Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Omlouvám se za vynechaná písmena a překlepy, nezkntrolovala jsem to o sobě ![]()
Jsme na tom stejně my máme lino všude a vytírám každý den, prach utírám každý den prostě jsem asi stejný blázen jako ty a ponožky mám taky večer černé též tomu nerozumím a celkove prach tam je za hodinu jak kdybych ho ani neutřela taky nevím co s tím ![]()
Holky, to máte z toho, že vytíráte! Kdybyste si místo toho hodily nohy na stůl, měly byste ponožky čistý
. S dvouma malýma dětma si radši koupím černý ponožky a čas věnovaný vytírání strávím s dětmi.
Uplně to stejné u nás. Dokonce už ani nevytírám každý den, nemá to cenu. Jeden den to vezmu vysavačem, druhý den vysavačem a pak vytřu mopem. V neděli jsem vytírala dokonce dvakrát, protože dcera rozlila plnou skleničku džusu, tak jsem to vzala rovnou pak celé ještě jednou a stejně měla večer naťapané světle růžové punčocháče, světlé ponožky rovnou předpírám v odstraňovači skvrn z DM!
Nechápu, začínám přemýšlet nad něčím tohoto typu, nebo na robotického vysavače, který by to tu v průběhu dne projel.
https://www.zbozi.cz/hledani/?…
@Elen8
Ja dnes musela vytřít znovu a po kolenách nedalo mi to a to za týden rodím
Zítra tipuju, že to bude nanovo. Proto jsme si koupila 7 párů černých ponožek ![]()
Tak holky vidím, že je to všude stejné. Ale je to divné, co?
@Janli
Já mám doma ještě batole a věnuju se mu i tak, ted je s tatínkem u babičky, tak jsem to vytřela znovu
Ale prostě mi to nedá, vím, že s tím otravuju doma, ořád něco leštím a utírám, rovnám a ted s hnízdícím instinktem se to ještě zdvojnásobilo ![]()
Jo, chtěla jsem napsat, robotický vysavač máme Duoro xclean a teda nepoužívám ho téměř vůbec. Přijde mi víc práce odstranit veškeré překážky (shrnout koberec pod stolkem, posunout těžkou lampu, židle u jídleního stolu, odsunout v ložnici komodu atd…protože když vjede na koberec, tak se zasekne. Pak nevytře ani pořádně v rozích, nevytře ani skvrny. Mám na mokré i suché vytírání. Možná v noouzo dobrý, ale rychleji a lépe to mám umyté mopem, nebo v ruce.
Neměla by se plovoučka spíš míň namáčet a jet spíš suchý úklid a jen občas setřít?.. to tedy neřeší problém bílých ponožek:-)
Kup si domaci baleriny. Maj je ted v lidlu za kilo. Ja nosim zas jen cerne fusekle, ale spinava podlaha mi hodne vadi. A ted se nataha hodne spiny z venku ze spinaveho snehu
usazeny kamen ve sprchaci a spinava podlaha je moje nocni mura ![]()
No to asi ano, ale máme ji 3 roky a nic s ní není zatím. Mezi vytíráním vysávám denně a stejně ty onožky jsou špnavé ![]()
Já už zatrhla vyzouvání doma, vyzouváme se přede dveřmia boty přeneseme. Když je scuho venku, tak vejdme do předsíně a já to denně i 2× stírám hadrem ![]()
@Anonymní píše:
@Šarlota4Já už zatrhla vyzouvání doma, vyzouváme se přede dveřmia boty přeneseme. Když je scuho venku, tak vejdme do předsíně a já to denně i 2× stírám hadrem
Tak good luck s ditetem ![]()
Holky, já už si nevím rady.
Fakt už nevím. Za chvilku rodím, byla tu v pondlěí paní na úklid a dneska moje bílé onožky opět černé
Myslela jsem, že dlěám něco blbě, ale vytírám Sanytolem na podlahy a když to pak setřu vlhčeným ubrouskem, tak ten je čistý
. Jsme na úklid docela blázena tohle mě vytáčí do běla.
Máme doma plovoučky a v chodbě dlažbu a věčně mám po celém dni špinavé bílé ponožky. Hlavně je to další den čerstvě po vytření
At vytírám mopem, nebo poctivě o kolenách (2× měsíčně to vemu v ruce, jinak mopem), hlavně denně i 2× stírám chodbu, kam se vstuuje v botech. Ale ty ponožky ze sodu jsou fakt špinavé, jak kdybych nevytírala 14 dní
Už nosím raději černé ponožky, nebo mě to nutí ořád vytírat a výsledek s ponožkami je ořád stený