Jak dlouho mazat IMAZOL

3384
27.6.06 12:22

Jak dlouho mazat IMAZOL

Holky tak Imazol nám pomáhá jen teď nevím kdy začít promazávat klasickou mastičkou. Imazol máme od neděle a mažeme. Už nám to nemokvá má to ale pořád zduřelé a červené.

Dík Petra a Eli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4258
27.6.06 12:25

mamulinko a na co to presne davas?
nas mel treba takove flicky a dala jsemu to tak 3× a pak dobry.ale myslim ze nejak dyl jak tyden by se to asi nemelo davat, ze je to nejake hodne silne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3384
27.6.06 12:28

Valli

máme opruzenej zadeček pulinku takove červené flíčky ktere jsou zduřelé. Ono nám to mokvalo proto jsem koupila ten IMAZOL, kterej mě poradily holky tady na emimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
27.6.06 12:30

davala bych do zhojeni 7-10 dni a pak zase normalni rybilka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
27.6.06 12:59

Peto,
Imazol neni nic hrozne silneho,ale melo by se to mazat aspon 2 tydny,pac jinak se vam to bude vracet. je to stejne jako napr.Canesten krem.takze bych se vubec nebala to davat ty 2 tydny, pak kdyz uz zlepseni, muzes rybilku ci bepanthen.

Imazol se lehce vtírá 2krát denně, nejlépe ráno
a večer po umytí a důkladném osušení postižených míst.
Postižená místa je vhodné nechat nezakrytá alespoň 10 minut po použití
přípravku.
a mezi tim klidne promazavat bepanthenem nebo jen ususit.
 Dalif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
958
27.6.06 13:08

Ahojky,
tak já jsem mazala Imazolem prostě místo Bapanthenu, čili po každém přebalení a vždycky jsem spotřebovala celou tu tubičku, což akorát bylo zahojeno…
Tak hodně uspěchů v léčení!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9356
27.6.06 13:53

My mažeme vždycky 2-3dny 2×denně.Ráno a večer.Potom je po problémech.

Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
27.6.06 14:04

Ahoj, kdyz mela Anie mokvajici cervene pupinky na pipince, tak jsme nakonec dostaly antibiotickou mast od Dr. . Kdyz mazes Imazolem uz dyl a neni to lepsi, mozna to taky bude chtit „lepsi“ masticku…

H.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
27.6.06 14:14

Ahoj Mamulinko,
my jsme mazali Imazol po každém přebalení ( i když dr.říkal 2× denně), stačí úplně tenoučká vrstva,jen aby to bylo vidět. Jak jsem na to ze začátku dala něco jinýho,zase se to zhoršilo. Mazali jsme asi 10dní,pak to nebylo 100% ale po rybilce se to už nehoršilo,tak jsme ji dávali. Ahoj Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
27.6.06 17:01

My jsme ho taky použivaly.Dávala jsem ho pořád,dokud se nám to uplně nestratilo.Předepsala mi ho doktorka a teď už se nám to vubec nedělá.Já si myslím,že je to jedno,jak dlouho budeš používat.Tak se mějte a aŤ se vám to hojí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
748
27.6.06 18:02

Taky jsme ho používali, dávala jsem na noc a pak ráno. Jestli se to do 14 dnů nezlepší, tak bych se poradila s doktorkou. Jinak mně se te'd osvědčilo nemazat ničím a prdelku máme krásnou. A taky je dobrý zadeček po každém přebalení vyfénovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
27.6.06 18:46

Taky jsme bojovali s opruzeným zadečkem a měli Imazol. Moc nám nepomáhal a po všech těch mastičkách mě to připadalo ještě horší. Nakonec jsem začala malýho pudrovat( obyčejný dětský pudr) a měli jsme po problémech. Akorát pozor na ten s azulenem, muže alergizovat.
 Anni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky