Jak dlouho bude bolet bloklý krk

Anonymní
29.2.20 20:34

Jak dlouho bude bolet...?

Ahoj ženy,
Dnes ráno jsem byla v pohodě, mohla jsem hýbat krkem, vše. Okolo 9h. Když jsem šla ještě do postele, (při pomalém lehani si) mě pichlo v krku. Mám ho celý den zablokovany, celý den dávám teplý polštář 8o Chci se zeptat, jak dlouho to cca potrvá? Bolest je teď mírnější, mohu trochu pootocit hlavu na stranu, kde mě krk bolí…

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
29.2.20 21:22
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
Dnes ráno jsem byla v pohodě, mohla jsem hýbat krkem, vše. Okolo 9h. Když jsem šla ještě do postele, (při pomalém lehani si) mě pichlo v krku. Mám ho celý den zablokovany, celý den dávám teplý polštář 8o Chci se zeptat, jak dlouho to cca potrvá? Bolest je teď mírnější, mohu trochu pootocit hlavu na stranu, kde mě krk bolí…

Klidně týden :nevim: To nejde říct. Mě to většinou přejde za 3-4 dny. Ale s léky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 21:25

@Baba to jste mě moc nepotesila :,( v pondělí mám jít do školy :,( :?

• Citovat
  • Upravit
60142
29.2.20 21:36
@Anonymní píše:
@Baba to jste mě moc nepotesila :,( v pondělí mám jít do školy :,( :?

Tak se na ni vybodni, pajcuj se paralenen, dávej na krk suché teplo a nikam nelez. Dorsiflex nebo něco podobného doma nemáš? Guajacuran?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.20 22:39

@Baba já bohužel do školy musím, jsem na gymplu (vyssim), mám už nějaké zameskane hodiny a písemky, v pondělí píšeme asi 5 testů, musím tam být :( suché teplo dávám už od rána, teď se to trochu zlepšilo, ale když jdu, tak mě to někdy dost zatlačí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1222
1.3.20 03:49

Tak si zajdi na pohotovost, predepisou ti prášky na uvolnění svalů. Mně na tohle Paralen absolutně nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí