Řídká stolice

Anonymní
29.2.20 23:50

Vecne ridka stolicd

Zdravim, prosim o zachovani anonymity… asi pred rokem jsem ze dne na den zacala mit vodnatou stolici, ne jako prujem, ale kdyz to na me prijde tak to je proste hneda voda a ne tuhy. Sla jsem k lekari, ten mi rekl, ze si mam dat uhli a probiotika a pockat na vysledky, cekala jsem vsechno od alergie po rakovinu, ale vysledky byly v poradku. Byla jsem i na gastru, na alergologii, imunologii. Pak ne napadl tracnik nebo crohn, taky ne :nevim: je mi 34let, jidelnicek sem nijak nemenila, odmala nejim bile pecivo, uzeniny, tucne syry, miluju zeleninu, tyby, hovezi. Nejak me to v zivote neomezuje protoze to neni takovy ten pocit, ze to nestihnu jako pri prujmu, ale proste mi to prijde divny :roll: :oops: nevite nebo mate to take nekdo?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14723
1.3.20 00:06

Celiakie - ale na gastro už jsi byla, nicméně pokud jen z krve, může to být falešně negativní

Alergie na bílkovinu kravského mléka nebo deficit enzymu laktáza - je v tom rozdíl, tak si to najdi na google řídká vodnatá stolice může být u obojího, všechny tyto problémy se můžou projevit v každém věku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí