Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mam syna a uz od jeho narozeni je bez taty muj bejvalej je takovej debi.....A chtela bych mu najit tatu ale kde a jak ?a jak zjistim ze je hodnej atd..aby to nebyl nakej pripad?bejvaliho sem znala od videni a vedela sem aspon neco onem ale ted je to nebo bylo by po prvve co se budu seznamovat snekmy cizim .Pisu si obcas s nekym na badoo ale to sou taky vetsinou lidi kteri myslej jen na jedno .A jak se chovat pri prvnim rande ocem se bavit ?a taky mam ho neja kzapojit aby se zajmal o syna,?nebo vubec poradte cokoliv malemu je 13 mesicu a furt ika tata ta a tad.. dkeuju
Andrejko, nechci, aby ses naštvala, ale v tomhle příspěvku máš tolik pravopisných chyb a překlepů, že bych ti radši nedoporučovala seznámení písemnou formou…
Myslím, že ideální je zkusit se u vás zapojit do nějaké činnosti, zkusit třeba nějaký sport nebo jiný koníček, najít si známé, nemusí to být zrovna chlapi, naopak, možná se líp seznámíš třeba přes kámošky… většinou fakt najde spíš ten, kdo usilovně a cíleně nehledá…
A malému by se táta hodil, to jo, ale tata říkají všechna děcka, význam to nemá žádný
, a hlavně nehledej chlapa pro malého, začni u sebe, jen ten, s kterým bude dobře hlavně tobě, bude dobrý i pro něj ![]()
Anonymní píše:
Andrejko, nechci, aby ses naštvala, ale v tomhle příspěvku máš tolik pravopisných chyb a překlepů, že bych ti radši nedoporučovala seznámení písemnou formou…Myslím, že ideální je zkusit se u vás zapojit do nějaké činnosti, zkusit třeba nějaký sport nebo jiný koníček, najít si známé, nemusí to být zrovna chlapi, naopak, možná se líp seznámíš třeba přes kámošky… většinou fakt najde spíš ten, kdo usilovně a cíleně nehledá…
A malému by se táta hodil, to jo, ale tata říkají všechna děcka, význam to nemá žádný, a hlavně nehledej chlapa pro malého, začni u sebe, jen ten, s kterým bude dobře hlavně tobě, bude dobrý i pro něj
krásně napsáno ![]()
Tak za prvý, na podobných serverech jako Badoo bych chlapa nehledala
Podle mě se takto baví snad jen puberťáci (nic proti tobě). Chlapa vyloženě nehledej cíleně, musí přijít, musíš ho potkat. Vyraž za kamarádkou, vyražte někam spolu, s malým apod. On se někdo časem objeví. Až začneš chodit do práce, zase se možnosti rozšíří. A o čem se bavit? Máš kamarády? Bavit se o různých věcech jako se známým. Nebrat to nějak vážně, prostě pokecat o různých věcech. Zezačátku bych jen zmínila, že máš dítě, jestli se o něj bude zajímat je pak jen na tom chlapovi.
Anonymní píše:
Andrejko, nechci, aby ses naštvala, ale v tomhle příspěvku máš tolik pravopisných chyb a překlepů, že bych ti radši nedoporučovala seznámení písemnou formou…Myslím, že ideální je zkusit se u vás zapojit do nějaké činnosti, zkusit třeba nějaký sport nebo jiný koníček, najít si známé, nemusí to být zrovna chlapi, naopak, možná se líp seznámíš třeba přes kámošky… většinou fakt najde spíš ten, kdo usilovně a cíleně nehledá…
A malému by se táta hodil, to jo, ale tata říkají všechna děcka, význam to nemá žádný, a hlavně nehledej chlapa pro malého, začni u sebe, jen ten, s kterým bude dobře hlavně tobě, bude dobrý i pro něj
Pomka píše:
Tak za prvý, na podobných serverech jako Badoo bych chlapa nehledalaPodle mě se takto baví snad jen puberťáci (nic proti tobě). Chlapa vyloženě nehledej cíleně, musí přijít, musíš ho potkat. Vyraž za kamarádkou, vyražte někam spolu, s malým apod. On se někdo časem objeví. Až začneš chodit do práce, zase se možnosti rozšíří. A o čem se bavit? Máš kamarády? Bavit se o různých věcech jako se známým. Nebrat to nějak vážně, prostě pokecat o různých věcech. Zezačátku bych jen zmínila, že máš dítě, jestli se o něj bude zajímat je pak jen na tom chlapovi.
Podle mě seznamka na netu neni nic hroznýho…ale ta písemná forma je asi problém. Jinak by mě zajímalo, kolik je zakladatelce.
Hledat se asi nedá, on se někde oběví, alesoň já na to čekám a doufám a doufám, že to bude brzo, protože malý je děsnej raubíř a já už kolikrát nemůžu. JInak Sebule taky pořád chodí a tatata tata tata tata tatata a moje odpověď, táta je papá neřeším. Sebíkův otec je exemplář sám pro sebe - hodně slušně řečeno
andrejko, z vlastní zkušenosti vím, že se fajn chlap objeví ve chvíli,kdy to absolutně nečekáš .Chlapi potřebují sami dobývat,musí mít pocit,že si jako vybírají sami a my ženský si je nasměrujeme,kam chceme
Ale musí to být nenápadně!
Pokud se žena jakoby sama nabízí,nechci říct vnucuje, tak to na ně působí přímo opačně.Pak nemají zájem…Já na tvém místě bych to opravdu nehrotila.Máš malého,věnuj se jemu,choďte mezi ostatní dětičky,tam poznáš spoustu jiných lidí a nejen maminek…ale i tatínků,kamarádů…Netlač na to.Budeš se tak akorát stresovat a to není dobré pro malého,ani na okolí to nebude působit přitažlivě.ON se objeví sám,neboj.I třeba přes nějakou tu seznamku…nevím,já bych se toho trošku bála,a když už,tak bych určitě nespěchala s tím,brát si hned,nebo po pár týdnech známosti, cizího chlapa domů.Ale to už je na každém…Tak to promysli …a nespěchej ![]()
ja nasla pred 6 lety manzela a otce pro dite na seznamce. Sesla jsem se asi se 4 kouskama .Kupodivu ani jeden z nich nebyl uchyl
jeden rekl rovnou se mu dite vadi s ostatnima jsme si proste nesedli. S jednim jsem byla trochu dyl. Manzel tenkrat vubec nehledal seznamku, vyskocila na nej ta stranka a on z legrace odepsal zrovna na muj inzerat
rovnou rekl ze dite nevadi a randili jsme od zacatku i s malou ![]()
Takze jde to urcite jen naplanovat nebo nijak zasadne ovlivnit to asi nejde. Drzim palce ![]()
Anonymní píše:
Podle mě seznamka na netu neni nic hroznýho…ale ta písemná forma je asi problém. Jinak by mě zajímalo, kolik je zakladatelce.
Nikiki píše:
ja nasla pred 6 lety manzela a otce pro dite na seznamce. Sesla jsem se asi se 4 kouskama .Kupodivu ani jeden z nich nebyl uchyljeden rekl rovnou se mu dite vadi s ostatnima jsme si proste nesedli. S jednim jsem byla trochu dyl. Manzel tenkrat vubec nehledal seznamku, vyskocila na nej ta stranka a on z legrace odepsal zrovna na muj inzerat
rovnou rekl ze dite nevadi a randili jsme od zacatku i s malou
Takze jde to urcite jen naplanovat nebo nijak zasadne ovlivnit to asi nejde. Drzim palce
andrejkay píše:
Mam syna a uz od jeho narozeni je bez taty muj bejvalej je takovej debi.....A chtela bych mu najit tatu ale kde a jak ?a jak zjistim ze je hodnej atd..aby to nebyl nakej pripad?bejvaliho sem znala od videni a vedela sem aspon neco onem ale ted je to nebo bylo by po prvve co se budu seznamovat snekmy cizim .Pisu si obcas s nekym na badoo ale to sou taky vetsinou lidi kteri myslej jen na jedno .A jak se chovat pri prvnim rande ocem se bavit ?a taky mam ho neja kzapojit aby se zajmal o syna,?nebo vubec poradte cokoliv malemu je 13 mesicu a furt ika tata ta a tad.. dkeuju
andrejkay píše:
Trochu tomu nerozumím, bojíš se seznámit, bejvalýho si znala je to debil, jak píšeš, no a přesto s ním máš dítě. Asi moc zodpovědný není, když tě nechal těhotnou a ty taky ne, když sis s debilem začala. Promiň, ale je to i tvá zodpovědost s kým chci žít, založit rodinu. V tvém případě bych kvůli tomu, že malej říká táta, netlačila na pilu a rychle sehnala nějakýho chlapa. Dej si čas, hlavně ho pořádně poznej, než ho dovedeš do rodiny a před syna!!!