Věkový rozdíl mezi dítky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
467
25.1.15 22:36

Věkový rozdíl mezi dítky

Dobrý večer
Zajímá mě jak máte mezi dětmi věkový rozdíl a jak to zvládáte? Mám trochu obavy. mám dceru 26měsíců a narodí se nám druhé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2090
25.1.15 22:39

To máte parádní přes dva roky :) Kdy se má narodit druhé? Já mám kluky od sebe 20m a zvládám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
25.1.15 22:40

Máme mezi naším kvartetem +-20 měsíců. Taky si pamatuju, jak jsem byla hrůzou bez sebe, jak to dám :mrgreen: No a ono si to nějak sedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
25.1.15 22:40

Mezi prvníma dvěma mám 22m, mezi durhým a třetím 3 roky..poprvé jsem to zvládala v pohodě, teď dost blbě, ale halvně proto, že jdeme z jedné nemoci do druhé..těch pár dní, co jsme byli zdraví, to šlo. nějaké žárlení na miminko jsem naštěstí nezažila ani u durhého, ani teď u třetího, mladší si mimi pořád chce hladit, upozorňuje, když pláče..a starší ho tak nějak ignoruje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
25.1.15 22:42

@TereuliJa má se narodit 14.2,ale bude to dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
25.1.15 22:46

My máme rozdíl něco málo přes tři roky a říkám si, že jsme asi měli mít toho druhého ještě o rok dřív. Starší sice nežárlí, bráchu si hlídá a všem říká že je jeho, ale už by se mu hodil parťák. Než mimino trochu povyroste, tak si ještě počká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
25.1.15 22:47

@anti17 Tak to máte za pár :) Určitě se není čeho bát. Nudit se nebudete :) Když se mi narodil druhý syn tak nebýt toho kojení a přebalování tak o něm ani nevím. Pořád chrňel. Teď si to vynahrazuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
25.1.15 22:47

Mám rozdíl 28,5 měsíce a zvládlo se to ;). Záleží jak je na tom ten starší. Dcera krásné prijmula brasku, od mala ho miluje a pomáhá mi s nim, ted už si teda spolu hraji. Je teda pravda, ze mám často chlapa doma, takže po narozeni mladšího jsme si děti rozdělili, aby se necítili odstrcene. Když jsem se já musela víc věnovat malému, tak on byl s ni a hráli si a pak jsme se i pro střídali, aby mala neměla pocit, ze ji nemám rada ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090
25.1.15 22:49

@Lishaa Jojo oni jako parťaci jsou v lumpárnách jsou za jedno. Ale ty hádky pořád o něco :mrgreen: A zeptat se kdo to byl když jsem to neviděla.. Lukyn: to byl brácha Daneček: ne! bráka! :think: :think: :mrgreen: Klasika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
25.1.15 22:57

Mezi prvním a druhým dítětem bez měsíce 3r. rozdíl a mezi druhým a třetím dítětem máme 19 měs. rozdíl.
Teď maji 6r.pryc,3r. pryc a skoro 2r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.1.15 23:02

Máme děti s věkovými rodíly 19, 15, 17, 20, 12, 28 a dvojčata jsou po 14 měsících. Všechny věkové rozdíly mi přišly úplně v pohodě, nic, co by se nedalo zvládnout :)
2 děti po 26m levou zadní (a chce se mi připsat s prstem v nose :lol: ).
Neboj se toho, ono to půjde. Já tuhle skvadru zvládám přes den sama, večer přichází pomoc - manžel. JInak nám nikdo nehlídá, zvládáme sami a jde to :)
Neboj se toho, ono to půjde, nebudeš vyplašená prvnička, která neví co a jak (píšu podle sebe, já na první dítko koukala jak tele na nová vrata :lol: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14541
25.1.15 23:13

Zrovna dneska někdo obnovil tuhle diskuzi https://www.emimino.cz/…rankovani/4/ , tak jsem si početla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
467
25.1.15 23:14

@fragola to máš jako vážně 9dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
25.1.15 23:16

@anti17 Vypadá to, že si dělám srandu? :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.1.15 23:18

@fragola A vis, ze jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Podle rozsáhlé norské studie mají nejstarší děti v rodině v průměru vyšší IQ než jejich mladší sourozenci. Důvod? Najdete na Instagramu.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin