Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Holky tak Imazol nám pomáhá jen teď nevím kdy začít promazávat klasickou mastičkou. Imazol máme od neděle a mažeme. Už nám to nemokvá má to ale pořád zduřelé a červené.
Dík Petra a Eli
mamulinko a na co to presne davas?
nas mel treba takove flicky a dala jsemu to tak 3× a pak dobry.ale myslim ze nejak dyl jak tyden by se to asi nemelo davat, ze je to nejake hodne silne.
Valli
máme opruzenej zadeček pulinku takove červené flíčky ktere jsou zduřelé. Ono nám to mokvalo proto jsem koupila ten IMAZOL, kterej mě poradily holky tady na emimi.
Peto,
Imazol neni nic hrozne silneho,ale melo by se to mazat aspon 2 tydny,pac jinak se vam to bude vracet. je to stejne jako napr.Canesten krem.takze bych se vubec nebala to davat ty 2 tydny, pak kdyz uz zlepseni, muzes rybilku ci bepanthen.
Imazol se lehce vtírá 2krát denně, nejlépe ráno
a večer po umytí a důkladném osušení postižených míst.
Postižená místa je vhodné nechat nezakrytá alespoň 10 minut po použití
přípravku.
a mezi tim klidne promazavat bepanthenem nebo jen ususit.
Dalif
Ahojky,
tak já jsem mazala Imazolem prostě místo Bapanthenu, čili po každém přebalení a vždycky jsem spotřebovala celou tu tubičku, což akorát bylo zahojeno…
Tak hodně uspěchů v léčení!!
My mažeme vždycky 2-3dny 2×denně.Ráno a večer.Potom je po problémech.
Dana
Ahoj, kdyz mela Anie mokvajici cervene pupinky na pipince, tak jsme nakonec dostaly antibiotickou mast od Dr. . Kdyz mazes Imazolem uz dyl a neni to lepsi, mozna to taky bude chtit „lepsi“ masticku…
H.
Ahoj Mamulinko,
my jsme mazali Imazol po každém přebalení ( i když dr.říkal 2× denně), stačí úplně tenoučká vrstva,jen aby to bylo vidět. Jak jsem na to ze začátku dala něco jinýho,zase se to zhoršilo. Mazali jsme asi 10dní,pak to nebylo 100% ale po rybilce se to už nehoršilo,tak jsme ji dávali. Ahoj Z.
My jsme ho taky použivaly.Dávala jsem ho pořád,dokud se nám to uplně nestratilo.Předepsala mi ho doktorka a teď už se nám to vubec nedělá.Já si myslím,že je to jedno,jak dlouho budeš používat.Tak se mějte a aŤ se vám to hojí. ![]()
Taky jsme ho používali, dávala jsem na noc a pak ráno. Jestli se to do 14 dnů nezlepší, tak bych se poradila s doktorkou. Jinak mně se te'd osvědčilo nemazat ničím a prdelku máme krásnou. A taky je dobrý zadeček po každém přebalení vyfénovat.
Taky jsme bojovali s opruzeným zadečkem a měli Imazol. Moc nám nepomáhal a po všech těch mastičkách mě to připadalo ještě horší. Nakonec jsem začala malýho pudrovat( obyčejný dětský pudr) a měli jsme po problémech. Akorát pozor na ten s azulenem, muže alergizovat.
Anni