Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kotatko03 píše:taky to tak dělám
ale je pravda, že se snažím si špatné počasí nepřipouštět, stejně ho nezměním
Mě špatné počasí asi ani nevadí. Zapálím ty svíčky a je mi krásně. Když svítí sluníčko tak svíčky ani nezapaluji, nějak to pak nemá smysl. Takže i takové pochmurné počasí má něco do sebe
![]()
@Zuuuzaaa122 píše:
Chmurné dny chapu ale na druhou stranu si uvedom, ze mas vse co by si nekdo pral - dite, pritele… Nemas proc mit deprese :/. Nikdo ti neumřel, nikdo neni nemocny, s nikym se nehadas
Jen proto, že má někdo partnera a dítě tak nemůže mít deprese, protože jsou na tom jiní hůř? ![]()
@Mexie píše:
Mě špatné počasí asi ani nevadí. Zapálím ty svíčky a je mi krásně. Když svítí sluníčko tak svíčky ani nezapaluji, nějak to pak nemá smysl. Takže i takové pochmurné počasí má něco do sebe![]()
to každopádně, hlavně když je i příjemná vůně ![]()
@Mexie píše:
Jen proto, že má někdo partnera a dítě tak nemůže mít deprese, protože jsou na tom jiní hůř?
To ne, ale deprese je neco jineho nez pochmurné stavy, deprese je uz nemoc a patri k psychologovi. Vymýšlení blbosti je vec druha. Jestlize nikdo neumrel, neopustil nebo se nedari špatně, neni treba byt smutny-je to cesta do pekel a vede k různým nemocem a prave zbytečným depresím. Ja bych si tedy na zakladatelcine miste nestěžovala…