Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
@Izzz
Určitě obchodník se kterým jste uzavírali smlouvu, jen jestli to není nějaké ucho…Tak ať bourá velmi velmi opatrně. Držím palce!
Odkud jste, jestli se můžu zeptat?
LB kraj
@Izzz
Tak to je daleko, tam ty lidi neznám… Snad to u vás dobře dopadne. ![]()
@Anonymní píše:
@Izzz
Tak to je daleko, tam ty lidi neznám… Snad to u vás dobře dopadne.
díky moc za veškeré informace
![]()
My jsme to měli zadané jako komplet tzv. na klíč a dopadlo to otřesně
U nás se teda firma osvědčila, měli jsem dělaný dřevený okna a nezapomněli u nás na nic, poměření dopadlo asi taky dobře, protože jim to rychle odesejpalo, dokonce nám během dne namontovali i žaluzky v co jsem ani nedoufala vzhledem k tomu množství oken co máme, takže u nás spokojenost…
Ahojky holky, teď na jaře jsme si nechali u vekry udělat nový okna. Já se v tom sice moc neorientuju, spíš to bylo rozhodnutí manžela. Chtěl větší firmu, tak jsme šli do vekry a zatím je všechno v pořádku a holky určitě bych vám doporučila jít do plastových oken, aspoň pokud máte možnost, jednak se mi konečně okna líp umývají a i manipulace s nimi je lepší…
Ahoj lidi, mě okna vekra udělala celkem dobrý. Resp. zatím jsem ještě nemusela s okny nic řešit… Ještě když dělníci odcházeli, tak mě jeden pán (přišel mi jak velitel celý party) říkal, že je možný že po roce a první zimě si okna ještě sednou, tak že by je dyžtak přijeli dotáhnout a to se taky stalo, ale jinak byla spolupráce vpohodě…
Take jsme vybirali okna, byly nam doporuceny Okna od Vekry, pan Na Bobocce velice vstricny a vubec cele jednani bylo naprosto profesionalni a dostali jsme odpovedi Na vsechny otazky. Realizujeme 6 velkych francouzkych oken s vysuvnym a bezbarierovym systemem a k tomu bezpecnostni drevene vchodove dvere. Zakazka za 400 tisic. Nyni Na okna cekame, a nez Jsem si Tady precetla Ty negativni zkusenosti, Tak Jsem byla v klidu. Nyni jiz Moc nejsem, nicmene budu doufat a samozrejme si to se stavebnim dozorem a stavarem ohlidame, aby byla Radne nainstalovana. Az budou nainstalovana, rada dopisi svoje reference.
Myslím, že převážná většina lidí je spokojená. Sama mám do vekry okna a nezaznamenala jsem zatím žádnou závadu a že už je máme přes 4 roky. Ono se do těch diskuzí napíše tolik věcí a jak to většinou v čr je, tak nikdo moc nenapíše pochvalu, spíš jen když mají problém tak o tom někde píšou… A je jasný, že nikde nebude všechno na 100, dokud v tom bude lidský fakto.
Ráda se podělím o zkušenosti s firmou Vekra – pobočka v Nymburce. Jejich přístup mi přišel příjemný a milý a rady co nám dali nám slouží do dnes. Montáž a zednické práce byli odvedeny dobře až jsme byli překvapeni, že po době tak uklidili, takže já bych vekře dala 10 z 10.. ![]()
Zdravím, sháníme do domečku nová okna, koupili jsme ho u Chomutova a chtěla bych se zeptat jestli tam někdo neznáte nějakého dobrého dodavatele nebo výrobce oken. Bydleli jsme původně u Pardubic a tam jsme měli okna o Vekry a bylo to v pohodě, tak jsem se chtěla zeptat jestli nemůžete předat někdo reference na vekru nebo i jiné firmy z okolí Chomutova…
Ahojte, právě jsme koupili od firmy vekra okna a doufám, že nám vydrží, ještě jsme je pořádně nezajeli, protože je to opravdu tak týden co jsme po montáži. Čeho jsem si ale u vekry všimla, tak že okna udělají dobře a všechno odvedou na klid, ale jejich lidi moc upovídaní nejsou. Pán na pobočce se raději bavil s manželem než semnou a pánové co nám okna montovali, tak se semnou taky moc nebavili, tak nevím kde je problém. Každopádně okna jsou za přijatelnou cenu a snad bude i do budoucna dobrý.
@Olinka25
Asi jim připadáš jako „blbá ženská“… ![]()
Kolik z těch montážníků mělo zuby?
![]()
Zdravím všechny, já jsem Vekře svěřila zakázku na naše nová okna, kvůli ceně a celkem rychlé dodací lhůtě.. Ani jsme na pobočku nezavítali, všechno jsem s nimi řešili po telefonu, nebyl proto důvod k nim jezdit, byla by to pro nás nakonec zbytečná cesta. Okna dovezli v předem smluvený datum a výměna byla v cukuletu hotová, jediné co, mějte doma barvu vaší barvy, kterou máte v místnostech, protože vysekají okolo oken celkem dost věcí, zase to zpraví, ale je potřeba třeba konkrétně u nás zase to dotřít do naší barvy.
@Izzz
Tak ať bourá velmi velmi opatrně. Držím palce! 
Určitě obchodník se kterým jste uzavírali smlouvu, jen jestli to není nějaké ucho…
Odkud jste, jestli se můžu zeptat?