Rodiny v aquaparku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10844
7.8.21 11:46

Já tedy ještě dodám, že úderem 18 let jsem toho nechala, nebylo mi to pohodlné. Myslím, že podobně to dopadne i u dcery. Měly jeden dres v gymnastice, pod který si toužila vzít tanga. No, tak to slavnostně vyzkoušela a na druhé provedení už je svlékla, že tohle už nikdy. Ale kdo ví, co se ještě změní. Jinak tedy já klasická tanga až tak nevidím, spíš hodně brazilek a to u žen, které tedy na to vůbec zadek nemají. Vjede jim ten zadní díl do zadku ještě víc jak ty tanga a o estetice nemůže být řeč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10024
7.8.21 12:03

Dovolila. :nevim: Jeslti jde o slintani chlapu, tak chlapi jsou takova prasata, ze slintaji nad holkou i v jednodilnych plavkach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
7.8.21 13:18

Na bazene se mezi pulky zariznou vsechny plavky :)
Kdyby chodily dole bez nebo v podvazcich, to bych si klepala na celo. Ale teenager v tangach jeste jde. Stejne, kdyz pujde na bazen sama, tak si je vezme a nebude se ptat. Kdybych chtela aby si je nebrala, narvala bych si je na sebe a moji mamce taky a vsadim se, ze by ji presla chut si je brat, kdyz by sla s nama. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10844
7.8.21 13:40
@zrnko píše:
Na bazene se mezi pulky zariznou vsechny plavky :)
Kdyby chodily dole bez nebo v podvazcich, to bych si klepala na celo. Ale teenager v tangach jeste jde. Stejne, kdyz pujde na bazen sama, tak si je vezme a nebude se ptat. Kdybych chtela aby si je nebrala, narvala bych si je na sebe a moji mamce taky a vsadim se, ze by ji presla chut si je brat, kdyz by sla s nama. :lol:

:mrgreen: nejlepší obrana je útok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.8.21 16:26
@44alex píše:
Ahojte. Možno pre niekoho hlúpa téma ale chcela by som vedieť vás názor. Bolo sme na dovolenke po Sk a boli sme sa aj kúpať v aquaparkoch. druha rodina co bola s namy tak mali tanga plavky mamka aj dcéry pritom dcéry mali iba 14 a 16 rokov. Neviem ci bby som dovolila svojim dceram také plavky na verejnosti, niekde v bazéne na záhrade v pohode. Ale ako som pozerala aj na ostatné tak mali tanga plavky aj iné baby bez ohľadu na vek a postavu. Dovolili by ste dcéram také plavky?

Záleží, jaká tanga. Jestliže decentní, tak u té 16leté asi no problemo, u 14leté asi ne… podle mě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1266
7.8.21 16:30
@Trojlístek píše:
@44alex pokud na, to bude mít postavu, tak ano. Ve 14 letech jsem je taky nosila. Včetně takových kalhotek. Měla jsem krásnou postavu a chtěla jsem, aby byla vidět. Nemít na to postavu, tak je nenosím a dceři vysvětlím, ze existují i jiné varianty.

No, já přestala mít chuť na návštěvy koupališťat právě pro tohle - krásná postava, rozkošný zevnějšek - mnoho pohledů… Dodnes to nemám ráda. Možná dcerky ani neví, co si svým zadečkem na odiv vykoledují. Já chodila v jednodílkách a stačilo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
8.8.21 15:15

V tangách to na tobogánech rychleji frčí.
Jinak placatej zadek bude pořád placatej v tangách, brazilkách (co to je?), jednodílných, vykrojených, kraťáskových, tankinách, bikinách atd. Takže za mě je fuk co která nosí, ve všem to vypadà stejně. Hlavně, aby trefila správnou velikost a nechytala kozy do rukou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
9.8.21 13:16

At si kazdy nosi co chce, neumim si predstavit vetsi ztratu casu, nez resit cizi obleceni (pokud nejsou v bazenu v necem spinavem). Maji na sobe neco, co se mi nelibi? Tak se tam nedivam! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí