Vekra okna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
152
24.3.17 13:35

Zdravím, všem bych ráda předala naší zkušenost s vekrou, protože jsme u nich nepoptávali jen okna, ale vlastně vše co bylo na domě potřeba, takže jsme od oken až po interierové dveře řešili vše s vekrou, byla jsem překvapená, že jim to odsejpalo, ale nebudu tvrdit, že žádný problém nenastal. Jednou přijeli o hodinu později a když dělali interiérovky, tak přijeli bez jedněch dveří, takže jsme na ně čekali do druhého dne, ale tak všechno dohnali, takže ve finále nás to nic nestálo, ale pár škobrtanců tam bylo, ale když zakázku celou předávali, tak bylo vše v pořádku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
96
11.5.17 18:54

Okna od vekry jsou fajn, ale co mě se líbí víc jsou jejich interiérovky, momentálně totiž řešíme přestavbu v bytě a tak dveře jsou celkem zásadní téma, takže koukám co kde mají a u vekry co jsme se byli podívat je to podle moc pěkný, no uvidíme jakou cenu nám nabídnou, ale zatím jsou to takový little favoritky… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.5.17 09:05

@queenka
Jsou drahé… Třeba Sapeli seženeš levněji.

• Citovat
  • Upravit
96
16.5.17 19:49

Tak mě osobně cena nepřišla tak vysoká i podle toho co jsme měli poptané jinde, ale mě jde taky hodně o to jak to vypadá, to je podle mě taky důležitý, ale tak uvidí se všechno máme zatím poptané. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.6.17 13:52

Zdravím děvčata, já mám také okna od Vekry + k tomu ještě dvoje interierové dveře které jsme kupovali později. Cena nám ani u jednoho nepřišla přehnaná, spíše naopak. Máme oboje už pár let a nenašli jsme jedinou chybu, okna musel manžel zatím jednou promazal panty, ale jinak nic, kromě klasického mytí samozřejmě. Takže já mohu firmu doporučit. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
24.7.17 15:17

Ahoj holky, já mám od vekry okna na chalupě, kde jsme je dělali asi před rokem. Doporučili nám plastová s tím že se nemusí tolik opečovávat, a jelikož chatu zase na konci podzimu zavřeme a pojedeme tam až zase na jaro, tak jsem ráda že nemusím mít strach jak okna po zimě budou vypadat. Nejdřív jsem si říkala že bílá okna na dřevěné chatě budou vypadat dost blbě, ale pak jsem zjistila že je mají taky v barvě dřeva což bylo dost příjemné překvapení. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.17 14:49

nedoporucujem

Pri objednavke sa zastupca firmy pomylil, namiesto trojskiel do dokladov dal dvojskla, ale z technickych parametrov laik velmi tazko zisti rozdiel, preto sa zakaznicka pred podpisom usitovala u p. Turka, ktory potvrdil ze ide o trojskla ktore si objednala. Po zisteni chyby po montazi, nebolo mozne sa skontaktovat so zastupcom firmy p. Turkom, nedvihal telefon, odmietal ustne komunikovat. Reagoval az na mail. Pripustil ze boli merat okna na trojskla, a tiez to, ze to on sam prepisal objednavku na dvojskla, dovod neznamy… Ked sa zakaznicka odvolala na jeho tvrdenie pri objednavke ze ta specifikacia zodpoveda trojsklam, ktore si objednala pan Turek klamal, ze toto nikdy netvrdil. Pri telefonickom rozhovore, kde sa zakaznicka domahala vysvetlenia, pan Turek polozil v prostriedku hovoru telefon. Riaditel okresu sa schoval za chybnu dokumentaciu, mate to podpisane, to je jedno ze ste tej specifikacii nerozumeli a ze ste chceli trojskla a dostali ste dvojskla, nam je to jedno. To ze pan Turek klame, je len tvrdenie proti trvrdeniu. My sme velka firma, mame svojich pravnikov, ale kedze to nemate na papieri, tak nas vobec nezaujimate. To ze specifikacia okien v dokladoch je pre laika nezrozumitelna, je nam jedno. Tiez ze ste nedostali to co ste si objednali u pana Turka je nam sum a fuk. My sme velka firma a mame svojich pravnikov a vy maly zakaznik… NEODPORUCAM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.7.17 14:52

nedoporucujem

Pri objednavke sa zastupca firmy pomylil, namiesto trojskiel do dokladov dal dvojskla, ale z technickych parametrov laik velmi tazko zisti rozdiel, preto sa zakaznicka pred podpisom usitovala u p. Turka, ktory potvrdil ze ide o trojskla ktore si objednala. Po zisteni chyby po montazi, nebolo mozne sa skontaktovat so zastupcom firmy p. Turkom, nedvihal telefon, odmietal ustne komunikovat. Reagoval az na mail. Pripustil ze boli merat okna na trojskla, a tiez to, ze to on sam prepisal objednavku na dvojskla, dovod neznamy… Ked sa zakaznicka odvolala na jeho tvrdenie pri objednavke ze ta specifikacia zodpoveda trojsklam, ktore si objednala pan Turek klamal, ze toto nikdy netvrdil. Pri telefonickom rozhovore, kde sa zakaznicka domahala vysvetlenia, pan Turek polozil v prostriedku hovoru telefon. Riaditel okresu sa schoval za chybnu dokumentaciu, mate to podpisane, to je jedno ze ste tej specifikacii nerozumeli a ze ste chceli trojskla a dostali ste dvojskla, nam je to jedno. To ze pan Turek klame, je len tvrdenie proti trvrdeniu. My sme velka firma, mame svojich pravnikov, ale kedze to nemate na papieri, tak nas vobec nezaujimate. To ze specifikacia okien v dokladoch je pre laika nezrozumitelna, je nam jedno. Tiez ze ste nedostali to co ste si objednali u pana Turka je nam sum a fuk. My sme velka firma a mame svojich pravnikov a vy maly zakaznik… NEODPORUCAM!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
6.8.17 16:56

Chapu, ze jste podepsali smlouvu na dvojskla.? A ocekevali trojskla? Bohuzel smlouvy se musi cist a kontrolovat. Co mate podepsane na papire Vam vekra uz zpetne neprizna. Nezlobte se, ale to je vase chyba, kdyz podepisujete papir a nezkontrolujete si obsah. To je predevsim vase odpovednost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
29.8.17 14:37

Smlouvy se číst musí, jak píše paní Vzteklice, to je základ, manžel si smlouvu od vekry pročetl celou a když něčemu nerozuměl tak se zeptal, přece jenom okna nejsou levná záležitost a chcete mít okna kvalitní, takže se radši na všechno ptát 10× než pak doma brečet že jste vlastně chtěli něco jiného…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
13.10.17 13:25

Taky to vidím tak, že smlouvy by se neměli jen tak profrčet. Já osobně jsem si smlouvu od vekry celou přečetla (i když jsem víc jak půlce nerozuměla :lol: ) ale oni mi kdyžtak všechno vysvětlili když jsem se zeptala, protože dát jen tak peníze když ani nevíte co podepisujete není podle mě dobrý nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1269
31.10.17 07:56

Ahoj
Budeme objednávat okna a dvere od vekry a zajímalo by mne, když bych si chtěla vybrat dekor barvy která je zarazena ve speciálních barvách za příplatek, tak kolik cini ten příplatek?
Nevíte někdo?
Předem děkuji za odpověď :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.17 09:58

@Luciis173
No někdy to zvýší ceny docela markantně… Řekněme řádově na okně cca 500Kč plus mínus, no spíš plus. U takových balkonovek to může být třeba i přes 1000Kč.

• Citovat
  • Upravit
82
10.11.17 12:46

Ahoj, hele já myslím že je to hodně individuální, podle toho jakou barvu přesně chcete a na kolik oken atd. My když jsme si je nechávali u vekry dělat tak jsme si taky vybrali jednu z těch speciálních barev s měli jsme jinou částku než měla známa s jinou barvou, ale kolik to bylo už si nepamatuju, je to už pár let zpátky. Podle mě když se zeptáte přímo prodejce tak vám to alespoň přibližně řekne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.25 17:23

Vekra

Prosim za jak dlouho od podpisu smlouvy vas kontaktovala vekra ohledně montáže?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný