Sousedka je zlá

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19.11.16 11:52

sousedka je zlá

Dobrý den mám takový dozat.. Děti když si prez den hrají tak kolo ke dupnou a jsou hlucni.. několikrát se je snažím utisit aby nekriceli ze pod námi bydlí zlý pan a přišel by a nadával. Taky ze přišel a začal po mě rvát jak děti ještě jednou dupnou tak na me zavola socialku :mrgreen: vždy jsem se omluvila ale teď uz to bylo moc vletěl na me ze se chce po tydnu vyspat a tak jak jeste jednou děti dupnou tak na me opravdu tu socialku zavolá to už me vážně dostalo zjistila jsem ze je den co den ožralý a nejspíš mu prostě vadí děti…Jak mám teda tohle řešit ráno jak můj 18m syn se vzbudí mám uplne strach aby nedupl to stejné děti děkuji za rady :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35740
19.11.16 11:56

Řekla bych mu, ať si tu sociální klidně zavolá. Hrají si přes den, jeho problém, že chce spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2659
19.11.16 11:58
@pikola píše: Řekla bych mu, ať si tu sociální klidně zavolá. Hrají si přes den, jeho problém, že chce spát.

Taky tak. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.11.16 11:59

Moc nechápu název - tak sousedka je zlá nebo soused? Ono to asi nebude jen o nevinném dupnutí dětí, že? Jestli jste spořádaná rodina a všechno je u vás v pořádku, asi bys ze sociálky strach mít neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
19.11.16 12:01

Tak at jí klidně pošle. de-il :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
19.11.16 12:02

@Michaela1990 tak pokud jde jn o dupání, sociálka by to stejně neřešila. A když bude na tebe zvonit kvůli dupání, tak mu prostě neotvírej. Nebo když bude na tebe řvát, řekni, že na něj zavoláš policajty, že tě slovně napadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
@hanka.br. píše:
Moc nechápu název - tak sousedka je zlá nebo soused? Ono to asi nebude jen o nevinném dupnutí dětí, že? Jestli jste spořádaná rodina a všechno je u vás v pořádku, asi bys ze sociálky strach mít neměla.

ale ze sociálky mí vítr skoro každý! Co se o něm pak bude povídat, když přijde k nim domů? :nevim: Co když se jim něco nebude líbit? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Par don, prekliklo se mi písmenko :) malinkej prostě dupne, a pod… Ale jemu se to nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59373
19.11.16 12:05

Bych mu řekla at si socálku klidně zavolá :palec: at jen nevhrožuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.11.16 12:05
@atominnka píše:
ale ze sociálky mí vítr skoro každý! Co se o něm pak bude povídat, když přijde k nim domů? :nevim: Co když se jim něco nebude líbit? :nevim:

Myslím si, že ze sociálky má vítr jenom ten, kdo má k tomu důvod. Oni taky mají na práci jiné věci, než obcházet byty kvůli dupání dětí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jahuhudka
19.11.16 12:07

@hanka.br. :mrgreen: presne zla sousedka zly soused a moje hodne deti

• Citovat
  • Upravit
16100
19.11.16 12:07

Jestli máte doma špatně udělanou plovoučku a dítě dupe na ní, tak souseda trošku chápu (to bývá fakt masakr). Ale jestli děláte maximum pro to, aby se to tlumilo, tak bych si z toho nedělala těžkou hlavu. My třeba zakazujeme běhat a dupat (běhat po patách) po bytě, lítá se venku, nebo jim natáhneme skládací žíněnky z IKEA, uděláme překážkovou dráhu, děti se vyblbnou a pak zase platí zákaz třeba lítat po kuchyni nebo mlátit hračkama po zemi. V pokoji mají děti koberec a podložku z pěnových puzzlí, takže si hrají na tom a nevadí, když vysypou krabici s legem (+ na to cvičení, kotrmelce a lítání mají ještě ty žíněnky).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
19.11.16 12:08

Řekla bych mu, že ať sociálku zavolá, ale pokud se nic neprokáže, ať počítá s žalobou za urážku, neoprávněné obvinění a duševní újmu a možná bych přidala i vyhrožování a stalking. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.16 12:15

Jejej to se fakt nedá vyřešit slušně? trochu mu vyjít vstříc a požádat o trochu respektu z jeho strany? to budou lítat žaloby za duševní újmy? ach jo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
886
19.11.16 12:16
@hanka.br. píše:

Jde vidět že jsi nenatrefila na takove sousedy..Ja jsem to zažila, akorat se tedy jednalo o sousedku, ktera jak jsem později zjistila už několikrat potratila..Nikdo nestoji o to mit sociálku u dveři (to určitě neni o strachu)..a takovym lidem těžko vysvětliš že přeci nepřivažeš dítě k židli, aby nahodou neduplo, neproběhlo přes obývak atd..
A zakladatelko nám pomohlo jediné, když už nedala pokoj ani o Vánocích a třiskala nám na topení..manžel vyletěl pořadně jí seřval a byl klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová