Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše:
Nepojme tři řádky a vymlouvá se.
Asi jednodušší typ, no.
Kopírovals to a pastoval na obhajobu sebe a své úchylky, co je na tom ke čtení? Hlavně že si to umíš okecat.
Ale proč ten tvůj golem má na xichtě scrotum, to bys možná mohl vysvětlit.
@M_Vladim píše:
Asi jednodušší typ, no.
edit: A co konkretního Vám nebylo srozumitelné?
Uz to trochu prehanis, ne?
Jsi tu tri dny i s cestou, resis jen ten svuj kolik a budes si tu hrat na psychologa-amatera?
Zrovna @KalamityJohn je jeden z tech pohodovejch a pricetnejch chlapu, kteri si tu nemusi nic dokazovat, skuhrat, ale proste se prisli pobavit a pokecat. Na nic si nehraje, je s nim sranda a je to pohodar.
@vonajebohyne píše:
Uz to trochu prehanis, ne?
Jsi tu tri dny i s cestou, resis jen ten svuj kolik a budes si tu hrat na psychologa-amatera?
Zrovna @KalamityJohn je jeden z tech pohodovejch a pricetnejch chlapu, kteri si tu nemusi nic dokazovat, skuhrat, ale proste se prisli pobavit a pokecat. Na nic si nehraje, je s nim sranda a je to pohodar.
Kalamityjohn je tu tři dny agresivní a tlačí se s tím sem. Se podívej jak začal s pokecem. Vůbec reagovat nemusel. Ale to ne, hned se navážel. A ostře. Má co zasel. ![]()
nehodlám se vzdávat, litovat ani omlouvat. ![]()
@M_Vladim píše:
Kalamityjohn je tu tři dny agresivní a tlačí se s tím sem. Se podívej jak začal s pokecem. Vůbec reagovat nemusel. Ale to ne, hned se navážel. A ostře. Má co zasel.
Blbej nevtipnej vtip/přání o harému patnáctek si nic lepšího nezaslouží.
A proč máš teda scrotum na xichtě? ![]()
@KalamityJohn píše:
Blbej nevtipnej vtip/přání o harému patnáctek si nic lepšího nezaslouží.A proč máš teda scrotum na xichtě?
Vy máte scrotum průhledný? Já tedy ne. ![]()
@KalamityJohn píše:
Nejde o moralizování, neprznit patnáctky je obyčejná lidská slušnost, ale ty s tím svým „kolouškem“ co si tak přeješ to těžko pochopíš.
polib si pr.del
debi.le
@Bůča píše:
pajdonnepochopila jsem
![]()
![]()
Ale tak samosebou, že jsem to přečetl napoprvé dobře. Jen jsem si dělal legraci, že špatně, že jako moriak, což je slovensky krocan. ![]()
Tak nějak mi to v té souvislosti naskočilo jako spojitost, když jsem si představil takovýho krocana na živo, jak se naparuje…
![]()
![]()
@Lumius píše:
Mohli by jste toho nechat? Díky.
Dobře, přestanu mít nafučenýho golema, a nebudu rozvíjet. ![]()
Ovšem nebudu mlčet, jestli se do mě zase naveze. ![]()
@Lumius píše:
jo, muzete toho nechat?
![]()
@M_Vladim píše:
Dobře, přestanu mít nafučenýho golema, a nebudu rozvíjet.
Ovšem nebudu mlčet, jestli se do mě zase naveze.
ja mam taky zrusit Mavis? ![]()
@KalamityJohn Prosím tě jdi rozesmívat dámy svými vtipy. V tom vlakně máš obdivovatele, tady na tebe totiž většina se! re!!!
@Lumius píše:
Nechápu, že zrovna tady bude někdo poučovat. Mám toho dost. I kdybych do p#rdele chtěla šuka#t s koněm, tak co jako.. Miluju tohle. Tady je to nějakej mor či co.. ![]()
@Lumius píše:
@mmch Heeeeeeeeej co tady blbnes?![]()
Máte véču… A volný kvartýr… Ale už utikej
![]()
Ahoj ty můj.
![]()
Ještě nee až po sedmé víš. Musela jsem Vás pozdravit. Ale co to tady zase je? ![]()