Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ja neverim ze by se dalo tohle „najit“, to musi byt nahoda, zaujeti.. ja osobne bych na inzerat neodpovedela ani ho nedala, prijde mi to „zoufalecke“
![]()
Ještě, aby to nebylo pochopeno jinak - neodepisovala bych jako za něj, že to jako píše on, to ne. Musela bych napsat pravdu, že on o tom neví, že odepisuji já. Budoucí vztah se nedá zakládat na lži, kdyby to náhodou klaplo.
Já bych se do toho tedy osobně nepletla. Je to jeho život a jak si ho sám zařídí, takový ho bude mít. Můj strýc byl například až do 31 let bez ženy a najednou bum - našel si paní s miminkem. Sám od sebe.
Co se inzerátů týče - přijde mi to už jako zastaralý způsob seznámení, dnes jsou jiné možnosti. Tím neříkám, že je to špatná forma seznámení, jen že je lehčí zkusit to přes internet apod. Sama osobně bych inzerát nepodala, ani na něj neodpověděla, nemám v ně důvěru.
Omlouvám se za anonym, nechci psát veřejně.
Spíš mi to nepřijde moc šťastné.. Ale kdybys to přece jen podala, tak tam rozhodně nepiš „zajištěný, s vlastním bytem“ a podobně. Nepoznáš, kdo se ozve proto, že má chuť se seznámit, a kdo proto, že chce být taky „zajištěný“.
Jinak můj otec kdysi podal takovýhle inzerát jakoby za bráchu a brácha mu to dodnes nemůže zapomenout - jen abys vzala v úvahu i tyhle faktory.
Ahoj anonymni, napada me treba rovnou mu s nejakou domluvit rande a ho tam rovnou poslat - tehdy a tehdy bud tam a tam - ale zase je fakt, ze si nemuseji pak treba sednout navzajem. Mozna bych ani ten seznamovaci vecer moc nezahazovala.
A ty nemas treba kolegyni v praci, co ma dceru a taky je solo, ze by se treba obe stavily k vam nahodou na kafe?
Já nevím, do tohoto bych se fakt nemontovala. Je to jeho život, je dospělý.
Jinak já bych určitě na takový inzerát neodpověděla, protože představa takovéto vlezlé všezařizující tchýně by mě spolehlivě odradila…
beruska2× píše:No, to je přesně to, proč to nechce syn řešit takhle - přesně tohle mi říkal, že inzerát si dávají jen zoufalci. Ale mně se tomu nechce moc věřit, vždyt třeba někde existuje stejný človíček, jako je on - nemá příležitost se seznámit a po někom touží. Ale najít ho…
ja neverim ze by se dalo tohle „najit“, to musi byt nahoda, zaujeti.. ja osobne bych na inzerat neodpovedela ani ho nedala, prijde mi to „zoufalecke“![]()
Za mě. Já bych na inzerát „maminka hledá synovi ženu“ neodpověděla. První co by mě napadlo,že je synáček neschopnej ňouma za kterýho všechno řeší maminka.
Pak je tu druhá věc. Pokud vypíšete,že má byt a je zaopatřenej tak se může ozvat nějaká vychcaná která ho po čase kopne do … a komu to bude vyčteno?
Mě by teda inzerát začínající matka hledá přítelkyni pro syna odradil zcela spolehlivě - extra starostlivá „tchýně“ není zrovna to, po čem by ženský toužily ![]()
Já souhlasím s Gladys, je to synův život a nemyslím si, že je vhodné se mu do toho plést.
Já být synem, tak budu naštvaná, že se mi do toho plete máma. Promiň, ale je to jeho život, jak si s ním naloží, tak to bude
Přece mu maminka nebude stát za prd.. do konce života
Můj názor ![]()
a kolik mu je???je nemozne se seznamit,kdyz nikam nechodi,naockovala bych jeho kamarady nebo kamaradky,at ho nekam vytahnou…
Ahoj, omlouvám se za anonymitu, ale téma je citlivé. Jste zde většinou zkušené ženy, co se potýkají s různými problémy v partnerství, také jste někdy " hledaly " toho pravého, chtěli se seznámit, tak bych chtěla vidět i z druhé strany. Jaký máte názor na to, kdyby dala seznamovací inzerát za dospělého syna matka ? Odradí to hned ? Zní to asi hodně komicky, ale situace je taková, že syn se nemá možnost seznámit, od rána do 18 hod je v práci, do hospody ani na diskotéky nechodí ( také, co by tam sám dělal.. )a že by ho oslovila nějaká žena sama na ulici, to se nestane. Nemá na čele napsané, že je svobodný, má svůj byt, finančně zajištěný, že se zklamal v lásce, že je sám, a že by si moc přál potkat nějakou ženu, kterou by mohl mít rád a nejraději maminku s dítětem ? K inzerátům tohoto druhu má bohužel silnou nedůvěru, a to je ten kámen úrazu. Nechce se srovnávat s těmi, kteří ženě odepíšou jen za účelem jí dostat do postele a nevěří, že by ONA v té záplavě dopisů uměla číst mezi řádky, že mu o tohle vůbec nejde. Tudíž inzerát si sám nedá, na žádný neodepíše - jak to řešit ? Přitom vím zcela jistě, že kdyby to tímto způsobem náhodou vyšlo, prostě kdybych mu řekla " až PO " že jsem odepsala na inzerát, a předala mu kontakt, že ted už je to na něm, že by byl rád, ale předem ho nepřesvědčím. Znělo by to hodně asi blbě, kdyby inzerát začínal slovy - máma hledá pro syna ženu, to snad ty dívky ani nedočtou a dobře se pobaví. Napadne vás jiný způsob ? Napadlo mne ještě mu koupit ten " seznamovací " večer, ale tomu zas moc nevěřím já.