Vekra okna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2
13.3.14 22:43

vekra certifikáty

Musím říct, že mě tato informace trochu překvapila. Právě vybíráme okna do našeho baráčku a Vekra je jedním z favoritů. Samozřejmě, že se snažíme firmy i trochu prověřovat, tak jsem koukala na jejich webovky (přesněji na stránky windowholdingu) a všechny certifikáty tam mají :) Jo a taky mají své výrobky zaregistrované na zelenou úsporám. Takže bych řekla, že po této stránce jsou v poho a dá se jim věřit :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.3.14 09:33

Vekra už nikdy v životě

Ahoj,
pokud chcete skončit se stavbou a vživotě se nenastěhovat, jděte do firmy Vekra. Můžu to potvrdit a poslat fotky. Už osm měsíců mám mít hotové okna a pořád nic. Už to mají právníci na stole. Neshledanou Rosťa. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.3.14 22:41

Ahoj,
díky za info, a bez urážky raději dám na zkušenosti z mého okolí, a ty jsou dobré, než někoho imaginárního na netu :-) a ted po té co vyhlásili soutěž o auto, je jasné od koho si okna vezmeme :potlesk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.4.14 19:18

Zkušenosti

Jestli si myslíte, že tu někdo tlachá o oknech vekra, tak se přijeďte podívat ke mě do Jimramova jak nekvalitně jsou zaměřené a zabudované okna vekra. Je to k pláči, jedné noční můry jsem se po 20 letech zbavil a další je na světě. To hrozné lupání oken když na ně vysvitne slunce, nebo se zatopí či mrzne.Pod venkovníma parapetama 3 cm pěna, kolem oken ani nemluvím. Prý se to takto dělá standartně. Ještě, že jsem si nechal udělat pouze jen polovinu, druhou polovinu mě dělal soukromník, ale ne profil vekra. Prostě nebe a dudy, téměř bez šáhnutí. Tak přijeďte a pak zde někoho můžete nazývat tlachařem ap. S pozdravem B. Šťastný Jimramov

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
30.4.14 12:41

Okna Vekra

Dobrý den, v našem panelovém domě jsme se před čtyřmi lety rozhodli pro VEKRU. Montáž včetně seřízení proběhla ve stanovených termínech a žádné nedodělky jak tady popisujete se neobjevili. Za celou dobu se v domě vyskytly dvě reklamace zavírání oken, ale ty byly záhy vyřešeny jejich technikem. Jsem ráda, že výběr padl na Vekru, protože za ten klid to stojí. Dana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
14.8.14 19:59

Já jsem měla velmi dobrou zkušenost s firmou Vekra, vše probíhalo naprosto hladce. Jejich nabídka se nám zdála dobrá a hlavně jsme nechtěli podstupovat riziko s nějakým noname prodejcem, který má okna pochybné kvality. Zaplatili jsme zálohu a čekali na realizaci, která proběhla v termínu. Výměny oken jsem se obávala, ale nebyla to taková hrůza, proběhlo to celkem rychle a hlavně čistě. Dělníci na mě působili slušným dojmem. Okna stále fungují dobře a líbí se mi. V celku jsem sem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
15.8.14 16:34

U nás byla Vekra v rodině taky v užším výběru, ale nakonec jsme volili Dols a Sulko. Poslední zmiňované 3×, takže ho má mamka, strýc i já. :) Dodnes to máme v suchu, teple a bez problémů. Každopádně raději jsme šli do něčeho ověřeného v blízkém regionu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
29.10.14 00:32

Vekru nebrat

Ahoj, škoda jen, že jsem na tuto diskuzi nenarazila před rokem. Při vyslovení fy. Vekra se mi ježí chlupy na celém těle. Okna nám namontovali v únoru bez žaluzií-prý nebyly v kalkulaci.CCa v květnu po několika urgencích přijel technik a namontoval jednu ze čtyř žaluzií-ostatní byly krátké asi do dvou měsíců přijel další technik a namontoval zbylé žaluzie, ale i těm chybí jedna řada. Až odjel, tak jsem z hrůzou zjistila, že tam nedal pacičky na zajištění žaluzií, takže jsme měli celé prázdniny žaluzie nahoře nebo dole. V létě jsem si všimla, že při montáži jednoho okna zkřivili venkovní římsu, takže se tam zůstává voda a nefunguje jedna mikroklimatizace. Obchodní zástupce to přijel řešit v září a ani po opakovaných urgencích se dodnes nikdo neozval.Asi mají dost zakázek a nechtějí další peníze. Po této zkušenosti jsme vchodové dveře zadali u firmy Pramos a celkově se to nedá vůbec srovnat.
 Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.11.14 17:10

My jsme byli Vekrou spokojeni máme od nich trojskla včetně balkonových dveří parapety i žaluzie a jednání i montáž byla v pořádku. Rozhodli jsme se pro ně dle doporučení známých, kteří od nich taky mají okna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
28.12.14 22:31

souhlasím

Už to bude rok, co nám instalovali okna Vekra a zatím se nevyjádřili k opakované reklamaci. Renča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
134
13.4.15 20:09

Měnili jsme s Vekrou okna a celá výměna probíhala profesionálně a jsme spokojeni, tuto firmu bych rozhodně doporučila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
7.7.15 12:52

Spokojenost

Já se musím tedy připojit na stranu Vekry. Máme od nich plastová okna v designu dřeva. Vypadají perfektně a dokonce už několik návštěv jsme přesvědčovali, že okna jsou z plastu a ne ze dřeva. Ze začátku jsme nad výběrem firmy také dlouho uvažovali, ale nakonec jsme spokojeni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
27.11.15 15:05

S touto firmou jsme měnili okna již podruhé. Poprvé to bylo u nás na domečku, podruhé jsme pomáhali s výměnou rodičům. Obě výměny si manžel pohlídal, ale stejně nebylo co řešit. Já jsem neměla ani moc práce s úklidem, takže jsem byla taky spokojená. Jinak jsme okna můžeme doporučit. Pravidelně větráme na doporučení větráme a vůbec se nám nerosí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
15.1.16 14:14

Já firmu znám, když jsem byla těhotná, tak jsme kvůli tem mrňousům nechávali opravit byt včetně oken a zakázku jsme dali Vekře, do mýho porodu stihli všechno povyměnovat, takže se nám kluci narodili do novýho a okna jsou pořád v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16906
23.2.16 09:45

Nějaké další zkušenosti? Především s eurookny. Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie