Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16775
31.5.17 11:42
@Lumius píše:
Eeeeee tu ne e :?

Toz jakou ;)
Mam posledni dny furt chut na boruvky, ostruziny, cerny rybiz… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 11:43

Dneska je tu krasne pod mrakem a fouka, tak vam trosku poslu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
31.5.17 12:02
@Lumius píše:
Borůvky, maliny mám rád. Zmrzlina mimo čokoládové a šmoulí jaká koliv :mrgreen: :mrgreen:

Slaný karamel taky rád? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 12:49
@Lumius píše: Čtu fantasy. Zrovna od Morgan Rice Čarodějův prsten.Zaspal jsem, ale v práci jsem byl včas. Tak že dobrý :jazyk: :lol:

Toz projednou by se nic nestalo, ne? Sis odpustil ranni kavu :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 12:51
@Lumius píše:
Borůvky, maliny mám rád. Zmrzlina mimo čokoládové a šmoulí jaká koliv :mrgreen: :mrgreen:

Se priznam, ze malou navadim nenapadne na chut podle barvy tricka :oops: :mrgreen: :mrgreen:
V sobotu si mala davala malinovou, byla strasne vyborna, sama malina, si budu muset taky zajit na nu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 12:53
@Tinuvien píše:
Slaný karamel taky rád? :mrgreen:

8o to existuje? Sul se dava aby se zvyraznila sladkost a u karamelu to teda musi byt mazec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 12:55

Mladej byl se tridou v kine, ¾ decek bezelo do obchodu na spinner :zed: :mrgreen: on nastesti nee :mrgreen: prej ucitele se sili ve velkym :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 12:59

8o tak jsem nejukecanejsi diskutujici… :think: jdu se nad sebou zamyslet :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
31.5.17 13:04
@misi11 píše:
8o to existuje? Sul se dava aby se zvyraznila sladkost a u karamelu to teda musi byt mazec :mrgreen:

Neznáš? 8o :mrgreen: V Havru v jednom zmrzlinářství dělají naprosto boží. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 13:21
@Tinuvien píše:
Neznáš? 8o :mrgreen: V Havru v jednom zmrzlinářství dělají naprosto boží. :mrgreen:

Nee :mrgreen: ale slezla jsem se na fb s bandou z detstvi ze dvorku a vypada to, ze dame v Havru scuka po 3o letech :mrgreen: :mrgreen: pokud se podari dojet holkam z Cech v jeden termin, tak to tam lehne popelem :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
31.5.17 13:37
@misi11 píše:
Nee :mrgreen: ale slezla jsem se na fb s bandou z detstvi ze dvorku a vypada to, ze dame v Havru scuka po 3o letech :mrgreen: :mrgreen: pokud se podari dojet holkam z Cech v jeden termin, tak to tam lehne popelem :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

Jakože v Le Havre? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
31.5.17 13:41
@misi11 píše:
Nee :mrgreen: ale slezla jsem se na fb s bandou z detstvi ze dvorku a vypada to, ze dame v Havru scuka po 3o letech :mrgreen: :mrgreen: pokud se podari dojet holkam z Cech v jeden termin, tak to tam lehne popelem :mrgreen: :mrgreen: :pankac:

To je bomba, rezervuju si tě aspoň na kafe a tu zmrzku. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 15:00
@Doctus píše:
Jakože v Le Havre? :mrgreen:

Hele pane, budem Te mit s @Regos u nosu, Te navstivime at Te prejde humor :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
31.5.17 15:01
@Tinuvien píše:
To je bomba, rezervuju si tě aspoň na kafe a tu zmrzku. :mrgreen:

Pche, vinarna atd to jisti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
31.5.17 16:22
@misi11 píše:
Hele pane, budem Te mit s @Regos u nosu, Te navstivime at Te prejde humor :mrgreen: :mrgreen:

A co mi uděláte? Znásilníte mě? 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria