Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pufik20 OK..Pořád přemýšlím, zda-li ho koupit nebo ne…Každopádně díky moc za odpověď.. ![]()
@pufik20 takze si tim muzu holit celou pipku asi vid, ne jen trisla
ale jinak je super ![]()
Koupila jsem si ho minulý týden a jsem celkem spokojená. Koupila jsem si ho hlavně na třísla. Stříhá dobře, při holení v protisměru chloupků je pokožka uplně hladká, téměř jako po klasickém oholení. Netahá a netrhá chloupky, nedráždí mi pokožku. Něco podobného vyrábí Gilette pro muže a systém je stejný.
Příspěvek upraven 14.01.18 v 17:10
@Kakajicko69 na aliexpresu jsem ho koupila pod znackou,,sweet,, a stal me 130kc, na poprve hned neodstrani, jak v reklame
@Lucahorses Ahoj, jak, prosím tě, funguje na podpaží a intimních mistech?
Ahoj, právě jsem objednala, zajímají mě vaše zkušenosti hlavně s oblastí bikin, díky ![]()
@mamartina píše:
Ahoj, právě jsem objednala, zajímají mě vaše zkušenosti hlavně s oblastí bikin, díky
Teď co už jej pár měsíců používám mohu zhodnotit objektivněji. Baterka vydrží hrozně krátce, nevýhoda je že se nedá pořádně očistit, protože ty hlavy nejsou rozebrat, čistí se pouze štětečkem a to mi přijde nedostatečné. Také se poměrně rychle ztupí a náhradní hlavice jsem nenašla. Není to špatný výrobek, ale tak na půl roku, potom je tupý a tedy k ničemu.
Dostala jsem na vanoce a taky nejsem vubec spokojena, zkousela jsem holit trisla a jako vubec to neoholilo, oboci taky nic moc, znovu bych ho nekoupila, mam doma jeste od avonu, ten je sice mensi, ale o 100% lepsi…
To jste mě děvčata moc nepotěšila
No uvidím, dnes má přijít, nebylo to naštěstí drahé.