Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Musím říct, že mě tato informace trochu překvapila. Právě vybíráme okna do našeho baráčku a Vekra je jedním z favoritů. Samozřejmě, že se snažíme firmy i trochu prověřovat, tak jsem koukala na jejich webovky (přesněji na stránky windowholdingu) a všechny certifikáty tam mají
Jo a taky mají své výrobky zaregistrované na zelenou úsporám. Takže bych řekla, že po této stránce jsou v poho a dá se jim věřit ![]()
Ahoj,
pokud chcete skončit se stavbou a vživotě se nenastěhovat, jděte do firmy Vekra. Můžu to potvrdit a poslat fotky. Už osm měsíců mám mít hotové okna a pořád nic. Už to mají právníci na stole. Neshledanou Rosťa. ![]()
Ahoj,
díky za info, a bez urážky raději dám na zkušenosti z mého okolí, a ty jsou dobré, než někoho imaginárního na netu
a ted po té co vyhlásili soutěž o auto, je jasné od koho si okna vezmeme
![]()
Jestli si myslíte, že tu někdo tlachá o oknech vekra, tak se přijeďte podívat ke mě do Jimramova jak nekvalitně jsou zaměřené a zabudované okna vekra. Je to k pláči, jedné noční můry jsem se po 20 letech zbavil a další je na světě. To hrozné lupání oken když na ně vysvitne slunce, nebo se zatopí či mrzne.Pod venkovníma parapetama 3 cm pěna, kolem oken ani nemluvím. Prý se to takto dělá standartně. Ještě, že jsem si nechal udělat pouze jen polovinu, druhou polovinu mě dělal soukromník, ale ne profil vekra. Prostě nebe a dudy, téměř bez šáhnutí. Tak přijeďte a pak zde někoho můžete nazývat tlachařem ap. S pozdravem B. Šťastný Jimramov
Dobrý den, v našem panelovém domě jsme se před čtyřmi lety rozhodli pro VEKRU. Montáž včetně seřízení proběhla ve stanovených termínech a žádné nedodělky jak tady popisujete se neobjevili. Za celou dobu se v domě vyskytly dvě reklamace zavírání oken, ale ty byly záhy vyřešeny jejich technikem. Jsem ráda, že výběr padl na Vekru, protože za ten klid to stojí. Dana
Já jsem měla velmi dobrou zkušenost s firmou Vekra, vše probíhalo naprosto hladce. Jejich nabídka se nám zdála dobrá a hlavně jsme nechtěli podstupovat riziko s nějakým noname prodejcem, který má okna pochybné kvality. Zaplatili jsme zálohu a čekali na realizaci, která proběhla v termínu. Výměny oken jsem se obávala, ale nebyla to taková hrůza, proběhlo to celkem rychle a hlavně čistě. Dělníci na mě působili slušným dojmem. Okna stále fungují dobře a líbí se mi. V celku jsem sem spokojená.
U nás byla Vekra v rodině taky v užším výběru, ale nakonec jsme volili Dols a Sulko. Poslední zmiňované 3×, takže ho má mamka, strýc i já.
Dodnes to máme v suchu, teple a bez problémů. Každopádně raději jsme šli do něčeho ověřeného v blízkém regionu.
Ahoj, škoda jen, že jsem na tuto diskuzi nenarazila před rokem. Při vyslovení fy. Vekra se mi ježí chlupy na celém těle. Okna nám namontovali v únoru bez žaluzií-prý nebyly v kalkulaci.CCa v květnu po několika urgencích přijel technik a namontoval jednu ze čtyř žaluzií-ostatní byly krátké asi do dvou měsíců přijel další technik a namontoval zbylé žaluzie, ale i těm chybí jedna řada. Až odjel, tak jsem z hrůzou zjistila, že tam nedal pacičky na zajištění žaluzií, takže jsme měli celé prázdniny žaluzie nahoře nebo dole. V létě jsem si všimla, že při montáži jednoho okna zkřivili venkovní římsu, takže se tam zůstává voda a nefunguje jedna mikroklimatizace. Obchodní zástupce to přijel řešit v září a ani po opakovaných urgencích se dodnes nikdo neozval.Asi mají dost zakázek a nechtějí další peníze. Po této zkušenosti jsme vchodové dveře zadali u firmy Pramos a celkově se to nedá vůbec srovnat.
Renča
My jsme byli Vekrou spokojeni máme od nich trojskla včetně balkonových dveří parapety i žaluzie a jednání i montáž byla v pořádku. Rozhodli jsme se pro ně dle doporučení známých, kteří od nich taky mají okna.
Už to bude rok, co nám instalovali okna Vekra a zatím se nevyjádřili k opakované reklamaci. Renča
Měnili jsme s Vekrou okna a celá výměna probíhala profesionálně a jsme spokojeni, tuto firmu bych rozhodně doporučila.
Já se musím tedy připojit na stranu Vekry. Máme od nich plastová okna v designu dřeva. Vypadají perfektně a dokonce už několik návštěv jsme přesvědčovali, že okna jsou z plastu a ne ze dřeva. Ze začátku jsme nad výběrem firmy také dlouho uvažovali, ale nakonec jsme spokojeni.
S touto firmou jsme měnili okna již podruhé. Poprvé to bylo u nás na domečku, podruhé jsme pomáhali s výměnou rodičům. Obě výměny si manžel pohlídal, ale stejně nebylo co řešit. Já jsem neměla ani moc práce s úklidem, takže jsem byla taky spokojená. Jinak jsme okna můžeme doporučit. Pravidelně větráme na doporučení větráme a vůbec se nám nerosí.
Já firmu znám, když jsem byla těhotná, tak jsme kvůli tem mrňousům nechávali opravit byt včetně oken a zakázku jsme dali Vekře, do mýho porodu stihli všechno povyměnovat, takže se nám kluci narodili do novýho a okna jsou pořád v pohode.