Máte taky tyhle stavy?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
20.11.16 15:45

Mate taky tyhle stavy ?

Mam uz tak tyden takove chmurne obdobi, zvlast kdyz je zatazeno a v byte sero, hnus proste. Nemam naladu, delam vse jak robot. Nesmeju se na deti i kdyz je samozrejme miluju. Navic ted se zamyslim nad pro nekoho usmevnou veci.Mam malou dceru, bude mit ctyri roky. Proste ted posledni dobou jde videt, ze uz to neni ta holcicka co jsem s ni blbla a skadlila ji.Jde videt, ze uz moc dobre uvazuje a kdyz na ni udelam nejakou tu blbinu, tak mi rekne: mami, nech toho :? Prislo mi to tak nejak lito.Vim ze je to blbost, ale tak mi to jde hlavou.To jsou ty chmurne dny nebo co.Co vam pomaha pri techto stavech? me teda hodne pomuze pritulit se vecer k priteli.Ne sex, jen to tuleni a objeti. Bohuzel pritel furt v praci :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15575
20.11.16 15:47

Co jsem začala běhat, tak tolik chmurných dní nemám. Ale samozřejmě jsou. Nezbývá, než vydržet ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
20.11.16 15:55

V takovém počasí si doma zapálím vonné svíčky. Připadá mi to tady hned útulnější, obzvlášť když hází nějaké obrazce jako třeba kytičky.. :) Tohle na moji depresivní náladu vždy zabere, horký čaj k tomu a relaxovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.11.16 16:00

Chmurné dny chapu ale na druhou stranu si uvedom, ze mas vse co by si nekdo pral - dite, pritele… Nemas proc mit deprese :/. Nikdo ti neumřel, nikdo neni nemocny, s nikym se nehadas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.11.16 16:00

Tak si rekni, ze nekteri jsou na tom hur a uzivej si to co mas :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.11.16 16:23

Vyměňte žárovky - potřebujete přirozené, teplé světlo a hodně světla. Vážně to dost ovlivňuje náladu.

odkaz vede na stránky prodejce, takže pochopitelně přehání, ale ne zas až tak úplně
 http://www.nastrojezdravi.cz/…-sad-vyzkumy

Má smysl začít užívat vitamín D, ideálně v rámci rybího tuku, kde je společně s A, E a K. Tak 15-30g rybího tuku denně - nemá to jak ublížit při kojení, spíš naopak.

Plus to chce se naučit po setmění nepouštět žádné obrazovky, protože modré světlo narušuje systém melatoninu, který je zodpovědny jednak za spánek a druhak za spokojenost přest den.

Hodně lidem pomáhá chodit jednou týdně na pár minut na solárium - ne se opalovat, natož do oranžova, ale jen se prohřát a nechat zářeni vyrobit něco D vitaminu.

Co nejvíce chodit do přírody a jakmile vyleze sluníčko, tak na něm trávit co to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
20.11.16 16:25
@Zuuuzaaa122 píše:
Tak si rekni, ze nekteri jsou na tom hur a uzivej si to co mas :)

Přesně tak :palec: Je tolik lidí na světě, kteří nemohou mít děti, nemohou obejmout toho, koho milují, přečíst si knížku, protože to ani neumí, zalézt večer do voňavé postele a přitulit se k partnerovi ;)
Buď vděčná za to, co máš :)

Já posledně při takovéhle náladě popadla kamarádku a šly jsme do bazénu - tam je světlo a ještě jsme ze sebe ten podivný smutek vysportovaly :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.16 16:41
@Mexie píše:
V takovém počasí si doma zapálím vonné svíčky. Připadá mi to tady hned útulnější, obzvlášť když hází nějaké obrazce jako třeba kytičky.. :) Tohle na moji depresivní náladu vždy zabere, horký čaj k tomu a relaxovat :srdce:
:palec: taky to tak dělám ;) ale je pravda, že se snažím si špatné počasí nepřipouštět, stejně ho nezměním :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
20.11.16 16:41

Taky tyhle stavy mivam. Dneska treba taky..poslala jsem dceru a pritelem k babicce. Zapalila si svicky, udelala zeleny caj a ctu si. Uz se tesim na malou az ji opusinkuji a bude zas lip.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1468
20.11.16 16:47

@Ou Neni lepsi sauna nez solarko? Nejen ze prohreje, ale taky je dobra na imunitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
20.11.16 16:57

@Tate sauna rozhodně je super, ale v tomto případě, kdy je na vinně ne úplně optimální hospodaření s melatoninem pro život v naší zeměpisné šířce, tak nejde o to teplo, ale o D vitamín a UVa a UVb záření, které ho vyrábí a o stimulaci hypofýzy a nervového systému.

Vono UV záření škodí když je ho moc, ale jinak ho taky dost potřebujeme. Z příliš úzkostného chránění dětí před slunečním zářením můžou reálně vzniknout deficity D vitamínu a podobně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
20.11.16 17:55

Jo, já ty chmurné dny taky docela prožívám. To podzimní počasí za to může!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
20.11.16 18:01

Taky na podzim propadám smutku. Pomáhá mi hodně se zaměstnat, což s vekou rodinou není až tak problém. Taky se snažím nacházet činnosti, které mě vysloveně baví a na které se těším - oblíbený pořad, kniha, relax s rodinou…Velmi mi pomáhají procházky, ideálně s manželem, dětmi. Když to na mě padne, vzpomenu si na lidi, kteří mají (bohužel) reálný důvod k depresím a pláči.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.11.16 18:04
@Taka píše:
Přesně tak :palec: Je tolik lidí na světě, kteří nemohou mít děti, nemohou obejmout toho, koho milují, přečíst si knížku, protože to ani neumí, zalézt večer do voňavé postele a přitulit se k partnerovi ;)
Buď vděčná za to, co máš :)Já posledně při takovéhle náladě popadla kamarádku a šly jsme do bazénu - tam je světlo a ještě jsme ze sebe ten podivný smutek vysportovaly :D

Prave :) clovek musi byt vděčný za to co ma, vždy muze byt hur :( taky se tesim az pujdu do bazenu, bohuzel jsem po operaci tal jeste nemohu ale těším se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
20.11.16 18:42
@Kotatko03 píše: :palec: taky to tak dělám ;) ale je pravda, že se snažím si špatné počasí nepřipouštět, stejně ho nezměním :nevim:

Mě špatné počasí asi ani nevadí. Zapálím ty svíčky a je mi krásně. Když svítí sluníčko tak svíčky ani nezapaluji, nějak to pak nemá smysl. Takže i takové pochmurné počasí má něco do sebe :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová