Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lumius píše:
Už jsem ho skoro honil po kuchyni. Myslím to nádobí![]()
Bůh ví…
![]()
@mmch píše:
Mě hekal můj o víkendu. Nějak si bloknul krk. Jsem mu ho chtěla už uříznout!![]()
Ale jela jsem mu nakonec pro mazání. Za 300,–![]()
a zabralo to aspon? ![]()
@Lumius píše:
Jde o to, že se nemusí strefit do nervu, když ho má nějak jinak. Mě se to taky stalo. Ale příště už to bylo v pohodě..
a jak dlouho jsi trpel? on dostal maximum, vic mu pry dat nemohla, pze v tech injekci je adrenalin. by ho mohlo jebnout
ostrikala mu fakt celej zub a nic. a boli ho pant a pulka hlavy ![]()
@Lumius píše:
Tak nějak nechápu. Mám tady reklamu na tehotenskou kalkulačkuPrej mám zjistit, co mě čeká týden po týdnu
![]()
![]()
Ale jdi ty!!!
![]()
@Bůča píše:
a zabralo to aspon?
Vůbec. Musela jsem masírovat krček.. ![]()
Ale prý už je to lepší. Začala jsem vyhrožovat návštěvou Mudra a začalo to povolovat!
![]()
@Lumius píše:
Měla jsi zkusit nějaké nové polohy, to by pomohlo![]()
Vůbec jsi to nepochopila, ach jo ženský
![]()
@Lumius píše:
Když chlapa něco bolí, tak ženská musí přece masírovat hlavně penis![]()
![]()
Jo ono to jako souvisí.
Nějaký takový bod jako jo?
![]()
@Bůča píše:
ja nesnasim vsechnoale bavi me cumet na pracku kdyz pere a sledovat jiny lidi kdyz uklizi
To mě baví taky.
![]()
@Lumius píše:
Mě už taky víc dát nemohla. Já si ho i tak nechal vytrhnout. Nedokázal jsem si představit, že půjdu domů… Byl to brutal.
on to chtel vydrzet, ale prej by chcipl. a to on je drzak. ten si prasek na bolest nevezme. musi byt na pokraji smrti aby si to vzal. a se zubama si taky uzil svoje. mel v horni celisti cystu 7 cm.
a doktori mu hned ze startu rekli, picove, ze to je nador.uz jsem ho strojila do penalu a objenavala venec ![]()
@Lumius píše: Šel jsem na něj se sítí na ryby. Chvilku už jsem přemýšlel o vzduchovce. Normálně na mě utocilo![]()
![]()
Bysis rozbil talířky.
![]()
@mmch píše:
Jo ono to jako souvisí.Nějaký takový bod jako jo?
![]()
![]()
![]()
myslimy ze nesouvisi.
to jen tygl to tak ma ![]()
@Tinuvien píše:
To mě baví taky.![]()
u ty pracky bych vydrzela sedet celej dlouhej program. uplne komat chytam. a kdyz nekdo sklada pradlo, tak mi trne pater az ke kostrci a mam mravence ![]()
@Bůča píše:
u ty pracky bych vydrzela sedet celej dlouhej program. uplne komat chytam. a kdyz nekdo sklada pradlo, tak mi trne pater az ke kostrci a mam mravence
To máš teda silný, mi čučeli s malým do pračky asi půl hodiny.
![]()