Veet sensitive precision

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
3.2.17 09:29

@pufik20 OK..Pořád přemýšlím, zda-li ho koupit nebo ne…Každopádně díky moc za odpověď.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
3.2.17 19:03

@sheewy Taky jsem se dlouho rozhodovala, ale nelituji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69
5.2.17 22:17

@pufik20 takze si tim muzu holit celou pipku asi vid, ne jen trisla :D ale jinak je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
29.4.17 10:46

Koupila jsem si ho minulý týden a jsem celkem spokojená. Koupila jsem si ho hlavně na třísla. Stříhá dobře, při holení v protisměru chloupků je pokožka uplně hladká, téměř jako po klasickém oholení. Netahá a netrhá chloupky, nedráždí mi pokožku. Něco podobného vyrábí Gilette pro muže a systém je stejný.

Příspěvek upraven 14.01.18 v 17:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.17 17:51

@Kakajicko69 na aliexpresu jsem ho koupila pod znackou,,sweet,, a stal me 130kc, na poprve hned neodstrani, jak v reklame

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
29.7.17 14:16

@Lucahorses Ahoj, jak, prosím tě, funguje na podpaží a intimních mistech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
13.1.18 18:06

Ahoj, právě jsem objednala, zajímají mě vaše zkušenosti hlavně s oblastí bikin, díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3596
14.1.18 17:12
@mamartina píše:
Ahoj, právě jsem objednala, zajímají mě vaše zkušenosti hlavně s oblastí bikin, díky :mavam:

Teď co už jej pár měsíců používám mohu zhodnotit objektivněji. Baterka vydrží hrozně krátce, nevýhoda je že se nedá pořádně očistit, protože ty hlavy nejsou rozebrat, čistí se pouze štětečkem a to mi přijde nedostatečné. Také se poměrně rychle ztupí a náhradní hlavice jsem nenašla. Není to špatný výrobek, ale tak na půl roku, potom je tupý a tedy k ničemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.18 23:21

Dostala jsem na vanoce a taky nejsem vubec spokojena, zkousela jsem holit trisla a jako vubec to neoholilo, oboci taky nic moc, znovu bych ho nekoupila, mam doma jeste od avonu, ten je sice mensi, ale o 100% lepsi…

• Citovat
  • Upravit
7899
16.1.18 12:50

To jste mě děvčata moc nepotěšila :D No uvidím, dnes má přijít, nebylo to naštěstí drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová