Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Dneska jsem četla článek, že Japonci vyrábějí vycpávku, která vytvoří tzv. velbloudí packu v rozkroku při oblečení kalhot…odůvodnění, že to chlapy přitahuje
Oni jsou dost bizár to je fakt, ale tohle mě dost pobavilo.
Když kupuju kalhoty i tepláky ve sportu, tak se prohlížím dost detailně, protože mi to některé kalhoty dělají a mám do toho ještě dost klenutý venušin pahorek, to máme asi rodové a tak se za to spíš stydím a hledám kalhoty, ve kterých to nemám ![]()
Jak to máte vy, věděl někdo z vás, že se to chlapům líbí
Budu se na to muset zeptat manžela, jestli taky lustruje protijdoucí ženy ![]()
@alisekR přijde mi to echt fuj, ale takových bab potkávám mraky.. mému se to tedy nelíbí, vždy se směje jak puboš
tedy pokud nějakou potká.. já tak nechodím.
@alisekR píše:
Dneska jsem četla článek, že Japonci vyrábějí vycpávku, která vytvoří tzv. velbloudí packu v rozkroku při oblečení kalhot…odůvodnění, že to chlapy přitahujeOni jsou dost bizár to je fakt, ale tohle mě dost pobavilo.
Když kupuju kalhoty i tepláky ve sportu, tak se prohlížím dost detailně, protože mi to některé kalhoty dělají a mám do toho ještě dost klenutý venušin pahorek, to máme asi rodové a tak se za to spíš stydím a hledám kalhoty, ve kterých to nemám
Jak to máte vy, věděl někdo z vás, že se to chlapům líbíBudu se na to muset zeptat manžela, jestli taky lustruje protijdoucí ženy
Zarizly kalhoty/leginy v pinde me vzdy odpuzovaly ![]()
Nic zařízlého v zadku nesnesu a vycpávky si sama zajišťuju pestrou stravou
Myslela jsem, že vycpávka do rozkroku je spíš pro chlapy.
@Russet píše:
Nic zařízlého v zadku nesnesu a vycpávky si sama zajišťuju pestrou stravouMyslela jsem, že vycpávka do rozkroku je spíš pro chlapy.
Tahle taky, aby měli na co koukat…
Ja se tomu teda asi spis smeju, kdyz to u nekoho vidim ale me jako holce to sexy neprijde…
ale manzel rika ze kdyz to je jako trochu na nejaky stihly holce tak ze to vypada pekne ale nesmi to byt pry nejako moc ![]()
Víte, jak zkušená hospodyňka rozpůlí kačenu jedním pohybem?
Vytáhne tepláky až do podpaží ![]()
@Pipet píše:
Vytáhne tepláky až do podpaží
@Pipet píše:
Vytáhne tepláky až do podpaží
A rika se tomu velbloudi pysk ne?
v nekterych kalhotech to mam taky ![]()
a v kalhotkach a plavkach
divny pysky no ![]()