Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj ženy,
Dnes ráno jsem byla v pohodě, mohla jsem hýbat krkem, vše. Okolo 9h. Když jsem šla ještě do postele, (při pomalém lehani si) mě pichlo v krku. Mám ho celý den zablokovany, celý den dávám teplý polštářChci se zeptat, jak dlouho to cca potrvá? Bolest je teď mírnější, mohu trochu pootocit hlavu na stranu, kde mě krk bolí…
Klidně týden
To nejde říct. Mě to většinou přejde za 3-4 dny. Ale s léky.
@Anonymní píše:
@Baba to jste mě moc nepotesilav pondělí mám jít do školy
![]()
Tak se na ni vybodni, pajcuj se paralenen, dávej na krk suché teplo a nikam nelez. Dorsiflex nebo něco podobného doma nemáš? Guajacuran?
@Baba já bohužel do školy musím, jsem na gymplu (vyssim), mám už nějaké zameskane hodiny a písemky, v pondělí píšeme asi 5 testů, musím tam být
suché teplo dávám už od rána, teď se to trochu zlepšilo, ale když jdu, tak mě to někdy dost zatlačí ![]()
Tak si zajdi na pohotovost, predepisou ti prášky na uvolnění svalů. Mně na tohle Paralen absolutně nepomáhá.
Ahoj ženy,
Chci se zeptat, jak dlouho to cca potrvá? Bolest je teď mírnější, mohu trochu pootocit hlavu na stranu, kde mě krk bolí…
Dnes ráno jsem byla v pohodě, mohla jsem hýbat krkem, vše. Okolo 9h. Když jsem šla ještě do postele, (při pomalém lehani si) mě pichlo v krku. Mám ho celý den zablokovany, celý den dávám teplý polštář