Sousedka je zlá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.11.16 12:18

@JayLee to je vtip ze? Takže me prez den dupne dítě a ja se mu mám ještě omlouvat flaškou ta ktera je samizivitelka a šetří každou korunu? Nehledě na to ze beha i za sousedkou rvát po ji co doma dělá ze mu spí vnuk a to byli 4hodiny odpoledne a přitom si sousedka pribijela jen obraz na zeď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15171
19.11.16 12:32

Tak taky záleží kolik dětí ti v tom bytě běhá a jestli fakt nedělají nepřiměřený hluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
19.11.16 12:40

Pokud není 10hodina muzete se tam stavět na hlavu :P asi bych zabouchla dveře a řekla bych papa :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
19.11.16 12:50
@Michaela1990 píše:
Dobrý den mám takový dozat.. Děti když si prez den hrají tak kolo ke dupnou a jsou hlucni.. několikrát se je snažím utisit aby nekriceli ze pod námi bydlí zlý pan a přišel by a nadával. Taky ze přišel a začal po mě rvát jak děti ještě jednou dupnou tak na me zavola socialku :mrgreen: vždy jsem se omluvila ale teď uz to bylo moc vletěl na me ze se chce po tydnu vyspat a tak jak jeste jednou děti dupnou tak na me opravdu tu socialku zavolá to už me vážně dostalo zjistila jsem ze je den co den ožralý a nejspíš mu prostě vadí děti…Jak mám teda tohle řešit ráno jak můj 18m syn se vzbudí mám uplne strach aby nedupl to stejné děti děkuji za rady :nevim:

Tak ať tu sociálku zavolá. Bojíš se jí? On to neudělá, jen řve. Máte koberce?

• Citovat
  • Upravit
53190
19.11.16 12:53

Do bytu bych dala tluste koberce, deti nechala chodit bose. Kdyby byl stale problem, ukazala bych sousedovi uctenku a vysvetleni, co vse jsi udelala proti hluku. A pak at si tu socialku klidne zavola-pokud nahlasi, ze deti neprimerene dupou pres den, rucim ti za to, ze na tebe nikdo neprijde ;) po obede ti prcek jiste spi a nedupe, v noci totez. Jestli potrebuje vychrapovat kocovinu cele dopoledne, tak nejake vykriky o socialce ci policii jsou z jeho strany jen volani do vetru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675

Zakladatelko, děti mám, taky lítaj, mám pochopení pro to, že je nelze držet na židli. Ale když mi celé odpoledne až do 21h běhá nad hlavou sousedovic kluk po patách tak, že mi řinčí lustry a skleničky, to už jdu opravdu do vrtule a to ani nechci spát… Taže možná prvně zhodnotit jak moc velký virvál ta děcka dělaj a až pak zuřit na souseda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
@Kobliha51 píše:
Tak ať tu sociálku zavolá. Bojíš se jí? On to neudělá, jen řve. Máte koberce?

Tak je to otrava řešit sociálku, na druhou stranu souhlasím s tím, že je dost pravděpodobné, že jen planě vyhrožuje… a kdyby už tedy přišla, tak bych ji zkusila pozvat na kafe, nechat děti hrát si a dupat a doufat, že dotyčný přiběhne vyhrožovat sociálkou, když tam ona bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.16 13:01

Toho souseda chápu, v paneláku se nade mě do jedna plus čtvrt nastěhovala žena s 2 dětmi (malými) a byl to děs, když se chtěl člověk vyspat po noční, příjdu před 7 ráno domů a od 8 ráno to začlo, děti jezdili doma na odrážedlech, bouchaly s balonem. Takže se mu nedivím, že ho to s.er.e.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
19.11.16 13:02
@j.a.n.i1 píše:
Tak je to otrava řešit sociálku, na druhou stranu souhlasím s tím, že je dost pravděpodobné, že jen planě vyhrožuje… a kdyby už tedy přišla, tak bych ji zkusila pozvat na kafe, nechat děti hrát si a dupat a doufat, že dotyčný přiběhne vyhrožovat sociálkou, když tam ona bude :mrgreen:

ono je taky otrava, když ti sousedovic děcka celý dny dupou nad hlavou a dělají bordel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.16 13:04
@Lekninka91 píše:
ono je taky otrava, když ti sousedovic děcka celý dny dupou nad hlavou a dělají bordel :lol:

To znám, týden před stěhováním jsem pravidelně pouštěla od půl 7 rádio. Klepání na topení jsem měla neustále, ale ten týden si sousedka aspoň zkusila, jaké to je, když se chce někomu spát a ten druhý dělá rabál.

Příspěvek upraven 19.11.16 v 13:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
19.11.16 13:14

@hudečice nad náma teda bydlí starší manželé, ale mají tam pořád vnoučata a to je furt dupání, hrkání čímsi po zemi, ječení, když tam nejsou ty děcka, tak chlap pořád řve po ženský, co chvila naklepávaj řízky :-D Ale v paneláku s tím člověk tak trochu musí počítat, ale někdy je to fakt na palici :-D Jo a teď nedávno ještě začli drnkat na kytaru :lol: :lol: Když jsem chtěla spát na noční, dala jsem si prostě špunty do uší, ale je to otrava o tom žádná.. No jestli budeme mít uřvané mimino, tak se jim to vrátí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
19.11.16 13:17

@Michaela1990 připravil bych si kartičku s číslem na sociálku a jak by přišel tak bych mu ji předal s tím, že jsem m to našel aby to nemusel hledat. 6e se vynasnažíme ale pokud mu to bude připadat neůnosné at volá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
19.11.16 13:24

Mne by teda taky vadily dupajici jecici deti :oops: :oops: Nastesti bydlime v baraku. Ale treba na dovoleny dupaly a hlucily deti z jineho apartmanu a to mi stacilo :roll: treba v devet v deset vecer, kdy moje deti uz sly spat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
676
19.11.16 13:45

@JayLee tak ja bych ho určitě ne podplácela. Stejně to moc nepomůže. Beztak by se jen ozral a pak by chtěl přes den spat 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
19.11.16 13:46
@Michaela1990 píše:
Dobrý den mám takový dozat.. Děti když si prez den hrají tak kolo ke dupnou a jsou hlucni.. několikrát se je snažím utisit aby nekriceli ze pod námi bydlí zlý pan a přišel by a nadával. Taky ze přišel a začal po mě rvát jak děti ještě jednou dupnou tak na me zavola socialku :mrgreen: vždy jsem se omluvila ale teď uz to bylo moc vletěl na me ze se chce po tydnu vyspat a tak jak jeste jednou děti dupnou tak na me opravdu tu socialku zavolá to už me vážně dostalo zjistila jsem ze je den co den ožralý a nejspíš mu prostě vadí děti…Jak mám teda tohle řešit ráno jak můj 18m syn se vzbudí mám uplne strach aby nedupl to stejné děti děkuji za rady :nevim:

Tak ona chyba určitě nebude jen na straně souseda, že? Co zkusit najít kompromis? Určitě neříkám, že máš dítě zavřít do ohrátky, ale co třeba do pokoje, kde je nejvíce dát koberec? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová