Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8295
28.5.17 19:18
@Lima69 píše:
to se divím že ten její/jiní na ni vlezli :mrgreen: ale kdo hledá ten najde :lol:

ja znal nejakeho jejiho souseda, ten to komentoval slovy, ze „ma to spravne podani“, takze kdo umi, ten umi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
28.5.17 20:01
@Pesimistaa píše:
cau, cau, nemuzes uz zni sedet bez cizi pomoci, jako je to s tim toal opilym, ktery nemuze, bez cizi pomoci, ani lezet :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
:mrgreen: :mrgreen: nebo vyjmecne sly k sobe :P :P :mrgreen:
To je tak, kdyz furt nekde litam a pak se divim :mrgreen: :zed: dobre mi tak :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
28.5.17 20:04
@Pesimistaa píše:
to jedna pry rikavala v praci, ze ji boli cely clovek, jen ta k*nda ne, byla takova obstarozni a oteklejsi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:cert: zas tak stara nejsu :cert: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
28.5.17 20:06
@Lima69 píše:
tož si lehni :mrgreen:

Uz lezim :jazyk: to rano zas rozchodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
28.5.17 20:40
@Lumius píše:
Blbost co? :mrgreen: :mrgreen: No dneska jsem nějaký pod nátlakem objednal. Děti to hrozně potrebujou. Chjo :zed: :zed:
:mrgreen: :mrgreen: jak ten natlak probihal? :mrgreen: :mrgreen: a hadej kdo si s tim bude nejvic hrat :P :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
28.5.17 20:52
@misi11 píše: :mrgreen: :mrgreen: jak ten natlak probihal? :mrgreen: :mrgreen: a hadej kdo si s tim bude nejvic hrat :P :mrgreen:

to je jak když chce synáček autodráhu a tatík jí jde bez problémů koupit ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
@Lumius píše:
Blbost co? :mrgreen: :mrgreen: No dneska jsem nějaký pod nátlakem objednal. Děti to hrozně potrebujou. Chjo :zed: :zed:

Nezapomeň jim to dát do školy. :potlesk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
@Lumius píše:
Na to jsem zase slyšel názor, že si JÍ může potom udělat kde chce.

ježkovy voči 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.5.17 20:53
@Lima69 píše:
to je jak když chce synáček autodráhu a tatík jí jde bez problémů koupit ;) :mrgreen:

Jsi na to kápla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
28.5.17 20:54
@Tinuvien píše:
Jsi na to kápla. :mrgreen:

dyť vím :lol: taky to kdysi u nás probíhalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
28.5.17 20:55
@Lumius píše: :mrgreen: :mrgreen: těžkej natlak. Holka tu točící věc na prstě potřebuje fakt hrozně moc do školky a vis kamarádky to mají… A kluk říká: už jsem fakt jedinej kdo to nemá a nemůžu s nima soutěžit… Bla bla bla bla bla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Ja: vždyť je to zase nějaká hloupost.
Oni: je to fakt hrozně super a když to budeme mít, tak si s tím budeme pořád hrát a budeme hrozně hodný… Bla bla bla bla :think: :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: haaaa, takze zabavit ditka at mas klid :cert: :mrgreen: mlada to takhle zkousela s mobilem :pocitac: ze decka ve skolce uz maj :pocitac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
28.5.17 20:56

Ja jsem v jejich veku skakala pres gumu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
28.5.17 20:57
@misi11 píše:

A přes švihadlo a hráli jsme školku s balónem. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20677
@misi11 píše:

my hráli vybišu a bembajz a škemrali aby jsme mohli být ještě chvilku venku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
@Lumius píše:
@misi11 myslíš že já? :mrgreen: :mrgreen: to abych objednal ještě co? :think: 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jojo, chtelo by to mnozstevni slevu :mrgreen: :mrgreen: co tam jeste maj, si neco vyberem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí