Sousedka je zlá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
101803
19.11.16 19:57

@Sany80s Ono je otazkou, zda po predmetnem byte ty deti opravdu behaji, spousta bytovych domu je postavena tak mizerne, ze normalne jdes a zni to jak stado slonu… A male deti dost casto dupou aniz by chteli, proste chodi po patach a jinak to neumi, to se zlepsi az vekem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2927
19.11.16 23:16
@JayLee píše:
jasny pač ja nejsem lama co by pochlebovala zakaldatelce jakou za udejne zlou sousedku kdyz to vidim jinak ;) moje deti jsou slusne vychovany a vi co se smi a nesmi nebo do jake miry a vsechn je to jen otazkou vychovy ;) proc by meli dupat hazet vecma po zemi? ;) tohe nedelali nikdy a nikde stejne tak nikdy nemalovali po zdi nedelali hystericky sceny nezlobili v jeslich ci ve skolce atd ;) a jsem sakra na svy deti pysna ze s nima muzu jit kamkoliv a vim, ze to bude v pohode ze nebudou zlobit nikoho otravovat nebo obtezovat nebudou zadny sceny nebo unudeny nalady ze je to neba atd batoz nejaky behani za nima či rozzívenost ;) co se nelibi me naucil jsem a vychovala svy deti v tom ducho aby to taky nedelali takze stejne jako par dalsich tady holt mam na vec jiny nazor a zachovala bych se jako zakaldatelky soused mit tohle nad sebou ;)

No tak vidim, ze jsem tady dnes proti proudu ja :) tak asi je to mozna tim, ze nad nami bydli 92leta duchodkyne a deti ji tam behaji jenom o vikendech, ale zase nam tu u sousedu vyje den co den pes… :nevim:.mozna bych mela jiny nazor, kdyby me tu nad hlavou radily imrvere…ale stejne si myslim, ze to zda deti obcas radi doma, nemusi hned znamenat, ze jsou nevychovane…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.16 09:38

Tak já v rámci zachování „dobrých“ sousedských vztahů raději anonymně.
Nebydlím v paneláku, ale ve dvougeneračním rodinném domě. Já jsem majitelka přízemí (původně sklep) a prvního patra, spolumajitel má další patro a půdu. Spolumajitel svou část pronajímá rodině se dvěma malými dětmi. To, že se ani neobtězoval se zeptat, zda může část domu pronajmout, to už ani neřeším. Ale to, že nájemníci se v domě chovají příšerně, to mě fakt štve. Máme samostatné vchody a rozdělenou zahradu, ale po šestnácti letech žití v domě mám pocit, že díky nim asi uteču. Na zahradě vřískají takovým způsobem, že když si pozveme návštěvu, musíme na sebe pomalu křičet, abysme se navzájem vůbec slyšely. A v domě? Děti neustále něčím mlátí do podlahy, hrají na honěnou, a hrají v bytě fotbal 8o :roll: 8o. Jako kdyby mi to jejich maminka sama nepotvrdila, tak tomu snad ani neuvěřím. A ona je nechává! Že prý je nebude napomínat, nechce ovlivňovat jejich osobnost, takže z nich rostou neuvěřitelní prevíti. Mně se neustále houpou lustry nad hlavou, strop popraskaný. Fakt jsem naštvaná neskutečně moc. Spolumajitel to neřeší s tím, že si s nájemníky domluvil, aby se chovali jako by jim byt patřil. Všude mají plovoučky, nejsou schopni dát do bytu koberec nebo nějakou podložku. Před pár dny jsem na ně ze slušnosti byla zazvonit, protože už to bylo vážně neúnosné, chtěla jsem je poprosit, aby děti zkrotili. Milá nájemnice vykoukla z okna jen za záclonou a když zjistila, že jsem to já, tak raději zhasla a dělala, že nejsou doma 8o :zed: 8o.
Jsem zoufalá, naštvaná, nešťastná a nevím, co s tím dělat.
Spolumajitel mi navrhl, že si mám JÁ udělat pořádné izolace :zed: :zed: :zed:.
Chápu, že jsou děti malé, ale absolutně mi hlava nebere ten nezájem jejich rodičů. Nehledě na to, že ven je berou jen ve chvílích, kdy je krásně a hřeje sluníčko, jinak jsou pořád zalezlí v bytě.
Já byla s malými dětmi denně venku, za každého počasí, aby se vyřádily venku. Věděly, jak se mají chovat doma i na návštěvách. A takovéhle chování by si nedovolily.

Takže zakladatelko, nezlob se na mě, ale skutečně se tvým sousedům nedivím, že zuří, protože ono je blbnutí dětí fakt někdy na palici :-(. Terka

• Citovat
  • Upravit
12948
20.11.16 09:44

Anonym: Ale určitě nemáš doma ty správné osobnosti. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.11.16 10:01
@Sany80s píše:
Anonym: Ale určitě nemáš doma ty správné osobnosti. :roll: