Velikost partnerova penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6185
12.6.17 21:45
@Lumius píše:
Už jsem ho skoro honil po kuchyni. Myslím to nádobí :mrgreen: :mrgreen:

Bůh ví… :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
12.6.17 21:48
@Lumius píše:
Víš co je to za práci? Pochytat to nabobi po kuchyni? :mrgreen: :mrgreen:
:P
Urkytě… :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.6.17 21:58
@mmch píše:
Mě hekal můj o víkendu. Nějak si bloknul krk. Jsem mu ho chtěla už uříznout! :mrgreen: :mrgreen:
Ale jela jsem mu nakonec pro mazání. Za 300,– :zed: :mrgreen:

a zabralo to aspon? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.6.17 22:00
@Lumius píše:
Jde o to, že se nemusí strefit do nervu, když ho má nějak jinak. Mě se to taky stalo. Ale příště už to bylo v pohodě..

a jak dlouho jsi trpel? on dostal maximum, vic mu pry dat nemohla, pze v tech injekci je adrenalin. by ho mohlo jebnout :mrgreen: ostrikala mu fakt celej zub a nic. a boli ho pant a pulka hlavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
12.6.17 22:00
@Lumius píše:
Tak nějak nechápu. Mám tady reklamu na tehotenskou kalkulačku :think: Prej mám zjistit, co mě čeká týden po týdnu :think: :mrgreen: :mrgreen:

Ale jdi ty!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
12.6.17 22:02
@Bůča píše:
a zabralo to aspon? :pankac:

Vůbec. Musela jsem masírovat krček.. :roll:
Ale prý už je to lepší. Začala jsem vyhrožovat návštěvou Mudra a začalo to povolovat! :think: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
12.6.17 22:02
@Lumius píše:
Měla jsi zkusit nějaké nové polohy, to by pomohlo :mrgreen: :mrgreen: Vůbec jsi to nepochopila, ach jo ženský :roll: :roll:
:roll: :roll:
Co taky čekám že jo. :think: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
12.6.17 22:07
@Lumius píše: :mrgreen: :mrgreen: jenom krček? :mrgreen:

Jistě. Kde asi jinde!? :think: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6185
12.6.17 22:11
@Lumius píše:
Když chlapa něco bolí, tak ženská musí přece masírovat hlavně penis :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Jo ono to jako souvisí. :think: Nějaký takový bod jako jo? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
12.6.17 22:14
@Bůča píše:
ja nesnasim vsechno :mrgreen: ale bavi me cumet na pracku kdyz pere a sledovat jiny lidi kdyz uklizi :lol:

To mě baví taky. :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.6.17 22:14
@Lumius píše:
Mě už taky víc dát nemohla. Já si ho i tak nechal vytrhnout. Nedokázal jsem si představit, že půjdu domů… Byl to brutal. 8o

on to chtel vydrzet, ale prej by chcipl. a to on je drzak. ten si prasek na bolest nevezme. musi byt na pokraji smrti aby si to vzal. a se zubama si taky uzil svoje. mel v horni celisti cystu 7 cm. :roll: a doktori mu hned ze startu rekli, picove, ze to je nador.uz jsem ho strojila do penalu a objenavala venec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
12.6.17 22:15
@Lumius píše: Šel jsem na něj se sítí na ryby. Chvilku už jsem přemýšlel o vzduchovce. Normálně na mě utocilo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Bysis rozbil talířky. :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.6.17 22:16
@mmch píše:
Jo ono to jako souvisí. :think: Nějaký takový bod jako jo? 8o :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

myslimy ze nesouvisi. :think: to jen tygl to tak ma :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
12.6.17 22:17
@Tinuvien píše:
To mě baví taky. :mrgreen: :lol:

u ty pracky bych vydrzela sedet celej dlouhej program. uplne komat chytam. a kdyz nekdo sklada pradlo, tak mi trne pater az ke kostrci a mam mravence :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
12.6.17 22:19
@Bůča píše:
u ty pracky bych vydrzela sedet celej dlouhej program. uplne komat chytam. a kdyz nekdo sklada pradlo, tak mi trne pater az ke kostrci a mam mravence :D

To máš teda silný, mi čučeli s malým do pračky asi půl hodiny. :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí