Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Anonymní píše:
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat jestli vás gynekolog sám upozornil na geniální bradavice a nabídl vám řešení a nebo jste na to upozornila sama. Mám léta jeden pupinek na genitalu, chci se zeptat jestli je možné že jde o bradavici a nebo se vždy vyskytuje více bradavic.
Geniální
![]()
@Borrealis píše: Řešit je může pouze, pokud je sám geniálníjinak nemá šanci
Tak nic, díky za rady. ![]()
Jojo geniální bradavice to je mrška, ta je chytrá a nedá se.
Ahoj mám taky dvě při poslední Ko mi gyndr. říkala že mi je odstraní, ale ještě jsme se k tomu nedostali nicméně když by se k tomu tvůj Dr. neměl tak klidně kožní a nebo chira😉 na blbý odpovědi nereaguj holt každý je asi neomylný
@Anonymní píše:
Oprava genitální. Nejde mi opravit.
Opraveno
…ale pobavilo mne to
![]()
Petra
@admin píše:
Opraveno…ale pobavilo mne to
![]()
Petra
Ještě je to tam 2× pls. Automatické opravy ![]()
Píšu jako anonym, měla jsem to taky. Gynekoložka mi tu bradavičku vypálila nějakým roztokem. Trošku to palelo. Mě se to hned ztratilo, ale říkala, že pokud ne, po týdnu se stavit znovu. Ještě mě upozornila, ze se může objevit znovu. Ale mám klid naštěstí.
Jsou tyhle pupínky geniální bradavice? Nijak nebolí, nesvědí…
edit adminom - zmazaná fotka
Dobrý den, chtěla bych se vás zeptat jestli vás gynekolog sám upozornil na geniální bradavice a nabídl vám řešení a nebo jste na to upozornila sama. Mám léta jeden pupinek na genitalu, chci se zeptat jestli je možné že jde o bradavici a nebo se vždy vyskytuje více bradavic.