Manžel mě vychovává - zkušenosti

Anonymní
29.12.11 23:44

manžel mě vychovává.

stále tomu odolávám, ale štve mě to.Manžel je o 17 let starší.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
29.12.11 23:49

A jaký je dotaz?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.12.11 23:52
Caty píše:
A jaký je dotaz?

jestli s tím má někdo zkušenost.

• Citovat
  • Upravit
394
29.12.11 23:54

Myslím, že v každém dlouhodobém vztahu se partneři svým způsobem vychovávají. Někdo více, někdo méně, možná existuje lepší výraz, ale svým způsobem je to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 23:54

Muj manzel je take o 17 let starsi a rozhodne mne NEVYCHOVAVA. To nebude jenom vekem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
29.12.11 23:55
Caty píše:
A jaký je dotaz?

OT,
Krasna profilovka :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1032
29.12.11 23:57
farska píše:
Muj manzel je take o 17 let starsi a rozhodne mne NEVYCHOVAVA. To nebude jenom vekem :kytka:

souhlasím, jen věkem to nebude.Můj je o 15let starší a též mě nevychovává :nevim:

Zakladatelko,jestli tě to štve,tak si s ním o tom promluv,ať se tak k tobě nechová.Nebo ho začni vychovávat taky,ať ví jaký to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
29.12.11 23:58

No popravdě řečeno, mě to zní, jako že Tě trápí, že jsi tzv, pod pantoflem? Já jsem to alespoň z toho nápisu „vyrozuměla“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
29.12.11 23:59
farska píše:
Caty píše:
A jaký je dotaz?
OT,

Jeeeeee, děkuju moc. :kytka: Taky máš krásnou a taky bych chtěla tolik dětí. :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
30309
30.12.11 00:00
Caty píše:
farska píše:
Caty píše:
A jaký je dotaz?
OT,
Jeeeeee, děkuju moc. :kytka: Taky máš krásnou a taky bych chtěla tolik dětí. :potlesk:
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
30.12.11 00:02

Jinak - jak tady píše Cherilin- promluv si s manželem, řekni mu co Tě trápí a vyříkej si s ním co se ti eventuálně na tom líbí/ nelíbí.....takhle by se k tobě chovat neměl, to je fakt :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.12.11 00:24

Mám manžela o 8 let staršího. Sem tam má výchovné tendence, jelikož já jsem bordelář a on má rád pořádek. Tak mu jenom odvětím, ať mě nevychovává, že není můj otec. Ale je fakt, že tuhle odpověď používám málo. On totiž dobře ví, že mě vychovat nemůže, že se nenechám. Jde o kompromisi a vycházení si vstříc. Vysvětlí mi, proč na nějaké věci trvá a pak jsem ochotná to splnit. Ale aby mi řekl, že budu dělat to a to, tak to ne. Taky v pohodě můžu říct, že to neudělám, ale musím zase připojit svoje argumenty, proč by to neměl dělat.
Mám i milence, je o 16 let starší. Taky nemá tendence mě vychovávat. Jenom mě vždycky upozorňuje, ať jezdím opatrně. Nato opět odvětím, že není můj manžel.
Asi to bude celkově o osobnosti a že si to necháš líbit :jazyk: . Na mě si chlapi netroufnou.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 00:26
Anonymní píše:
Mám manžela o 8 let staršího. Sem tam má výchovné tendence, jelikož já jsem bordelář a on má rád pořádek. Tak mu jenom odvětím, ať mě nevychovává, že není můj otec. Ale je fakt, že tuhle odpověď používám málo. On totiž dobře ví, že mě vychovat nemůže, že se nenechám. Jde o kompromisi a vycházení si vstříc. Vysvětlí mi, proč na nějaké věci trvá a pak jsem ochotná to splnit. Ale aby mi řekl, že budu dělat to a to, tak to ne. Taky v pohodě můžu říct, že to neudělám, ale musím zase připojit svoje argumenty, proč by to neměl dělat.
Mám i milence, je o 16 let starší. Taky nemá tendence mě vychovávat. Jenom mě vždycky upozorňuje, ať jezdím opatrně. Nato opět odvětím, že není můj manžel.
Asi to bude celkově o osobnosti a že si to necháš líbit :jazyk: . Na mě si chlapi netroufnou.

oprava - samozřejmě i milenci říkám, že není můj otec (tak jako manžel). I když milenec už by mým otcem skoro mohl být :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.12.11 00:35

Mě je 24 a mojemu zlatičku 42 vypadá užasně chova se užasně věkem to asi není.

• Citovat
  • Upravit
13141
30.12.11 00:40
Anonymní píše:
Mě je 24 a mojemu zlatičku 42 vypadá užasně chova se užasně věkem to asi není.

Ale to přece není o tom věku, jakože mu je 42. Ale tím rozdílem. A asi tím, že si to k tobě dovolí, no. Budeš mu muset vysvětlit, co ti vadí a proč. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí