Veľký Meder ubytování

1392
28.6.11 14:47

Veľký Meder ubytování

Ahoj chtěli by jsme letos jed na dovolenou do Veľkého Mederu nemáte někdo tip na ubytování nejlépe apartmán kuchyňka+WC, pro 2 dospělé a dítě 6let.Díky za každý tip. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
28.6.11 14:56

ahojky…tak mi jezdíme do Mederu každý prázdniny a ubytováváme se v hotelu Elenka přímo před termálním koupalištěm. Můžeš to mít polopenzy a nebo plnou penzy. Je to kousíček,takže super. A nebo jednou jsme byli v penzionu Marcela …to je dál od termálů…ale taky v pohodě asi 10 min chůze. Kdyžtak si dej do vyhledávače Velký Meder Penzion Marcela a určitě ti to vyplivne co a jak. A tam byla i kuchynka,že sis mohla kuchtit sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
28.6.11 15:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
28.6.11 15:38

Moje kamarádka mi teď doporučila super apartmány, pokusím se najít přesně název. Byli nadšení, děti prý ještě v pyžamách jezdili z terasy na skluzavkách :lol: :lol:

http://www.ubytovaninaslovensku.eu/…-velky-meder

• Citovat
  • Upravit
Marry11
28.6.11 15:57

http://www.trt.sk/ubytovanie/ my byly tady a fakt čisté a kuchynka a na malou jsme si tam dovezly postýlku. Venku je bazen a houpačky a zkluzavka.
A je to kousek od bazené :wink:

• Citovat
  • Upravit
22203
28.6.11 17:09

Ahoj, my byli asi před 2 lety tady, je to kousíček od nádraží, sice trošičku dál na termály, ale hezky jsme se vždycky prošli. :wink: Ubytování vypadá trošku starší, ale je tam čisto a hlavně to okolí, zahrada nádherná, s malinkým rybníčkem a ticho. :palec:

http://www.ubytovani-velky-meder.cz/

My byli strašně moc spokojení a jestli pojedeme někdy zase, tak určitě opět tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1392
28.6.11 18:00
Danny841 píše:
Ahoj chtěli by jsme letos jed na dovolenou do Veľkého Mederu nemáte někdo tip na ubytování nejlépe apartmán kuchyňka+WC, pro 2 dospělé a dítě 6let.Díky za každý tip. :dance:
Marry11 píše:
http://www.trt.sk/ubytovanie/ my byly tady a fakt čisté a kuchynka a na malou jsme si tam dovezly postýlku. Venku je bazen a houpačky a zkluzavka.
A je to kousek od bazené :wink:

Jo jenže je tam ubytování od soboty do soboty a to si letos nemůžem dovolit (jsem bez práce :cry: )tak nevím co bude vidíme to tak na max.4 dny, nemám s tím zkušenost loni jsme byli v Podhajské na celý týden a právě, že v sezonu píší všude, že chcou celý týden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
28.6.11 20:51

dany a stojí to za ten projetý benzín :think: to přidáte 3 dny a nemusíte se denně přece koupat :wink: my už se poslední den nekoupali 1 den jsme měli jen odpolední prostě malá první den byla žhavá druhý den stála s rukávkama v 6 a pak pomalu další dny jsme ji nemohli dostat do vody a hrála si tam s pískem :cert: no to vyšel draho ten písek :lol:

• Citovat
  • Upravit
1392
28.6.11 21:27
St
Marry11 píše:
dany a stojí to za ten projetý benzín :think: to přidáte 3 dny a nemusíte se denně přece koupat :wink: my už se poslední den nekoupali 1 den jsme měli jen odpolední prostě malá první den byla žhavá druhý den stála s rukávkama v 6 a pak pomalu další dny jsme ji nemohli dostat do vody a hrála si tam s pískem :cert: no to vyšel draho ten písek :lol:

Nám jo jelikož bydlíme na moravě kousek od slovenských hranic :lol: Ale to víš, že ještě popřemýšlíme no a naše malá je strašný vodník ta kdyby mohla by v té vodě i spala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.11 08:22

no ta naše první den proplakala že už jsme ji odnesly z vody :mrgreen: ale byla tam od 9ti hodin do závíračky :mrgreen: A pak plakala že ty atrakce jsou od 3 let a ji byly 2 roky :mrgreen: a ona na vše teda chodila se nebála té zkluzavky tam v dětským bazénku a pak ji nadaly že teda kolik ji je :mrgreen:
Se ničeho nebála ale pak ji to přestalo bavit no a naštěstí už jsme jely domů :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1392
29.6.11 14:29

Tak zatím díky za typy už se rozhodujem, jo a ještě jsem se chtěla zeptat jak je to na tom koupališti s cenama jídla? Loni jsme byli na Podhájské a byli jsme mile překvapeni, že to tam v těch bufetech bylo pro nás čechy výhodné,kolik je tam těch bufetů jestli byl někdo v Podhajské tak by mě zajímalo srovnání,díky moc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.11 17:55

no my se taky divili ty hlavní jídla měli jak na naše peníze mám pocit 70 kč za oběd. Fakt skvělý a člověk nemusel odejít z koupaliště a najedl se tam.
Podhajská fakt nevím.
My první den lovili restauračky a nakonec zjistili že tam je to tak levné.

• Citovat
  • Upravit
1392
29.6.11 19:23

Tak to je super :dance: , to bude asi stejné, jo a dá se tam třeba odejít a pak se vrátit? Nebo to nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
29.6.11 21:20

jojo to stojí nějaký příplatek dá se 1× odejít. A zase přijít.

• Citovat
  • Upravit
1392
29.6.11 22:33

Já už se těším,pro ty děti to tam vypadá opravdu parádně :pankac: Asi tam bývá hodně narváno, co? Zatím už mám jedno ubytování mají tam volno v termínu kdy by jsme chtěli jet na 4 noci pro nás 3, 102 Euro je to pěkný apartmán, čekám ještě na jedno jak se vyjádří tam dávají ještě slevu na dítě tak uvidím :-) Vy asi letos nikam nejedete budete mít mimi co? My jsme měli mět v říjnu,ale bohužel jsem musela na ukončení pro vvv tak aspoň pojedem na tu dovču třeba si z tama přivezem další :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí