Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj, mám prosbičku.
Sháníme vybavení pro miminko, především kočárek je aktuálně tématem číslo jedna. Ráda bych se podívala na veletrh For babies, akorát vstupné vychází pro dva na necelé čtyři stovky. Proto se ptám těch, co už v minulosti veletrh navštívili- je k dispozici velké množství kočárků, mohu dostatečně vyzkoušet, bude se mi někdo věnovat? Co se týče cen, jsou stejné jako v obchodech, nebo je veletržní sleva? Často je ta sleva spíš imaginární.. Četla jsem, že v minulosti se dali stáhnout volňásky, nebo aspoň vstup 1 plus 1. Lze to i letos? ![]()
Sleduj web veletrhu, třeba slevy budou. Volňasy na podzim bývají jen na čt-pá a bývá jich velmi omezené množství, sleduj nabídky obchodů.
Na stránkách veletrhu je seznam vystavovatelů, tak si omrkni, zda těch kočárkových je tam pro tebe dost (ale bývá třeba Špuntík s výběrem více značek). Sleva výrobce od výrobce, někdo nedává žádnou, někdo slušnou, ale třeba zas u konkurence najdeš základní cenu srovnatelnou. Jestli se ti budou věnovat - měli by a většinou to dělají trpělivě a s úsměvem. Ale samozřejmě jsou i stánky, kde si to jdou zaměstnanci odsedět a mračí se na tebe už z dálky.
Díky, koukám, že kočárků by podle seznamu vystavovatelů mělo být hodně, tak snad konečně vybereme ![]()
Ahoj, kdyby někdo chtěl mám na tento veletrh 3 volné vstupenky. Volná vstupenka platí jen 19.a 20.10. Nejlépe osobní vyzvednutí někde na metru C.
@matsek kdyby to bylo možné, tak bych taky jednu nebo dvě brala ???? nebo aspoň radu, kde se dají sehnat ????
@enyem dobrý den, já ani žádnou neměla to jste si mě spletla s jinou paní.
Holky chci se zeptat, oplatí se mi vyrazit na veletrh když jedinou věc, kterou potřebuji je přebalovací taška na sporťák Joie? Nemáte náhodou nějakou zlevněnou vstupenku?
PS: dívala jsem se i na seznam vystavovatelů, ale příjde mi to dost slabé… Co vy na to? Díky moc
Pokud víš, že tam ten sporťák bude (nebo firma ho prodávající), a že na něj bude dostatečná sleva, odečti si od toho 150 Kč za vstup a zvaž, jestli ti tam pro to stojí jet.
Byla jsem tam včera a ve finále s idnes kupony, které jsou zdarma na netu a platí do neděle, jsou slevy vybraných prodejců větší v obchodech než na veletrhu… (Albi, Svojtka)
Navíc Bambule a Dráčik už mají předvánoční akce, takže to co lidé kupovali ve Sparkys a stáli nekonečné fronty, jsem ještě levněji pořídila v prázdných Letňanech…po veletrhu.
Naštěstí jsem měla vstupenku zdarma, jinak bych tam nešla…
Holky, které jste letos byly, jak to na vás působí. Myslím nabídka, ceny a tak…Pořád přemýšlím, zda jet, nebo ne…
Ahoj, tak mám píšu poznatky, sice už je po, ale třeba někomu pomůžou v budoucnu. První věc: Pozor na parkování! Nám přišlo 150,– přestřelené, tak jsme to chtěli obejít.. Jenže podobný nápad mělo asi hodně lidí, tudíž bylo kolem dost natřískáno. Tak jsme zajeli do jedné uličky, jedno místo volné, hurááá
Hmm a odvezli jsme se pokutu
Zákaz tam byl, i když hodně špatně vidět a koukali jsme, že ji má za stěračem hodně aut. Policajti potom očividně jdou, tak bacha na to! A k samotnému veletrhu.. Co se týče cen věcí pro miminka a maminky, nebyl to velký rozdíl. Deset, patnáct procent maximum, což se dá sehnat v kdejakém shopu. Výhoda je v možnosti vidět všechno na jednom místě. Koupili jsme krásné povlečení české výroby za hubičku, plus podložku pod miminko. Výběr veliký. Nadšená jsem byla z kočárků Emmaljunga, což je pro mě takové Ferarri mezi kočárky
Super příjemná, ochotná slečna a dvacet procent sleva. Jinak výběr ostatních kočárků žádná hitparáda, chtěla jsem houpací a těch bylo všeho všudy pět! Holky, to už se nehoupe? Už jsme byli na odchodu, ale zahlédla jsem Inglesina- ideální barva, skvěle nám sednul, láska na první pohled
Navíc z osmnácti stál patnáct, takže jsem zaplesala a odvezla si kočárek ![]()