Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Caty píše:
A jaký je dotaz?
jestli s tím má někdo zkušenost.
Myslím, že v každém dlouhodobém vztahu se partneři svým způsobem vychovávají. Někdo více, někdo méně, možná existuje lepší výraz, ale svým způsobem je to tak ![]()
Muj manzel je take o 17 let starsi a rozhodne mne NEVYCHOVAVA. To nebude jenom vekem ![]()
farska píše:
Muj manzel je take o 17 let starsi a rozhodne mne NEVYCHOVAVA. To nebude jenom vekem
souhlasím, jen věkem to nebude.Můj je o 15let starší a též mě nevychovává ![]()
Zakladatelko,jestli tě to štve,tak si s ním o tom promluv,ať se tak k tobě nechová.Nebo ho začni vychovávat taky,ať ví jaký to je.
No popravdě řečeno, mě to zní, jako že Tě trápí, že jsi tzv, pod pantoflem? Já jsem to alespoň z toho nápisu „vyrozuměla“ ![]()
farska píše:Caty píše:OT,
A jaký je dotaz?
Krasna profilovka![]()
![]()
Jeeeeee, děkuju moc.
Taky máš krásnou a taky bych chtěla tolik dětí. ![]()
Caty píše:farska píše:Jeeeeee, děkuju moc.Caty píše:OT,
A jaký je dotaz?
Krasna profilovka![]()
![]()
Taky máš krásnou a taky bych chtěla tolik dětí.
Jinak - jak tady píše Cherilin- promluv si s manželem, řekni mu co Tě trápí a vyříkej si s ním co se ti eventuálně na tom líbí/ nelíbí.....takhle by se k tobě chovat neměl, to je fakt ![]()
Mám manžela o 8 let staršího. Sem tam má výchovné tendence, jelikož já jsem bordelář a on má rád pořádek. Tak mu jenom odvětím, ať mě nevychovává, že není můj otec. Ale je fakt, že tuhle odpověď používám málo. On totiž dobře ví, že mě vychovat nemůže, že se nenechám. Jde o kompromisi a vycházení si vstříc. Vysvětlí mi, proč na nějaké věci trvá a pak jsem ochotná to splnit. Ale aby mi řekl, že budu dělat to a to, tak to ne. Taky v pohodě můžu říct, že to neudělám, ale musím zase připojit svoje argumenty, proč by to neměl dělat.
Mám i milence, je o 16 let starší. Taky nemá tendence mě vychovávat. Jenom mě vždycky upozorňuje, ať jezdím opatrně. Nato opět odvětím, že není můj manžel.
Asi to bude celkově o osobnosti a že si to necháš líbit
. Na mě si chlapi netroufnou.
Anonymní píše:
Mám manžela o 8 let staršího. Sem tam má výchovné tendence, jelikož já jsem bordelář a on má rád pořádek. Tak mu jenom odvětím, ať mě nevychovává, že není můj otec. Ale je fakt, že tuhle odpověď používám málo. On totiž dobře ví, že mě vychovat nemůže, že se nenechám. Jde o kompromisi a vycházení si vstříc. Vysvětlí mi, proč na nějaké věci trvá a pak jsem ochotná to splnit. Ale aby mi řekl, že budu dělat to a to, tak to ne. Taky v pohodě můžu říct, že to neudělám, ale musím zase připojit svoje argumenty, proč by to neměl dělat.
Mám i milence, je o 16 let starší. Taky nemá tendence mě vychovávat. Jenom mě vždycky upozorňuje, ať jezdím opatrně. Nato opět odvětím, že není můj manžel.
Asi to bude celkově o osobnosti a že si to necháš líbit. Na mě si chlapi netroufnou.
oprava - samozřejmě i milenci říkám, že není můj otec (tak jako manžel). I když milenec už by mým otcem skoro mohl být ![]()
Mě je 24 a mojemu zlatičku 42 vypadá užasně chova se užasně věkem to asi není.
Anonymní píše:
Mě je 24 a mojemu zlatičku 42 vypadá užasně chova se užasně věkem to asi není.
Ale to přece není o tom věku, jakože mu je 42. Ale tím rozdílem. A asi tím, že si to k tobě dovolí, no. Budeš mu muset vysvětlit, co ti vadí a proč. ![]()
stále tomu odolávám, ale štve mě to.Manžel je o 17 let starší.