Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Anonymní píše:jsi uplně v normě.
Myslíte, že když mám v 29 letech chut na sex 2× týdně, že je to normální.Já si myslím, že je a manžel, že jsem uchylná.Je mu 45.
o mě by si tvůj manžel pravděpodobně myslel jsem jsem úchyl ![]()
jediné co mě napadlo je, že je mezi vámi velký věkový rozdíl, takže on už nemá takovou potřebu sexu ![]()
Anonymní píše:
Myslíte, že když mám v 29 letech chut na sex 2× týdně, že je to normální.Já si myslím, že je a manžel, že jsem uchylná.Je mu 45.
Jo jsi nenormální, měla bys to totiž chtít tak 4× týdně!! Teda podle mnoha chlapů nejlépe každý den a ještě k tomu několikrát…
![]()
PS: To bylo myšleno ve srandě, jsi úplně normální… 1-7× týdně je myslím úplně normální číslo…
![]()
2× týdně a myslí si,že jsi úchyl???tak to by mě zajímalo co by si myslel o mě
chuť mám denně někdy i několikrát denně ![]()
rohlice píše:
2× týdně a myslí si,že jsi úchyl???tak to by mě zajímalo co by si myslel o mě![]()
chuť mám denně někdy i několikrát denně
Nymfomanka?? Tady… Na Emiminu??
Hurááá… ![]()
etatinek píše:rohlice píše:Nymfomanka?? Tady… Na Emiminu??
2× týdně a myslí si,že jsi úchyl???tak to by mě zajímalo co by si myslel o mě![]()
Hurááá…
rohlice píše:etatinek píše:rohlice píše:Nymfomanka?? Tady… Na Emiminu??
Hurááá…
woe
mám chuť ne,že to několikrát denně praktikujuto jako ne,ale chuť by byla
Jen proto, že na to nemáš chuť jednou za měsíc jako manžel si úchylná? Jo, je to normální.
Když si vezmu doby největší zamilovanosti - ehm, 5krát za noc bylo kolikrát málo
(ještě, že už jsou pryč
)