Vedra a průjem

189
27.6.06 15:47

Vedra a průjem

Ahojky..Chtěla bych vědět zda taky z vašich mimísek někdo teď trpí průjmy?A hlavně malej pořádně nejí,ráno vezme jogurt,v poledne nic a k sváče trochu přesnídávky a večer nic nechce ani kaši.tak ho aspoň nakojím.

Dneska mi volala kamarádka a její holčička taky trpí.My jsme se včera celý den pooo..aly,a ta její holčička to má dneska celý den..
Tak jenom zda v tom nejsme sami,Aspoń,že pije..To je snad důležitý v tom hicu..díky J..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35326
27.6.06 18:52

Tak moje dcera mela prujem minuly tyden ve ctvrtek, o vikendu v pohode a dneska to zase odnesly golfky. Cely vikend mela dietu a i vcera a dneska mela jen nezavadne potraviny. Jedine co je spolecne s tim, co rikas ty je ten jogurt(snedla ho ale rovnou v obchode, nemohl se zkazit po ceste apod.) Take moc neji, nevim, co si o tom myslet. na virozu se mi to moc nezda, salmonela to asi taky neni, tak nevim.

Mroe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.6.06 08:01

Anička měla taky průjem, měla dostavát studené nápoje na jídlo mrkev, rýži, brambor, jablko a banán. Co opravdu nesměla bylo UM a žádné mléčné výrobky taky nesměla žádnou přesnídávku obsahuje totiž cukr. Na pití černý slabý čaj oslazený Glukapurem, tím jsem mohla sladit vše.
Na dietě jsme museli vydržet 3 dny a pak opatrně zvyknout na mléko Um jsem ji ředila tak že měla 1 den 1/3 odměrek do množství vody než patří, 2 den 2/3 a 3 den jsem dala tak jak má být. A taky mě paní doktorka upozornila že kdyby měla průjem znova tak mám prvně vy:,–(it mléko a cukr.

Jinak bych s tím průjmem šla k doktorce jestli trvá déle jak 48 hodin jde o to aby nedošlo k dehydrataci.

Achesa a Anička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
443
29.6.06 08:02

Zapoměla jsem napsat že Aničce je 8 měsíců +20dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250
29.6.06 08:31

Pokud má malé dítě průjmy, je nejdůležitější, aby pilo. Dojde velice rychle k dehydrataci a můžete skončit v nemocnici ani nevíte jak. Nám doktorka řekla - pít černý oslazený čaj po malých a častých dávkách (10minut) a lehkou dietku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí