Věčně špinavé bílé ponožky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6534
7.2.18 18:54

Prach utřu tak 2× týdně, vytírám 2×-3× týdně a ponožky mám běloskvoucí :lol: Protože nosím papuče :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1127
7.2.18 19:01

Máme to taky tak - jsme s manželem obs magoři na úklid a fusekle jsou pořád, jako když se procházíš někde po poli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1055
7.2.18 19:07

:lol: :mrgreen: :lol:
Si mě pobavila…
Fyzika: bavlna na sebe váže prachové částečky, protože bavlněné vlákno (obecně většina přírodních vláken) je „rozčepířené“, chlupaté, nerovné, nehladké apod. Tedy 2 rady: 1. Nos tmavé ponožky, nebo 2. nos ponožky ze 100% polyesteru. :lol:
Taky nesnáším bílé ponožky ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 19:11

Tak tohle tema, jak kdybych zalozila ja :lol:…uz jsem chtela nekolikrat a pripadalo mi to blbe :mrgreen:
Rano utru prach, vysaju, po obede, co mala usne vytru a jesze vecwr nebo rano ma chlap spinavy ponozky :zed:. ja uz na to rezignovala, ale jemu se to moc nelibi. Ja nosim backory, deti taky :mrgreen:
Vysavam denne, max obden, ale vytirat denne fakt nehodlam. Nez uklidim podlahu, vsechny veci a hracky, tak je vecer :jazyk:
Dve deti udelaji behem hodiny takovej bordel, ze to fakt nema cenu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
7.2.18 19:51

Ponožky nosím černé a na nohou pantofle. Nejsem otrok domácnosti abych denně vytírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
7.2.18 19:52
@Janli píše:
Holky, to máte z toho, že vytíráte! Kdybyste si místo toho hodily nohy na stůl, měly byste ponožky čistý :mrgreen:. S dvouma malýma dětma si radši koupím černý ponožky a čas věnovaný vytírání strávím s dětmi.

Moc hezky napsané :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8470
7.2.18 20:20

Kup si KVALITNI cisticku vzduchu a roboticky vysavac. Ten pust vzdycky, kdyz jdes ven, at mas min prace s tim vytiranim.

S tou cistickou vzduchu to bude urcite o dost lepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
7.2.18 20:54

Tak u nas to samy, uz jsem to vzdala. Mame robotickej vysavac, ten je super na to, aby se vsude nevalely chuchvalce prachu, poustim tak obden. Akorat pri nasich prostorech mu to trva. Vytiram tak dvakrat do tydne. I kdyz vytru dvakrat po sobe, ponozky jsou stejne spinavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
7.2.18 21:15

@Mandarinka01 a me chlap na to rekne, ze neumim vytirat :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14062
7.2.18 21:43
@Káťa19 píše:
@Mandarinka01 a me chlap na to rekne, ze neumim vytirat :cert: :zed:

:mrgreen: :mrgreen:
Tak at ma na tyden podlahy on!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
7.2.18 22:11
@Vlaďka 83 píše: :lol: :mrgreen: :lol:
Si mě pobavila…
Fyzika: bavlna na sebe váže prachové částečky, protože bavlněné vlákno (obecně většina přírodních vláken) je „rozčepířené“, chlupaté, nerovné, nehladké apod. Tedy 2 rady: 1. Nos tmavé ponožky, nebo 2. nos ponožky ze 100% polyesteru. :lol:
Taky nesnáším bílé ponožky ;) :mavam:

Tak konečně to po letech vím, dík. :kytka: :lol: Fyzika… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.2.18 22:22
@Janli píše:
Holky, to máte z toho, že vytíráte! Kdybyste si místo toho hodily nohy na stůl, měly byste ponožky čistý :mrgreen:. S dvouma malýma dětma si radši koupím černý ponožky a čas věnovaný vytírání strávím s dětmi.
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Mám jen černé a dost času na prcky. ;) :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
7.2.18 23:59
@Janli píše:
:lol: Jako bych to psala ja :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
8.2.18 00:23

Vidím problém v bílých ponožkách. :) Vyměnit za černé a máš klid! Ne, teď vážně, i když vytřeš, stačí otevřít dveře, okno a zase ti vítr navane špínu z venku. Z oblečení a vlasů taky odlétává nachytaný prach. Je to neustálý koloběh. Podle mě není možné, aby podlaha byla 100 procentně čistá nějakou delší dobu. Navíc se ti nožky potí, navlhčí se a když pominu špinavý pot samotný, který ponožky znečistí, tak se ti snadněji na zpocené ponožky nabalují nečistoty. Takže bych to opravdu vyřešila šedivýma nebo tmavýma ponožkama a nijak se tím nestresovala a vytírala jak je potřeba a rozhodně ne víckrát jak jednou denně. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
8.2.18 07:42
@Káťa19 píše:
@Mandarinka01 a me chlap na to rekne, ze neumim vytirat :cert: :zed:

Vzala bych ho hadrem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek