Máte taky tyhle stavy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3230
20.11.16 18:42
@Kotatko03 píše: :palec: taky to tak dělám ;) ale je pravda, že se snažím si špatné počasí nepřipouštět, stejně ho nezměním :nevim:

Mě špatné počasí asi ani nevadí. Zapálím ty svíčky a je mi krásně. Když svítí sluníčko tak svíčky ani nezapaluji, nějak to pak nemá smysl. Takže i takové pochmurné počasí má něco do sebe :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
20.11.16 18:45
@Zuuuzaaa122 píše:
Chmurné dny chapu ale na druhou stranu si uvedom, ze mas vse co by si nekdo pral - dite, pritele… Nemas proc mit deprese :/. Nikdo ti neumřel, nikdo neni nemocny, s nikym se nehadas

Jen proto, že má někdo partnera a dítě tak nemůže mít deprese, protože jsou na tom jiní hůř? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
20.11.16 18:53
@Mexie píše:
Mě špatné počasí asi ani nevadí. Zapálím ty svíčky a je mi krásně. Když svítí sluníčko tak svíčky ani nezapaluji, nějak to pak nemá smysl. Takže i takové pochmurné počasí má něco do sebe :) :srdce:

to každopádně, hlavně když je i příjemná vůně :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
20.11.16 19:53
@Mexie píše:
Jen proto, že má někdo partnera a dítě tak nemůže mít deprese, protože jsou na tom jiní hůř? :think:

To ne, ale deprese je neco jineho nez pochmurné stavy, deprese je uz nemoc a patri k psychologovi. Vymýšlení blbosti je vec druha. Jestlize nikdo neumrel, neopustil nebo se nedari špatně, neni treba byt smutny-je to cesta do pekel a vede k různým nemocem a prave zbytečným depresím. Ja bych si tedy na zakladatelcine miste nestěžovala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová