky jsem ve 14 nosila kde co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí