Věděly jste termín početí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.7.25 19:13

Věděly jste termín početí?

Teď budu možná za úplného blázna :lol: Proto raději anonymně. Ale jsem poprvé těhotná - zatím opravdu velmi krátce. Styk máme s manželem už dobrých 5 let nechráněný, mám dokonce PCOS a už jsme si mysleli, že skončím na IVF. Před dvěma měsíci jsme se rozhodli, že se začneme snažit a já měla najednou pozitivní test. Jenomže mě hrozně znervózňuje, že nevím, kdy se nám to povedlo :lol: Zaznamenala jsem si pouze jeden styk do kalendáře a ostatní si nevybavuju. A zrovna k tomu jednomu to časově moc nevychází dle toho co mi ukazoval test a co bylo, nebo spíš ještě nebylo vidět na UTZ. :nevim:

Věděly jste přesně kdy došlo k početí? :think: Já jsem zralá na psychouše, už mě i napadlo, jestli jsem se neotřela někde o lavičku :D :D

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
20.7.25 19:18

Ne. Spermie dokážou čekat na ovulaci. Je mi to úplně u… Vzhledem k tomu, že mám pouze jednoho chlapa tak přesně vím s kým to mám. A to mi stačí. Čert ví, jestli náhodou nebyla ovulace dřív, dýl nebo ty spermie čekaly.

• Citovat
  • Upravit
17208
20.7.25 19:19

Proč to tak nutně potřebuješ vědět? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17208
20.7.25 19:19

Proč to tak nutně potřebuješ vědět? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1840
20.7.25 19:20

Taky to nevím a neřešila jsem to. Doktoři to stejně počítají podle poslední ms (pak podle screeningu), takže je to stejně jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.25 19:21

Ja nevim :D Asi jsem si malovala, že to prostě vědět budu. Samozřejmě muže mám jednoho :lol:

• Citovat
  • Upravit
4059
20.7.25 19:25

Datum početí určuje čas ovulace ne čas styku. Takže víš, kdy jsi ovulovala? A ještě jedna otázka- jak se liší nechraneny styk od snažení? Jinak tedy já jsem to vždy věděla, neb vím, kdy ovuluji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.25 19:28

@Hibou Já bohužel nevěděla, jestli ovulaci vůbec mám. Ani nevím, kdy proběhla, nepoznám to. Byla jsem zrovna ve fázi, kdy jsem to měla začít řešit s lékařem.

A nechráněný styk jsem měla na mysli takový, že jsme neměli tolik cílených ejakulací dovnitř :D

• Citovat
  • Upravit
6865
20.7.25 19:34

Můj manžel mi tvrdí, že i ví, že to bylo na kuchyňské lince…občas to vzpomene :mrgreen: :mrgreen: já jen vím, kdy jsem měla pozitivní test :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16184
20.7.25 20:08

Nevím a rozhodně jsem po tom nepátrala, to snad nemá na nic vliv :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
20.7.25 20:11
@Anonymní píše: Více

Vykasli se na to a raduj se, ze se vam to povedlo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.25 20:27

Já jsem tehdy měla dost rozhozený cyklus, tak jsem nevěděla, jak dlouho mám zpoždění. Takže jsem doktorovi na křesle hlásila, že jestli jsem fakt těhotná, tak početí bylo tehdy a tehdy. Docela koukal… Ale prostě manžel byl tehdy nějakou dobu pryč a já za ním jela na víkend, tak mi to bylo jasný :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1051
20.7.25 21:55

Já to teda u obou věděla dost přesně. Ze kterého to bylo. Samozřejmě ovulace mohla být jindy, ale i tu myslím vím a poznám na sobě, chodí mi léta stejně. A neměli jsme to nějak moc často, takže vylučovací metodou prostě vím. A vždycky byl ten sex úplně super, tak asi příroda ví, co dělá. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2961
20.7.25 22:13

Ja vedela presne, protoze jsem denne testovala ovu a poznala jsem ji. Byl pouze jeden styk a to presne den pred ovu. :) a zadarilo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
20.7.25 22:15

Ano, vime to naprosto presne… :oops: ;) A bylo to uplne proti prirode :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie