Invalidní důchod a placení odpadu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
17013
21.11.16 07:46

ID 1st a neplatit odpady? To je snad žert. S tímto stupněm můžeš pracovat, dostáváš důchod, takže platit odpady fakt není částka, co by tě zruinovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3743
21.11.16 07:46

Ne, ID se na osvobození od poplatku popelnic nevztahuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.16 09:03

Také mám ID prvního stupně, pracuji na 1/2 úvazku a žádné úlevy rozhodně nemám… Tzn, že i poplatky za odpad platím :think:

• Citovat
  • Upravit
323
21.11.16 09:07

Na ID se osvobození nevztahuje, ale jestli jsi na internátě mělo by stačit donést na odpadovou společnost potvrzení, že platíš internát (v tom je i platba za odpady). Nevím jak je to teď, ale před 10ti lety to tak šlo, zkus se zeptat na intru, nebo na odpadové společnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2205
21.11.16 09:25

Ne, to tedy rozhodně ne. I invalidi snad vytváří odpad, nebo ne snad? :-/ A oni tě rodiče odhlásili z trvalého pobytu, že už neplatí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20178
21.11.16 09:33

Na žádný stupeň id se snad tato vyjímka nevztahuje, mám 3 a platím, platí se v místě trvalého pobytu, nevím teda jak je to u intru..já mám trvalý pobyt jinde než žiju a musím platit v městě trvalého pobytu..jen se asi připrav na nějaké penále..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.11.16 09:47

Ahoj, moc nechápu ten dotaz. Popelnice se obvykle vztahují k místu, kde máš trvalé bydliště a dokud studuješ, tak mi přijde samozřejmé, že popelnice platí rodiče. Zas na druhou stranu pokud už máš trvalý příjem, což ID je, pak je chápu, že chtějí část zodpovědnosti převést na tebe. A jinak tedy k dotazu - ne, žádné úlevy ohledně popelnic při braní ID nejsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová