Jak se zbavit milence?

Anonymní
30.12.11 22:02

Jak se zbavit milence?

Ahoj,
asi pochopíte, že anonymní, i přesto prosím o případné zkušenosti..
Mám manžela, dvě malé holčičky, fungující rodinku.. a milence..
Znám ho dýl než manžela, i vztah trvá dýl (cca 15 let), než vztah s manželem. Za tu dobu jsme si oba vzali jiné partnery, já mám děti.. ale vztah jsme nikdy nedokázali ukončit. Denně jsme v kontaktu přes sms a ICQ, cca jednou týdně se sejdeme na kafe..
Několik let se to snažím ukončit, ale nejde mi to.
Vím, že povahově bychom spolu nevydrželi, ale přitahujeme se neskutečně.. Ani jeden z nás si nechce narušovat rodinu..
Vím, že ideální je to ukončit. Ale jak to udělat? Když se o to pokusím, jsem jak tělo bez duše, trápím se, vydržím tak dva týdny, pak „vyměknu“ a napíšu mu.. On se o to nesnaží, současný stav mu vyhovuje..
Byla jste někdo ve stejné situaci?
Jak se „rozejít“ s chlapem, kterého milujete a který miluje vás?
Prosím moralistky, aby si nechaly svá poučení, já vím, že je to špatně, právě proto se snažím..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
613
30.12.11 22:09

Ahoj, podle toho co píšeš, se mi zdá, že to v podstatě ani ukončit nechceš. Srdci neporučíš :nevim: Jen já bych se asi bála co by bylo kdyby tvůj manžel na milence přišel?Bála bych se, že o něj příjdu, jsi na tohle připravená?Svého manžela miluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
30.12.11 22:10

Najít mu novou milenku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 22:11

A proč ho chceš opouštět :?: , nevidím jediný důvod!, chápala bych to kdyby ti to vadilo, ale takhle :nevim: … Taky jsem měla jednoho a hrozně se mi zprotivil, tak jsem to ukončila tím, že jsem mu jednoduše řekla, že mám výčitky svědomí vůči manželovi a pochopil to!.. Teď mám jinýho a toho se rozhodně zbavit nechci- i když ho nemiluju, je to jen o sexu :oops: …

• Citovat
  • Upravit
5misa6
30.12.11 22:12
makina píše:
Najít mu novou milenku :nevim:

Nebo ona nového milence

• Citovat
  • Upravit
1935
30.12.11 22:12

Nevím, proč se snažit ukončit něco hezkého pro obě strany. Jasně, z hlediska morálky to je problém, ale na druhou stranu, na co budeš vzpomínat, až budeš jednou bez zubů sedět na terase domova důchodců ;-)
Pokud to klape tak dlouho, proč se to snažit ukončit?! Stejně bys ho nedokázala vyhnat z hlavy, když se ti to nepovedlo do teď. Ať uděláš cokoliv, budeš mít pocit viny nebo se trápit. Buď ti bude chybět on, když to ukončíš, nebo budeš trpět kvůli rodině, když to neukončíš. Myslím, že neexistuje ideální řešení a zřejmě ti nedokáže nikdo poradit tak, abys byla spokojená s výsledkem.

Nicméně ti držím palce, ať si život užíváš co nejlépe :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
30.12.11 22:16

No, vymazala bych si ho z ICQ (dá se tam dát do ignorance? už nevím) a jeho číslo bych si smazala a nechala u operátora zablokovat - to tuším za prachy jde. Nebo hrozí, že k vám přijde na návštěvu zkontrolovat, jestli žiješ?
A pokud se scházíte každý týden ve stejnou dobu na stejném místě, tak si na ten čas zařídím nějakou aktivitu na druhém konci města.
Kdybych byla útlocitná, tak mu těsně před tím smazáním napíšu, ať se o mě nebojí, že to s ním končím, ale žiju dál. Ovšem musí to být tak těsně, aby mě nestihl kontaktovat a ukecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
30.12.11 22:20

:lol: stejně je úžasný jak my ženský držíme při sobě co?? :think: když tu je založená diskuse-má milenku-většina radí-odejdi,kopni ho do kakao domku atd atd a když se založí mám milence-proč ho opouštět,když ti to vyhovuje atd atd atd :palec:
nejsem ani moralistka a ani nejsem svatá :oops: ;) ale napsat jsem to musela :lol: ;)
jak psaly holky vypadá to,že to vlastně opravdu ukončit nechceš tak proč to dělat??bojíš se,že to praskne?jestli vám to vyhovuje a tys to několikrát „ukončila“a zase jste se k sobě vrátili :think: mě by to asi nebavilo se furt rozcházet :lol: prostě bych to tak nechala a hotovo
omlouvám se,že jsem vlastně vůbec neporadila :oops:

Příspěvek upraven 30.12.11 v 22:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 22:20

No tak to jste mi pomohly :mrgreen:
Přesně tak to je. Já ho mám moc ráda, on mě taky, slovu milovat se se vyhýbáme.. Ale to tak nejde do nekonečna.
Ta otázka zní - jak ukončit vztah s někým, s kým se navzájem milujete, ale ten vztah nemá budoucnost?
Jestli miluju manžela.. manžel je skvělej chlap, rozumíme si v názorech, v životní filosofii, máme stejný zájmy, představy o budoucnosti (záměrně vynechávám, že spolu máme děti) .. chci s ním být.. ale netřesou se mi před ním kolena vzrušením.. i když se mi sex s ním líbí a vyžaduju ho..
Ale pořád je tu ten milenec, co když ho mám potkat, buší mi srdce.. i po 15 letech..
Chci být s manželem, s rodinou.. v tom mám jasno..
Nejradši bych znala snadný recept, jak na toho milence prostě přestat myslet..:)

• Citovat
  • Upravit
1906
30.12.11 22:24

Myslím, že se s ním stejně rozejít nechceš, jestli jo, tak dobré rady napsala Knihomyš. Ale ten pocit co popisuješ se ti stejně vrátí. A proč se s ním chceš rozejít? Pokud výčitky svědomí přebijí tu touhu po něm, pak to bude asi snažší. Spíš je to jen o tom, jak to vnitřně ustát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 22:31

Já vím, že nechci, ale bylo by to osvobození.
Proto se ptám na návod, jestli to někdo v téhle situaci dokázal a hlavně jak to udělal.
V tuhle chvíli není žádný akutní problém, máte samozřejmě pravdu, já se s ním nechci rozejít, jen vím, že je to nemorální, špatný.. a trápí mě s tím žít a vědět, že ubližuju manželovi..

• Citovat
  • Upravit
10905
30.12.11 22:33

Tak moje asi nejšílenější neperspektivní zamilovanost odezněla zhruba po 3 měsících bez kontaktu. A to jsem si prosím svou beznaděj celkem užívala a nesnažila se intenzivně zabavit jinak. OK, Tvůj vztah je delší a hlubší, ale netvrď mi, že vydržíš třeba rok nýt po někom, kohos celou dobu ani nezahlédla. Halt na něj budeš napřed myslet každou minutu, pak každou hodinu… postupně to klesne na 1 x denně, 1 x týdně, měsíčně… no a když si nakonec vzpomeneš jednou za rok, tak ten záchvat tesknoty snad přežiješ ;)
Netvrdím, že je to snadné, ale jsem přesvědčená, že to jde. Prostě sejde z očí, sejde z mysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1aktak1
30.12.11 22:33

Zakladatelko a proč spolu nejste oficiálně od začátku? Proč jste si brali každý jiný partnery? Omlouvám se z OT, jen mě to tak napadlo, když je Vám spolu fajn, proč jste si každý našli někoho jiného :-)

• Citovat
  • Upravit
615
30.12.11 22:34
Anonymní píše:
Ahoj,
asi pochopíte, že anonymní, i přesto prosím o případné zkušenosti..
Mám manžela, dvě malé holčičky, fungující rodinku.. a milence..
Znám ho dýl než manžela, i vztah trvá dýl (cca 15 let), než vztah s manželem. Za tu dobu jsme si oba vzali jiné partnery, já mám děti.. ale vztah jsme nikdy nedokázali ukončit. Denně jsme v kontaktu přes sms a ICQ, cca jednou týdně se sejdeme na kafe..
Několik let se to snažím ukončit, ale nejde mi to.
Vím, že povahově bychom spolu nevydrželi, ale přitahujeme se neskutečně.. Ani jeden z nás si nechce narušovat rodinu..
Vím, že ideální je to ukončit. Ale jak to udělat? Když se o to pokusím, jsem jak tělo bez duše, trápím se, vydržím tak dva týdny, pak „vyměknu“ a napíšu mu.. On se o to nesnaží, současný stav mu vyhovuje..
Byla jste někdo ve stejné situaci?
Jak se „rozejít“ s chlapem, kterého milujete a který miluje vás?
Prosím moralistky, aby si nechaly svá poučení, já vím, že je to špatně, právě proto se snažím..

Za nesezdaných dob jsem měla podobný vztah, ale jen chvilku. A skončilo to kvůli tomu, že jsem to prostě psychicky nevydržela. Lhát doma příteli a stále si něco vymýšlet. Lži mě prostě dostaly…

Dotaz trošku mimo.. Jak to děláš, že ti to stále vychází a manžel nic netuší? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3364
30.12.11 22:36

Jee, já bych tě chtěla mít za manželku :pankac: :mrgreen: Můj manžel kvůli roztřeseným kolenům odešel hned po porodu syna :twisted: Kdybych o milence nevěděla a on si srovnal v hlavě, že milující manželka, se kterou si rozumí a má s ní dítě, není až taková životní prohra, tak jsme mohli být relativně spokojení. Jenže ona se milenka rozvedla :roll:

Tak mě napadá - co bys dělala, kdyby se rozvedl Tvůj milenec nebo se dostal do jiné tíživé životní situace a zůstal třeba sám - taky by sis byla jistá, že rodina je na prvním místě?
A další věc - kdyby ses rozešla s milencem, nebudeš pak doma nepříjemná a smutná a vlastně budeš míň spokojená než teď?

Zkus přijít na to, proč po tak dlouhé době chceš věci měnit. Máš strach, že se to provalí? Nebo bys chtěla nějakou změnu? Nebo už se ti nelíbí polovičatost mileneckého vztahu? Třeba si chceš otestovat, jak silné city vás s milencem opravdu vážou. Důvody musíš posoudit sama. Ale pozor na důsledky Tvého jednání - několik lidí by se mohlo stát hodně nešťastnými :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí